Glupi Spyware

• Začetnik teme Začetnik teme DEVIL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DEVIL

Aktivan član
Poruka
1.008
Pitanje za sve koji znaju

Nekih dva-tri dana dobijam stalno jedan te isti Spyware i taj spyware mi onemogucuje pristup u Registry u Taskmanager, msconfig itd.
Kad pokusam uci, javlja mi sledece : registry je blokiran od strane Administratora :shock: a tako i za ostale gore navedene programe.
Ok, znam kako ga se resiti. Resim ga se svaki put, ali on dolazi svaki dan. Koristim AdAware on ga lepo ukloni. Jer bas moram svaki 2h skenirati PC od glupog Spyware, ili ima neki bolji nacin da se resim istog? Nije problem mogu ja skenirati, ne traje to dugo, ali me zanima jer se moze na neki drugi nacin zastititi.
Hvala svima koji pokusaju pomoci.

Pozdrav

evo ti jedan alat koji ce ti pomoci (imao sam isti problem)

u google ukucaj sledece: HijackThis i naci ce ti najbolji alat. Pokreni ga i obrishi red gde ti pishe zabrana ulaska u registry=1 sad cu ti tacno napisati :
mislim da bi trebalo da ti se taj red zavrshava slicno ovome disablereg/disableregistry =1 ;)

pozdrav i srecno

evo ti jedan alat koji ce ti pomoci (imao sam isti problem)

u google ukucaj sledece: HijackThis i naci ce ti najbolji alat. Pokreni ga i obrishi red gde ti pishe zabrana ulaska u registry=1 sad cu ti tacno napisati :
mislim da bi trebalo da ti se taj red zavrshava slicno ovome disablereg/disableregistry =1 ;)

pozdrav i srecno (javi mi se na PP i daj mi mail da ti posaljem program ako hoces) 8)

Back