Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
theluxury35thstreethome.jpg

Kakvi sama... ja je stalno pratim... ;)
Baš sam nekako bila i zadovoljna i ponosna... ipak smo uložili toliko truda, rada, ideja, novca, živaca, vremena... :D

...Videla sam nekoliko fotografija i ilustracija/idejnih resenja na jednoj od tema na drugom pdf-u i, ukoliko se ne varam, radi se o veoma kvalitetnim materijalima i klasicnom, uvek aktuelnom stilu realizovanom u neutralnom koloritu kojim dominiraju zemljani tonovi... Verujem da ste ulozili mnogo energije, vremena, truda i ljubavi u prostor koji je trebalo uciniti domom...Izvodjenje radova i sve sto podrazumeva saradnju sa izvodjacima zahteva dodatan napor u smislu celicnih nerava i spremnosti na prekoracenje rokova i budzeta, kao u stalnu borbu za zeljeni kvalitet...Imali smo slicnu situaciju pre 6 godina, kada smo renovirali sadasnju kucu/stan (u pitanju je terrace house, sa zajednickim bocnim zidovima i vise etaza)...

images

Poslednja izmena:
@ugadnubaburastem Gde nalazis sve ove slike? Divne su, a ja nisam ni svracala ovde, mislila sam da nema slika...:dash: Jedino mi smeta sto ne mogu da vidim celu kucu, onako lepo, iz svih uglova...:lol:

@ugadnubaburastem Gde nalazis sve ove slike? Divne su, a ja nisam ni svracala ovde, mislila sam da nema slika...:dash: Jedino mi smeta sto ne mogu da vidim celu kucu, onako lepo, iz svih uglova...:lol:

...:)...Neretko postoje snimci kuce iz razlicitih uglova, ali se trudim da fokus bude na enterijeru, u skladu sa temom, iako me arhitektonsko resenje gradjevine ili pejzazna arhitektura u okruzenju cesto impresioniraju daleko vise od nacina na koji je uredjen unutrasnji prostor...Portal sa kojeg preuzimam sve fotografije postavljene na ovom mestu je britanski ADELTO:

http://www.adelto.co.uk/

...Uzivaj i pridruzi se...:)

Back