Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
luxurypopertyinmadridby.jpg

Sviđa mi se imanje u kaliforniji... ima fantastičan pogled i lokaciju...
I poslednja bioskop soba... sjajno za porodična druženja... za opuštanje sa prijateljima...

Ostalo je previše osetljivo za moj ukus...
Iako znam da ljudi koji poseduju ovakve kuće imaju osoblje koje ga održava, ne postoji čovek koji bi ovu belu održavao ovako savršeno belom... da bi se kupatilo uvek ovako sijalo, trebalo bi ga posle svake upotrebe detaljno sređivati... a sve to je nemoguće...
Ko ne zahteva totalnu pedantnost, za njega je ok... ja ne bih mogla...;)
A nije da nije lepo...:D

Sviđa mi se imanje u kaliforniji... ima fantastičan pogled i lokaciju...
I poslednja bioskop soba... sjajno za porodična druženja... za opuštanje sa prijateljima...

Ostalo je previše osetljivo za moj ukus...
Iako znam da ljudi koji poseduju ovakve kuće imaju osoblje koje ga održava, ne postoji čovek koji bi ovu belu održavao ovako savršeno belom... da bi se kupatilo uvek ovako sijalo, trebalo bi ga posle svake upotrebe detaljno sređivati... a sve to je nemoguće...
Ko ne zahteva totalnu pedantnost, za njega je ok... ja ne bih mogla...;)
A nije da nije lepo...:D

kao sto rece ugadnubaburastem - ti koji u njima zive ne rade na odrzavanju istih...

imaju mexikanke za takve stvari ;)

Ova kuća je kao iz sci-fi filma iz sedamdesetih.
I sve ovo na poslednje dve strane mi liči na neku kombinaciju atomskog skloništa i grobnice... Ne sumnjam da su takve kuće stvarno high-tech, verovatno su tako do pola zakopane u zemlju baš za slučaj nuklearnog rata... Ali ja sam ono prase što bi ipak izabralo kuću od slame ili drveta pre nego ovaj stalni podsetnik na katastrofu koja se bliži...

Back