D
Dragan
Gost
MA WARCRAFT 3 JE NAJGLUPLJA IGRA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Civ 3 rules.Ti si Psiho stvarno lik.Ko jos moze da ostavi gejmanje.Ja sam pokusao jer mnogo para treba za to ali mi nije islo za rukom.Ako je tebi uspelo svaka ti cast iskreno.Neka sila bude uz tebe.x-files TORPA:da,za sisanje je rekao neko drugi.smatram isto sto i ti,civilizacija je jedna od najboljih igara(misli se prvenstveno na civ 3).ima puno dobrih igara,svakim danom izlazi nesto novo,ili ti za svakog po nesto.zato mi igre NIKADA nece dosaditi,sem mozda kad navrsim 70.
ma civ 3 rules.niko ga vise i ne spominje.ne znam zasto,kad bar polovina mladjih ljudi koje znam svaki dan pika civ 3Corey:ja se potpuno slazem sa tobom.Da li mozda znas da li ce da izadje uskoro neki nastavak civa.Daj boze.Zaplakacu ako ga bubu najavili.(zeam sa naravno)
Corey:potpuno se slazem sa tobom iz vrlo jednostavnog razloga.Warcraft 3 me nervira zato st sve neke retardirane kreature trce po poljima i masu rukama ko neki defekti.Vise volim igre tipa C&C:Generals i Age of Mythology jer su realnije,a i uskoro izlazi ep za gener :wink:
Pas koji laje ne ujedaCorey:To ti mislis.ja igram strategije od kada si ti sisao.Mogu da te pokidam u strategiji koju igram 2 dana.Zato nemoj ti da mi nesto da mi tu seres da ja nemam pojma.Bolje idi i uci war3 ako ti se toliko svidja jer mnogo volis da seres.