Goca Trzan

@Lily-sid
jel imas neke fotografije sa tog nastupa? ako imas, bilo bi lepo da ih postavis ovde ili na forumu fan sajta... ;)

sta bi ja dala da Goca ponovo zapeva Rock, ali ne ovako na kasicicu, vec da snimi onako jak Rock album! :D mada nikad se ne zna, znam da je za sledeci album uzela jednu odlicnu baladu, opet neafirmisani autor (to volim kod nje, sto joj nije bitno ime onog ko je pisao, vec sta je napisao!), za ostale cemo da vidimo... prvo da se rodi beba ;)

@Stoperka
...na zalost nemam, nismo razmisljali u tom smeru... ;)
...ta bilo je zaista sjajno, atmosfera fenomenalna, a Goca super kao i uvek...bili smo sa njom u VIP lozi i tu noc smo slavili jedan rodjendan, pa smo bili bas fest raspolozeni... :lol:

oh, izvinjavam se urbanim likovima na ovoj temi... :lol:

zena je opustena i prirodna, ne razlikuje se mnogo privatno i na TVu ( u prevodu, sto na um-to na drum) a to sto mnoge istina boli, pa Boze moj... sve sto boli - treba da se leci ;)

btw-jos 2 dana do svadbe :D

Деген је. Видим по понашању да је иста и ван ТВа али џаба јој кад се види да је једна од оних којима су пуна уста квазипаметних речи а глава шупља као празна каца!:):):)

e pa udala nam se Goca :D neka je sa srecom! :D :D :D :D :D :D

crkva02.jpg

Kompletan sadrzaj sajta www.goca-fan.com usled neprofesionalnosti hosting provajder je obrisan sa servera, te se sada sajt nalazi na novoj adresi i naravno na drugom hostingu.

Sajtu mozete pristupiti preko adrese:

www.goca-trzan.net

Forum je takodje ponovo instaliran, usled nemogucnosti beckup-a podataka, izgubljeni su svi postovi i registrovani clanovi, te ce isti, ako zele da nastave druzenje na forumu, morati ponovo da se registruju.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti, nadamo se da ce uskoro sve da se vrati u normalu i da ce pocetkom sledece nedelje stari domen biti preusmeren, pa cete sajtu moci pristupiti i preko stare adrese.

pozdrav

PS: od sutra na sajtu za download spotovi Goce Trzan DVDrip.

Znas kako Goca ima svakakvih pesama, njeni albumi su puni eksperimenata , mislim da skoro svako moze naci neku pesmu koja mu se svidja.
Pop&Rock i svu ostalu muziku je pregazio trio Grand&Pink&Piraterija tako da sada svi moraju malo da koketiraju sa komercijalom. Gocina pesma Kad je bal,nek je bal sa novog albuma je bas narodnjak kao recimo i Zdravko Colic - Sto puta. Sta da se radi valjda tako mora.
Pesme sa prvog Gocinog albuma su mi extra a na ostalima se uvek nasla neka koju mogu da slusam na Repeat. Na novom albumu ima svega i svacega, pa ko je zainteresovan neka ga kupi u cd shopovima ili skine na netu. Ima ga svuda. Sve stare pesme mozete naci na www.goca-trzan.tk .
Da li ste bili na nekom Gocinom koncertu skoro ? Trenutno nastupa u Crnoj Gori.

Back