glupo wow pitanje

getuza1234

Početnik
Poruka
3
Nikada nisam igrao na originalnom serveru ali sada zelim to da uradim.Zanima me da li treba da kupim wotkl i cata wow ili mogu da samo kupim game card 60 dana i to je to?
inace imam cata wow skinutu sa piratebay i naravno malo sam igrao na privatnim serverima ali sada zelim da probam pravu stvar.Znaci pitanje je da li treba da dam nekih6-7hiljada za wotkl i cata ili samo 2899 za game card u trajanju 60 dana

Treba ti Original WoW ( uz njega dobijas 30 dana bonus ) pa ti treba TBC ( The burning Crusade ) pa ti treba WoTLK ( Wrath of the Lich King ) i na kraju ti treba Cataclism. Naravno ako hoces da budes up 2 date. E sada koliko se isplati nisam siguran, recimo da ti treba oko 7-9K dinara. Al kako veliki broj ljudi prestaje da igra WoW mzoes da kupis nalog. medjutim moras da obratis paznju, dosta prevara ima kada je to u pitanju. Neki nalozi ( full ) idu oko 100e u zavisnosti sta ima na njima. Al mozes tako da kupis nalog sa 5+ likova na max levelu, sa dosta zlata.... Iskreno to ti ne bih preporucio jer kako sam vec rekao ima dosta prevara....

Back