Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vas zivotni prostor...

Kako ga opremate, kako ste ga opremile...? Kakav namestaj preferirate, stilove, boje...?

Drvo ili metal? Minimalizam ili ne ?
Da li patite od sitnih drangulijica iz indijskih sopova ili porcelanskih tanjirica i miljea?
Kako ste uskladili vas ukus sa ukusom vaseg partnera...?

Ideje za uredjenje...:lol:

e pa nevo jeste da prostorije u kojima je drveni nameshtaj deluju mnogo toplije ali ja drvo ne volim bash... mnogo mi se svidja kombinacija metala i stakla... zatim volim funkcionalan nameshtaj tako da nikada ne bih kupila garnituru koja ne moze da se izvuche u lezaj za spavanje... ugaone su mi ok mada mislim da je bolje zbog kombinovanja uzimati mobilniji nameshtaj (dvosede, trosede sa foteljom)... inache su mi boje mnogo bitne pa i zidova... belo ni pod razno... na dzidzu - midze sam alergichna, a i shto manje detalja to bolje... i ludim od prostora gde moram da se provlachim kroz nameshtaj, prenatrpanost me gushi, potreban mi je slobodan prostor...

Meni je najbitnije prirodno osvetljenje.
2002719937712903779_rs.jpg

Da je moja, i ja bih je malo preuredila, jel ( ne bi bila mrtva priroda nego filmski plakat, eventualno, i verovatno ne bih imala naherenu lampu iz 19. veka) ali onako uopsteno govoreci, svidja mi se takav prostor koji nije samo strogo kuhinja... a za prozore: kad budem imala lovu za takvu gajbu i kuhinju, imacu i za peracha :lol:

prvo shto mi je upalo u ochi jeste to uzasno drvo od kog je... posebno taj stochic ispred frizidera, loshe mi je kad ga gledam... posle njega natkasna ispod ogledala a ostali drveni elementi mi se takodje ne svidjaju ali su mi podnoshljivo ruzni... beli komadi tehnike sa tim crnim krugovima mi se nikako ne uklapaju u celu tu drvenu kombinaciju...

zatim mi josh deluje tako pretrpano sa sve tim silnim cveckama, lampom ispred ogledala, slikom na radnoj povrshini, kazem ti nikako mi se ne svidja...

Da, to kapiram, kod mene bi tu sve stajali prehrambeni proizvodi :lol: zacini, daske za seckanje, nozekanje, itd. Nisam mislila bas ova kuhinja kakva jeste, nego uopsteno taj fazon. Sto sam starija sve vise mi smetaju strogo namenski uredjene prostorije... osecam se k'o da sam u radnom logoru :)

e helena ti samo kritikujes,aj jedan pozitivan post tj postavi kuhinju koja se tebi dopada:p

hehe... pa nemam odgovarajucu fotku ali ako bilo ko postavi neshto nalik onome shto se meni dopada sigurno cu tu fotku prokomentarisati pozitivno...:)
u stvari kao shto sam vec napisala stvar je u tome shto ja jako volim boje pa samim tim i drvo u nekim drugim bojama, a ako je vec braon onda malo drugachiji, moderniji dizajn...

Back