Gluvi telefon

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sinoc sam bila kod kuce. Nesto je onako bilo bez veze. Padala je ona kisa i ostanem ja kod kuce. Upalim ja moj roze lap top i sednem da vidim sta ima. Ne koristim preterano lap top, posto sam cula da zraci, ali nije lose malo da ga koristim. I upalim skajp. Pustim neku muziku i bas sam imala lepo vece. Pustila sam od Dzoganija "Ozeni me". Volim tu pesmicu, a volim i od Fanki Djija "Njen grad". A volim i pesmu od Kolonije "Kap tvoje ljubavi". Ta pesma me bas opisuje, posto sam ja zaljubljiva i volim sa tako velikom posvecenoscu. Ono sto kaze u narodnoj pesmi: "Kad volim, ja volim i Bogu se molim, sto mi vise brane sve jace te volim." I bas sam imala lepo romaticno vece. Odjednom, dok sam tako setno razmisljala o mom buducem braku, iskoci mi da je moj bivsi decko iz Izraela onlajn. Primetili ste da ne pisem cesto o njemu. To je zato sto je sada okupiran oko bebe. Dobio je devojcicu. Obicno on mene prvi cimne. I ja tu sedim i cekam. Cekam. Cekam. I pitam se sta mu je. "Zasto se on ne javlja, a onlajn je?" Znam da bi trebalo da radi trecu smenu, ali ja ipak ostanem coool. "Necu, da ga cimam, mozda je nesto zauzet, ali kako da bude zauzet za mene." Znate vec te misli, koje vam prolaze, kada ste sa nekim u bliskom kontaktu, ali ste ipak dama. I odlucim ja da JA njega cimnem. Posaljem mu poruku: "Zdravo! Sta radis? Sto se ti ne javljas tvojoj Cici?" Dobijem odgovor: "Sad cu!" NIkada nije bio tako kratak i moram priznati rezervisan. I odjednom me pozove. I ja se javim i cekam da se odmota ona kamera, kad ono njegova zena: "Gde si ti Cico?" Ja sam se uplasila, kada sma videla njen lik. Debela, sa konjskim zubima sa buljavim ocima i nekom iskrzanom kosom. I onda je oa pocela da se dere na mene. Ona je toliko nevaspitana da je procitala sve o cemu smo caskali nas dvoje svih ovih proteklih meseci. Pocela je mene da okrivljuje za taj nas kontakt. Tako lepo vece mi je upropastila. JA sam njoj rekla da ona treba da gleda svoja posla i da mi se ne mesa u zivot. NI meni, a ni njemu. Ona se stalno izvlacila: "ON je meni muz." I jos je pricala sa akcentom, znate kako je to odvratno, pa pocela tamo nesto da grglja. JA sam rekla da mi se javi moj bivsi decko, kada dodje i da ne zelim sa njom da polemisem, jer ne podnosim osobe, koje ne mogu da se normalno ponasaju. Jos je napravila i "siptarski scenario": dovela je decu, koja su vristala i ona je tamo urlala. A ovaj mali kaze: "Mama, mama, sta ti je? Neces valjda da se ljutis?" Ona je cak iscenirala i decu da bih JA ispala neki krivac. Srecom, samo sam ja to videla.
Sta sada da radim dalje? Da li treba da je pozovem da se objasnim sa njom? Da li da je prijavim socijalnom, ali nisam snimila nas razgovor? :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back