gluposti

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
jeste vi primetili ponekad da je svidjanje jedna velika iluzija
i kad se svidite nekome njemu se ustvari svidi ideja da bi mogao da vas nekako malo promeni na njegov nacin i 'doradi' da budete potaman kako njemu odgovara
uopste te ne vole zbog tebe tebe vec zbog neke misli i fantaziranja da bi mogli da te ukrote i remodeliraju. ako je ako, neka brate kupe zenu iz kataloga
meni to odvratno
i onda krecu komentari koji su prosto tako srceparajuci, koji navode vase mane na tako jedan ucveljen nacin kao da ocekuju da se to kultivise i promeni zbog njih
da meni prosto nije dobro
ja sto vise upoznajem ljude sve mi se manje dopadaju i sve mi sa manje upoznaju i vidim da poslednje sto zasluzuju je postovanje i ozbiljnost
i razocarase se tako opet i pozelis da batalis sve
pu!

Poslednja izmena:
da,primetili smo. svidim se nekome,pocne da me muva...i ja mu kazem--nisam je za tebe,previse sam dobra za tebe...

i onda on pocne da mi trazi mane,i ja ga kuliram, ne moze gresku da mi nadje...nista....sve savrseno... i tek onda popizdi,zato sto nema sta da se menja...savrsenstvo....

aha. bolesna je to potreba muskaraca da te ponize ili da ti stave do znanja da nisi dovoljno dobra ili dovoljno ozbiljna
a to 'dovoljno dobra' znaci onakva kakva njima odgovara
i cak ako te a pocetku prihvate takvu, sve se to na kraju izvrgne u jedno ludilo brate
JA NE MOGU

aha. bolesna je to potreba muskaraca da te ponize ili da ti stave do znanja da nisi dovoljno dobra ili dovoljno ozbiljna
a to 'dovoljno dobra' znaci onakva kakva njima odgovara
i cak ako te a pocetku prihvate takvu, sve se to na kraju izvrgne u jedno ludilo brate
JA NE MOGU

hahahaha,prava rec "ludilo"

da,oni ne mogu da podnesu ako nema sta da se prevaspitava...

ali,meni to ok,nek traze...

Pa srce nisi citala moju temu prevaspitavanja:confused:e sad ti znas ocigledno gde gresis..ono kao imas neke nadrk stavove i pogresni ti se svidjaju..to bi promenila kod sebe..al ako bih te ja menjo onda ne bi iz inata..zrelos sreco zrelos..i nema sta da te takvu prihvate zato sto ces se iz dana u dan menjati..znaci mogu kazu ja sam te onako glupu prihvatio..zasto si postala pametnija?

budes li mnogo isla u subjektivnu psihoanalizu i trazila dlaku u jajetu neces imati mnogo zabave sa muskim rodom....mozda je bolji stav manje ocekivati pa kad vise dobijes budes prijatno iznenadjena.....

istina je
uvek sam kao mushko voleo i terao da se moja ljubav promeni po mom ukusu
nekada to i ne uspe ili postane lazzno i samo vrsta glume od njene strane
da bi bilo mir u kuc'i

medjutim razlike i ochekivanja
nekada prevrshe svu toleranciju
i dodje vreme da se vrpca prekine

dugo se godina mozze zziveti sa pogreshnom osobom
josh tezze je i reshiti se nekog na kog si navikla ili navikao
ali ispadne, da ipak bolje rastati se...

i kad se svidite nekome njemu se ustvari svidi ideja da bi mogao da vas nekako malo promeni na njegov nacin i 'doradi' da budete potaman kako njemu odgovara
uopste te ne vole zbog tebe tebe vec zbog neke misli i fantaziranja da bi mogli da te ukrote i remodeliraju. ako je ako, neka brate kupe zenu iz kataloga
meni to odvratnoi onda krecu komentari koji su prosto tako srceparajuci, koji navode vase mane na tako jedan ucveljen nacin kao da ocekuju da se to kultivise i promeni zbog njih
da meni prosto nije dobroja sto vise upoznajem ljude sve mi se manje dopadaju i sve mi sa manje upoznaju i vidim da poslednje sto zasluzuju je postovanje i ozbiljnost
i razocarase se tako opet i pozelis da batalis sve
pu!

tebe neko baš gadno očepio!

e dete drago
kad malo porastes prestaces da se boris sa vetrenjacama i otvorices oci...

ne dozvoli da te jedan "promasaj" izbaci iz takta, izuzetak postoji da potvrdi pravilo !

p.s. evo ti ja npr. uvek sam se sprdao sa tobom a ova tvoja tema u rane sate me je bas rastuzila keve mi...

e dete drago
kad malo porastes prestaces da se boris sa vetrenjacama i otvorices oci...

ne dozvoli da te jedan "promasaj" izbaci iz takta, izuzetak postoji da potvrdi pravilo !

p.s. evo ti ja npr. uvek sam se sprdao sa tobom a ova tvoja tema u rane sate me je bas rastuzila keve mi...

E to je vec zabrinjavajuce

Ako je on ozbiljan, to zabrinjava :D

ozbiljan sam keve mi
zao mi je male ima traume od nas muskih a sta ima 19-20-21 god
pa sta ce da misli o "muskima" sa 32-33 ?
doziveti takve poraze sada i otvarati teme u pola 6 ujuto kad i petlovi spavaju to je meni tuzno :(

p.s. kad se zahebavam zahebavam se a sad asm bas ozbiljan
pa ja sam prvi koji malui non stop cacka i proziva...

ozbiljan sam keve mi
zao mi je male ima traume od nas muskih a sta ima 19-20-21 god
pa sta ce da misli o "muskima" sa 32-33 ?
doziveti takve poraze sada i otvarati teme u pola 6 ujuto kad i petlovi spavaju to je meni tuzno :(

p.s. kad se zahebavam zahebavam se a sad asm bas ozbiljan
pa ja sam prvi koji malui non stop cacka i proziva...

Neka prestane da trazi "Seselj" tipove.

ko sa zahebava tako u pola 6 ujutro, ako se zahebavala onda je ...aj drugi put cu svoj "nepristojni arsenal" da iznesem :D

Dalibore kakve veze sa ponasanjem u vezi ima za koju politicku opciju je decko? ne mesaj babe i politicare :lol:

slazzem se. ..mislim, primetila sam :neutral:

nije to samo muska iluzija! i mi smo sklone tome. ako tako odlucimo, naravno. ako nesto necemo, trazimo mane, izgovore po svaku cijenu. a ako hocemo, zatvaramo oci pred onim sto nam ne odgovara. iluzija je uvijek pogresna, jer tada neminovno dolazimo u poziciju da nesto mijenjamo kod nekog, po svaku cijenu. stvorili smo svoju sliku i hocemo da ta osoba bude onakva kakvom je mi zelimo vidjeti, a ne kakva je u stvari.
e, ne znam jesam li zakomplikovala objasnjenje, ali mislim da je odgovor prije svega u nama samima, a ne u toj drugoj osobi.

Back