Godina prođe dan nikad

Čitala sam Kusturičinu knjigu "Smrt je neprovjerena glasina", čisto zato što je privukla toliku pažnju, pa ajde da vidim.. nothing specialy... znam za mnogo bolje, a medijski mnogo lošije propraćene.,..

By the way, ovu sam kupila, ali ne planiram uskoro da je čitam, bojim se da ću se razočarati, pa šta ću onda.. :(

чак је и мој друг прочитао књигу (мислим да није некад читао ни лектире, можда само оне песме)...што ти је популарност О.о

Ja mom mladjem bratu ceo zivot prepricavam lektire, a jos je fililoski smer, c, c, c... :lol:

A hoce posle mene da cita Lausevica, kao satro. :lol:

Moja mama se oduševila... a ja sam nekako bila ni tamo ni vamo sa Saramagom, počela da je čitam, pa mi nekako bila dosadna u početku, pa sam je odlagala i vraćala se opet njoj... Slično mi se desilo i sa filmom The lives of others. Na kraju se nisam pokajala ni za jedno ni za drugo :)
Uglavnom, ovu knjigu o kojoj je tema nisam pročitala, niti imam nameru. Mada, jednom sam iz dosade pročitala Lejdi Četerli, pa ću možda i ovu...

Da mi je neko rekao da cu otvoriti ovu temu, ne bih mu verovala. :mrgreen:
Misao se iznenada javila, pre par minuta.
Citala sam mnoge debate, prepucavanja, misljenja za i protiv, argumente, na raznim forumima, sajtovima ... ovde nista.

Dakle, vase vidjenje. O svemu sto ima veze za knjigom.

Omg tema postoji. Trazila sam na prve 4 stranice, pa odustala.:mrgreen:

Covek ubio dvoje ljudi (znamo svi u kojim uslovima), a mi ga skoro kao sveca velicamo.
I sve njegove stare filmove gledamo, jer je jako dobra faca bio. :zcepanje:
I uzasno saosecamo sa njim, dok citamo knjigu.

Da budem iskrena, u prvo vreme sam ga i ja malo zalila. A onda pomislim wtf, ovaj je ubio dvoje ljudi, pobegao, ovde postao u medjuvremenu heroj i izdao knjigu punu preterivanja. :eek:

Nisam čitao knjigu, ali sam pomalo skeptičan. Čitao sam na netu samo par prvih stranica i djeluje mi prilično naivno. On je za mene prevashodno glumac i ne doživljavam ga kao pisca. Uvjeren sam da je knjiga imala toliku popularnost zahvaljujući prije svega toj čitavoj fami oko tih ubistava, a ne književnoj vrijednosti samog djela.

Kada se prije par mjeseci pojavila vijest o izlasku druge knjige, na internetu sam pročitao jedan sarkastičan komentar: Godina prođe, trip da si pisac nikad! :D

Ali opet kažem, nisam pročitao knjigu, pa neću dalje kritikovati.

Da mi je neko rekao da cu otvoriti ovu temu, ne bih mu verovala. :mrgreen:
Misao se iznenada javila, pre par minuta.
Citala sam mnoge debate, prepucavanja, misljenja za i protiv, argumente, na raznim forumima, sajtovima ... ovde nista.

Dakle, vase vidjenje. O svemu sto ima veze za knjigom.

Ovvde piisemo o knjizenosti, ne o Legiji:D

Niko od nas ne cita Lauseviica pa se tao niko i ne upusta u price o njjegovim knjizevnim dostgnucima.

Da se nadovezem na Ruudjera i prvu knjigu:

Tona prodje, al klio nikako
Ali je to naslov knjige koju upravo zavrsava Darko Sharic.

Back