Goca Trzan

GOCA TRŽAN U "SELO GORI"!
Pop pevačica dobila ulogu u najgledanijoj srpskoj seriji „Selo gori, a baba se češlja", tumačiće ulogu Jorgovanke, partnerke Sina Dragana

Pop pevačica Goca Tržan-Marinković najnovije je pojačanje ultragledane srpske TV serije „Selo gori, a baba se češlja".

Goca Tržann: Čast mi je da sarađujem s Radošem

Goca Tržan kaže da je počastvovana ponuđenom ulogom Jorgovanke:
- Osećam pozitivnu tremu jer sam svesna da me Radoš ne bi ni pozvao da od mene ne očekuje da ću ispuniti zadatak - kaže Goca za Preš. - Daću sve najbolje od sebe jer mi je ukazao veliku čast kada me je pozvao. Radoš i njegov tim su najpozitivniji ljudi koje sam upoznala - navodi pevačica, i priznaje da je ranije imala predrasude o samoj seriji: - „Selo gori" sam poistovećivala s banalnim serijama koje na ružan način prikazuju srpske seljake, a kada su mi dali da pogledam na DVD-ju prve četiri epizode, oduševila sam se mudrim humorom i shvatila da i te kako ima razloga za toliki rejting.

Poznata estradna zvezda pojaviće se u trećem serijalu TV blokbastera Radoša Bajića u ulozi Jorgovanke, inače partnerke jednog od glavnih likova - Sina Dragana (glumi ga Nenad Okanović).

Kako za Press otkriva Jelena Bajić-Jočić, izvršni producent RTS-ove serije, u pitanju je epizodna uloga koja ima tendenciju da izraste u bitan lik u seriji.

- Jorgovanka je za sada epizodna uloga, ali je veoma bitna za razvoj serije „Selo gori" i ona će kao osoba imati veliki uticaj na Sina Dragana. To je mlada devojka koja je imala nesrećnu sudbinu, a u jednom trenutku njihove sudbine se spajaju i dešavaju se neočekivani obrti.

fakti

n Serija „Selo gori" najgledaniji je TV projekat u Srbiji s rejtingom 33,6 („Evrosong" je imao rejting 31,4). Emitovanje novih epizoda najavljeno je za 13. decembar na RTS-u
n Preš je medijski sponzor serije, pa će naši čitaoci imati ekskluzivnu privilegiju da sve o dogodovštinama sa snimanja i ostalim detaljima vezanim za seriju saznaju prvi

Za početak smo odlučili da pokušamo s jednom epizodom, pa ako Jorgovanka bude imala dobru prođu, verujem da će Radoš dopisati njenu ulogu - otkrila je za Press Jelena Bajić Jočić, i napomenula da je Tržankino angažovanje jednak izazov za producentski tim i za pevačicu kao novopečenu glumicu, po čijem liku je Bajić i pisao ulogu.

- Gocino uključivanje u projekat može da bude izuzetno kvalitetan poduhvat, a može da bude bude i težak posao. Međutim, mi se nadamo najboljem jer verujemo da ona poseduje energiju zbog koje ju je Radoš i imao u glavi u fazi pisanja lika Jorgovanke. Pored energije, Goca Tržan i vizuelno odgovara Jorgovankinom liku, tako da smo odmah odustali od zamisli da ulogu poverimo nekoj pravoj glumici - zaključuje izvršni producent serije „Selo gori, a baba se češlja".
Press 16.8.2008

:ok:

SEOSKA IDILA

Goca Tržan se sjajno snašla pred filmskim kamerama na snimanju serije „Selo gori, a baba se češlja". Za novu partnerku sin Dragan saznao iz Pressa!

imageol3.jpg

Voli je kamera... Goca Tržan na snimanju serije dobijala savete od iskusnih vukova Radoša Bajića i Mladena Nelevića

U selu Poljna nadomak Trstenika, gde je nastavljeno snimanje treće sezone hit TV serijala „Selo gori, a baba se češlja", prekjuče je vrilo kao u košnici.

Na desetine glumaca, tehničkog i drugog osoblja pomno je pratilo svaku scenu, a u centru pažnje nalazili su se Nenad Okanović i njegova nova izabranica Goca Tržan, koja glumi Jorgovanku. Sunce je pržilo sa neba, hladovine skoro i da nije bilo, potoci znoja slivali su se niz lica aktera, ali radnicima na „stvaranju istorije domaće kinematografije" ništa nije smetalo. Čak ni to što je reditelj Bajić do perfekcije insistirao na svakom kadru, što su se scene u kojima se rađa ljubav između sina Dragana i njegove Jorgovanke ponavljale po nekoliko puta.
Među „svedocima nove ljubavi" na snimanju bila je i ekipa Pressa, medijskog sponzora ovog izuzetnog projekta.
Iako sin Dragan po pravilu privlači najviše pažnje znatiželjnika, ovoga puta su sve oči bile usmerene ka njegovoj novoj partnerki Jorgovanki. Nije ni čudno, s obzirom na to da se prvi put pred filmskom kamerom pojavila pop pevačica Goca Tržan! Iako do pre nekoliko dana nije ni sanjala da će započeti i jednu drugu, sasvim drugačiju karijeru, ona kaže da je doživela neviđeno iskustvo.

