krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Čeka se DNK analiza, po tužbi za utrvđivanje očinstva.

Čitala sam, u Srbiji košta 26 000, ne znam za Ameriku?

Počesmo mi , k'o zaludni pop, jariće da krštevamo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čeka se DNK analiza, po tužbi za utrvđivanje očinstva.
Čitala sam Kusturičinu knjigu "Smrt je neprovjerena glasina", čisto zato što je privukla toliku pažnju, pa ajde da vidim.. nothing specialy... znam za mnogo bolje, a medijski mnogo lošije propraćene.,..
By the way, ovu sam kupila, ali ne planiram uskoro da je čitam, bojim se da ću se razočarati, pa šta ću onda..![]()
Nemoj ni da je čitaš, nikad. Dovoljno je da ti stoji na polici, kad dođu gosti da im odmah bude jasno da em što gineš za kulturu, em si još i trendi. Da Vinčijev kod is sooo 2003.By the way, ovu sam kupila, ali ne planiram uskoro da je čitam, bojim se da ću se razočarati, pa šta ću onda..![]()
чак је и мој друг прочитао књигу (мислим да није некад читао ни лектире, можда само оне песме)...што ти је популарност О.о
чак је и мој друг прочитао књигу (мислим да није некад читао ни лектире, можда само оне песме)...што ти је популарност О.о
Da mi je neko rekao da cu otvoriti ovu temu, ne bih mu verovala.
Misao se iznenada javila, pre par minuta.
Citala sam mnoge debate, prepucavanja, misljenja za i protiv, argumente, na raznim forumima, sajtovima ... ovde nista.
Dakle, vase vidjenje. O svemu sto ima veze za knjigom.