GLUPOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, je l' vama pada na pamet neka glupost o kojoj bismo mogli da pričamo?
Eto, maločas sam skoknula do jednog drugog foruma gde postoji podforum koji se zove "Ekstra pametne žene". Zavirim da vidim šta ima unutra, kad tamo, umesto inteligentne diskusije, sve neke sličice cveća, pastorala i idila... Nijedne, jedine suvisle rečenice. Pobegoh glavom bez obzira. Uguši me miris svetlucavih karanfila!

Dakle, je l' vama pada na pamet neka glupost o kojoj bismo mogli da pričamo?
Eto, maločas sam skoknula do jednog drugog foruma gde postoji podforum koji se zove "Ekstra pametne žene". Zavirim da vidim šta ima unutra, kad tamo, umesto inteligentne diskusije, sve neke sličice cveća, pastorala i idila... Nijedne, jedine suvisle rečenice. Pobegoh glavom bez obzira. Uguši me miris svetlucavih karanfila!

Тако ти је то Борчице... Розе за девојчице, плаво за дечаке... ако се не уклапаш нешто није у реду са тобом...
Женске теме, женски ћошкови... ма страшно...

Uh, sa tom "cvrstom situacijom ispod pojasa" malo si pokvario utisak, podsetio si me na jednog bivseg decka. Ja mrzim cvrstu situaciju ispod pojasa. Zbog njega. On je mislio da je to jaka stvar, i izmedju svih glupih stvari kojima se odusevljavao i koje su meni trebale da budu smesne i zanimljive to je bilo i njegovo pominjanje njegove cvrste situacije ispod pojasa na slican nacin kao sto si ti sad pomenuo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back