Kako počinje Draganova i Jorgovankina ljubav

Započeti emotivnu vezu na jednoj živinarskoj farmi baš i nije previše romantično. Ipak, upravo to se događa mladoj nezaposlenoj radnici Jorgovanki, koja u potrazi za poslom dolazi u malo podrinjsko selo. Pronalazi posao, ali i mladog Šumadinca (sina Dragana), koji bežeći od nagomilanih problema kod kuće odlazi daleko od zavičaja. Ljubav Goce Tržan i Nenada Okanovića planula je na prvi pogled! Tu, u velikom kokošinjcu sa stotinama pilića, rađa se nada da će im se životi uskoro promeniti. Ona želi topli dom i porodicu, a on da konačno pronađe ljubav svog života. Upravo tako počinje ova ljubavna priča, a da li će se ona nastaviti, zavisi od volje i mašte Radoša Bajića, scenariste i kompletnog autora najgledanije serije u istoriji RTS-a „Selo gori, a baba se češlja".

imagefz0.jpg

- Kada su me nedavno pozvali iz „Kontrast studija" i ponudili mi ovu ulogu, bila sam potpuno zatečena - priznaje Goca. - Seriju do sada nisam gledala, imala sam puno predrasuda i bila uverena da je reč o još jednoj jeftinoj komediji kakvih imamo napretek. Međutim, kada sam odgledala prve četiri epizode, uhvatila me je neviđena trema! Shvatila sam da je reč o nečem mnogo ozbiljnijem i uplašila sam se da neću biti na visini zadatka. Ipak, sada kada sam konačno uradila prvu scenu i kada sam je i sama videla, moram priznati da sam presrećna zbog uloge - kaže Tržanka.
Ništa manje iznenađen nije bio ni Nenad Okanović, koji je za izbor nove partnerke saznao istog dana kada i čitaoci Pressa! Praktično, dva dana uoči snimanja.

imagedm3.jpg

- Gocu poznajem kao odličnu pevačicu, ali nisam znao da žena ima tako neverovatnu energiju - kaže Okanović. - Uopšte nisam sumnjao da će se odlično snaći i u ovoj ulozi. Iskreno, jedva čekam i ostale naše zajedničke scene - zaključio je sin Dragan.
Šta će se sve dešavati do kraja serijala u ovom trenutku niko ne zna. Izvesno je jedino da iznenađenja tek slede, a da će pored sela od 13. decembra, kada sledi prikazivanje serije na RTS-u, goreti i piplmetar.

Press

Plesom do snova...

PODRŽITE MALOG ANĐELKA!
Podržimo Anđelka i Gocu u njegovoj borbi za druga kome su potrebna oba bubrega, koji su mu, nažalost otkazali kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Anđelkov drug Bata ide tri puta nedeljno na dijalizu, a da bi jednog dana mogao da živi život punim plućima potrebna je operacija koja je jako skupa. Njegov drug se za to bori! Podržimo Anđelka i Gocu da uspeju u svom humanom poduhvatu!!!

jao i ona me zhestoko nervira
kada sam gledala zvezde granda[omg xD]
ponashala se tako jadno...mislim da tako spopada onu decu...njeno ponashanje je neprihvatljivo...treba da je svesna svojih godina i kako treba da se ponasha.... :cool:

ocigledno niko nije ni pogledao ono sto sam postavila ;)

Plesom do snova...

PODRŽITE MALOG ANĐELKA!
Podržimo Anđelka i Gocu u njegovoj borbi za druga kome su potrebna oba bubrega, koji su mu, nažalost otkazali kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Anđelkov drug Bata ide tri puta nedeljno na dijalizu, a da bi jednog dana mogao da živi život punim plućima potrebna je operacija koja je jako skupa. Njegov drug se za to bori! Podržimo Anđelka i Gocu da uspeju u svom humanom poduhvatu!!!

inace, Peta strana sveta je sjajan album, ne bih se slozila da je i jedini :)

Poslednja izmena:
Ono shto je frishko je novi spot :D
Snimljen je u Makedoniji, u produkciji produkcijske kuce "Tomato" i bice vise nego zanimljiv ;)
Evo par ekskluzivnih fotki sa snimanja, a uskoro premijera spota na sajtu!

Back