GOBLINI

• Začetnik teme Začetnik teme Milan-PUNK-Becej
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Legendarni šabački pank sastav Goblini najavio je ponovno okupljanje, kao i povratnički koncert sredinom avgusta u Šapcu.

Reunion koncert će se održati 13. avgusta u okviru "Šabačkog letnjeg festivala" (ŠLF), koji je zakazan od 10. do 14. avgusta, na kome je trenutno potvrđen i nastup poznatog zagrebačkog pank benda Hladno Pivo.

Goblini su snimili i dve nove pesme koje bi trebalo da se objave tokom ovog leta kao singl CD u izdanju "ŠLF"-a. Pored pesama, u izradi je i dokumentarac o bendu u produkciji RTV Vojvodina.

Članovi Goblina su povodom okupljanja za agenciju Beta izjavili: "Sreli smo se posle dužeg vremena u maju, i shvatili da imamo još mnogo toga da kažemo".

Sadašnja postava jeste i poslednja pre raspada benda 2001. godine - pevač Branko Golubović, gitaristi Alen Jovanović i Saša Šetka, basista Vladislav Kokotović i Milan Arnautović za bubnjevima.

:klap::klap::klap: :super:

Ljudi moji, ja još uvek imam set listu sa njihovog poslednjeg koncerta u Zemunu! Upljuvana, izgažena...
Više bih volela samostalan koncert nego ova festivalska okupljanja. Kako god... Znam da će biti dobro, jer nikad nije bilo loše. Jednostavno, ljudi ne znaju da odrade svirku.

Idem 29. u Zr... cuo sam da svira i Pekinska Patka istog dana!

Trebalo bi da je Patka prvog, a oni trećeg dana, ako nisu šta izmenili, tako pisali oni u blicu..onda znači i da nije 29. tad treba ona...čorba da zatvori...zbunili me, ne znam ni ja :confused:
Svejedno- ide se i na jedne i na druge-mislim na Patku i Gobline, jelte :D

Back