Godine prolaze mirnim korakom

Ova tema je zenska projekcija. Uobicajeni zenski strahovi. Ako je muskarac zdrav i brine o sebi, uglavnom mu je zivot sve bolji kako je stariji. Sto neko rece za muskarce su najzajebanije tinejdzerske godine. Tad je zenama obicno super. Muskarcima je sve posle lakse i bolje, a i oni potpuno drugacije gledaju na samocu.

Inace, da se nadovezem na ono sto rece Kizo, mada ne mogu da mu dam reputaciju trenutno, mladost i nevinost su zapravo ono najvrednije sto zena ima da da muskarcu. Mislim realno zene koje se nisu udale i rodile dete do 25 godine najcesce ni ne zasluzuju da se udaju i rode decu. Mozda se nadje neki izuzetak, ali u 95% slucajeva ako ima preko 25 godina i jos joj se ne udaje znas vec da je raspala fuksa.

Poslednja izmena:
znas ima ona prica u bibliji kad muz krene kod zenske da prevari zenu ,pa mu se pojavi andjeo i sapne na uvo , seti se svoje zene ,kad je bila mlada kako je izgledala,kako te pazila ,postovala ....zaboravio sam al dobra prica covek se predomisli i vrati kuci happy end itd...

a sta oce ove danas, one nece da se udaju mlade ,kad razmislis ako uzmes neku matorku koja nije htela da se udaje vec "prozivi" tip ,preko 25+ , koju je trpalo i otkidalo ko zna kolko njih ,pa ona tebi nije dala nista vredno od sebe ,ni svoju mladost , ni onu naivnu optimisticnu radost, ni emotivnu svezinu, prvi poljubac i nevinost da ne pominjem ,a trazi ,stavise zahteva postovanje?:rotf:

zasta bre???? kad ti ni ne znas kakva je bila i nisi uzivao u njenom telu u mladosti?!, cega lepog mozes da se secas?, pomorandzine kore na butkicama , strija ,bora i celulita?....ma teraj se polovaro u 3 pm....pedala.....
nego sta nego treba da je varas ako si se vec zeznuo, i to obavezno mladjom cim se ukaze prilika....

ма какве жене
мажу се бојама по целом телу и очекују поштовање,може ал јуче
и говоре:"нисам к...а,него се тако понашам понекад"
хоће да се ј..у,али да им не уђе
нису вредне пажње озбиљнијих људи

Je l' vam krivo? Što nikad nećete bit' alfe... što će većina vas ovde umreti sami?
Što niste hebali ništa od prošle decenije, a para za ***** uglavnom nemate...
Što radite ženske poslove... i muške...
Što ste fizički sve feleričniji, jer godine gaze?
Što je nekima i to retkima najveći provod bio u vojsci kad su se tuširali sa deset drugih muškaraca, a drugi ni tamo nisu primljeni?
Kako je?
Je l' isto boli koliko i menopauza...
:heart:

nije, alfa muškarci su smejurija...
nije...klliko radim toliko i imam...
ne radim ženske poslove...
lepše izgledam nego sa 18 definitivno...

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam već opljuvan prike, kao dupeuvlakač. Reci ti meni kao dobar drug: je li ja moram sa nekim da se popičkam da bih nekom drugom bio dobar? ja baš neću da se kačim tamo gde je to nepotrebno. Rekao sam već da je tema takva kakva je, ali ne pada mi na pamet da diram Verovatnoću niti moderatora. Jednostavno tema je takva kakva jeste i to sve govori dalje o forumu i svima nama kao delu njega.

nisam skonto šta si hteo da kažeš ovim...
poštujem ja nju, ništa je ne prozivam...svakako da ne želim zbog jedne teme da se zamerim s njom jer je ok lik...samo se pitam šta bi bilo da ovo postavim na ženama...znači prozivam pristrasnu moderaciju...

nisam skonto šta si hteo da kažeš ovim...
poštujem ja nju, ništa je ne prozivam...svakako da ne želim zbog jedne teme da se zamerim s njom jer je ok lik...samo se pitam šta bi bilo da ovo postavim na ženama...znači prozivam pristrasnu moderaciju...

Ma hoću da kažem da krivih temelja ima, po celoj Srbiji, a šta je onda jedan forum? Ništa druže moj. I zato ne treba ići na varijantu konfrontacije, kao da smo u zatvoru. Da smo u zatvoru, onda se možemo piččkati i mlatiti ili klati, jer se to od nas tamo očekuje. Ovde ne. Ovde je mnogo drugačije.

Ma hoću da kažem da krivih temelja ima, po celoj Srbiji, a šta je onda jedan forum? Ništa druže moj. I zato ne treba ići na varijantu konfrontacije, kao da smo u zatvoru. Da smo u zatvoru, onda se možemo piččkati i mlatiti ili klati, jer se to od nas tamo očekuje. Ovde ne. Ovde je mnogo drugačije.

da, mnogi mi pričaju da treba drugačije da shvatam forum...
al šta da radim kad me neke stvari iznerviraju...jače od mene...

Je l' vam krivo? Što nikad nećete bit' alfe... što će većina vas ovde umreti sami?
Što niste hebali ništa od prošle decenije, a para za ***** uglavnom nemate...
Što radite ženske poslove... i muške...
Što ste fizički sve feleričniji, jer godine gaze?
Što je nekima i to retkima najveći provod bio u vojsci kad su se tuširali sa deset drugih muškaraca, a drugi ni tamo nisu primljeni?
Kako je?
Je l' isto boli koliko i menopauza...
:heart:

molim?
sudeci po tom sto pises, ti si mrtva odavno, kao i ostalih 7 milijardi ignoranata, mrtvih iznutta i spolja.

osh ti dokazem?
izazovi me

Back