glupe male raspale kuchke!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=7200

gledao sam ovo pre par dana i nisam mogo da verujem kakve su sabanke ove klinke o_O

ovaj klinac sto ih tolerise je neki dobrica pa nece da im uzvrati i dozvoljava da ga lemaju ili ih se boji :dontunderstand: ja nikada ne bi udario devojku al ovim malim klosarkama bi lupio 2-3 samara 5-6 puta a ovog pajsera sto snima bi tek nalupao od batina :)

kako bi ste vi reagovali na mestu ovog klinca?

Koje raveeee :eek::besan2::vudu:

E ovako:
Ove dve ku*ke bih skinuo gole, zavezao bi' ih skroz i ostavio bi' ih napolje po ovom snegu i ja bih otišao na toplo. Posle 15 minuta izašao bih napolje kod njih i terao bi' ih da se klizaju gole na leđima po ledu zatim bi' ih vezane odveo unutra na toplo i obukao bi' ih, kad bi' se one ugrejale uzeo bi' i davao bi' im šamare jadna po jedna jedno sat vremena sve dok me ruka ne zaboli. Kasnije bi' ih opet skinuo gole, stavio ih u gepek od auta i ostavio u šanac do grada sve dok ih neko ne nađe(to bi maksimalno potrajalo 9-10 sati dok ih neko ne pronađe).
Ovom što snima bi' smrskao taj telefon na najsitnije deliće, posle bi' ga terao da delić po delić pojede a bateriju bi' mu zabio u #**# i posle bi' ga terao da skoči u bazen sa hladnom vodom pa bi' ga odveo kod one dve u šanac....

Udario sam devojku samo jedanput.....
Svejedno kad' bi ove počele isto onako kao kod ovog prvo bih rekao da prestanu, posle bih ponovo rekao to sa višim tonom, ako ne bi' prestale kako koja dođe gurnuo bi' ih iz sve snage i obarao bi' ih dole kao igračke... Ako stalno tako napadaju prestaću da ih guram i svaku bi' udario u "koren života" (to se nalazi ispod potiljka glave, malo jači udar na tom mestu bi' napravio da se onesveste).
Ovaj dečak samo odbija njihove napade jer je dobar. I ja bih isto tako uradio pošto u velikom luku zaobilazim svađe i sve tome slično. Ove bi' onesvestio zato što bih želeo da zaobiđem tuču. ;)
Ali ako bi roditelji od tih glupih devojčica rekli nešto meni sve bih rekao tačno. Ili bih ja sam prošetao do roditelja tih devojčica.

E ovako:
Ove dve ku*ke bih skinuo gole, zavezao bi' ih skroz i ostavio bi' ih napolje po ovom snegu i ja bih otišao na toplo. Posle 15 minuta izašao bih napolje kod njih i terao bi' ih da se klizaju gole na leđima po ledu zatim bi' ih vezane odveo unutra na toplo i obukao bi' ih, kad bi' se one ugrejale uzeo bi' i davao bi' im šamare jadna po jedna jedno sat vremena sve dok me ruka ne zaboli. Kasnije bi' ih opet skinuo gole, stavio ih u gepek od auta i ostavio u šanac do grada sve dok ih neko ne nađe(to bi maksimalno potrajalo 9-10 sati dok ih neko ne pronađe).

A jesi li razmislio o tome da ih malo po'ebes kad ih vec non-stop skidas gole?

Nije mi dobro...:lol::lol:

A jesi li razmislio o tome da ih malo po'ebes kad ih vec non-stop skidas gole?

Nije mi dobro...:lol::lol:

To me ne privlači... Ma koliko lepa devojka bila ako je zla ne želim ni poljubac sa njom...
Svejedno ne zanima me tako nešto bar ne još jer imam 13 godina... Ali.... Neka bude ovako:

Onesvestio bi' ih(kako sam gore naveo), ostavio napolje, odveo bi' ih unutra čim dobiju svest, davao bi' im šamare dok me ruka ne zaboli, stavio bi' ih u gepek i odvukao u šanac do grada.
Jel može ovako? :mrgreen:

A sta kazes na to da ih ti lepo ubacis u gepek i dovedes meni?

Bez odece, naravno!:mrgreen:

Može ali tražim nešto za uzvrat.
1. Da mi platiš potrošeno gorivo.
2. Da mi platiš poštarinu.
3. Da mi platiš skidanje.
4. Da mi platiš nošenje tereta do gepeka.
5. Da mi daš 100 evrića pošto sam ti prijatelj i dajem ti ove.
6. Da mi platiš držanje ruku na volanu.
7. Da me častiš sa nekim pićem pošto sam ti doveo ove dve.
8. Da mi zahvališ što sam ti doveo ove sa 200 evra.

I to bi ukupno iznosilo........... 2345 evra. :mrgreen:

trebao ih je mlatiti nazad...nisu ''k.ucke''..samo su pijane.
s druge strane,ko da ja nemam drugarice i ne znam devojke koje mlate mushke,i to gorim metodama od ovog.

n118960322656_9194.jpg

danas mi se definitivno desilo cudo... Ladno mi je bivsa pretila batinama i to da ce me ona tuci! Ako zanemarimo da je ona nesposobna da to izvede,sama cinjenica da je zensko spremno da se bije sa muskarcem je zaista fenomen! Ovo je definitivno zadnje vreme...

Sad je najgore ako ja nju prvi zavalim samarcinom ako ne laze da ima decka koji ima 22 godine ja sam mrtav covek,a verujem da sam najebao i od jos jednog lika koji zna pola mog grada a ja ga dobiti ne mogu! **** sam mu mater,jos malko i ako ne odem na faks u Bg ili neki drugi grad bice haosa,nece mene da drka bilo kakva dzudza!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back