glupace i pacenici

Јер у супротном не би био феномен
To je zato što ima gomila nejebacha i onda se uvlache u dupe osrednjim zenskim bitjima
sa druge strana bicharke uhvati manija pa sve po difoltu bacaju na neki nadrk stav...
Al' to samo prema odredjenom tipu muskaraca, kada vide nekog ko im je po apstraktim merilima onda se upisaju u gatje

Meni je najčudniji fenomen onih kojima nije jasno, ali, i pored toga, analiziraju druge.
Čitam i zamišljam nekog školarca, koji secira žabu
ta cudna simbioza je fenomen svoje vrste
pod glupacom sam stavio odredjeni tip ribe koji je zbog svog ponasanja okarakterisan kao glupaca o cemu malo nize u tekstu
a pod pacenikom .. iebg to je valjda iasno

naci u poslednje vreme srecem na moje veliko nezadovoljstvo
tako te glupache odnosno primetim da je drasticno porastao broj istih ieiga baki razumes i to

naci samonabedjena riba uglavnom lepuskasta tu i tamo i moze da prodje kao okej ili da se provuce u malom procentu kao dobra riba
ne ono za poginuti ili tipa fatalna riba gomwo bi joj pojeo kasikom i to baki razumes ieiga razumes baki to

i sad razmisljam uvek po pravilu u ledja takvoj jednoj realno ni po cemu posebnoj ribi pet nekih idiota ono tardova
debila da kazem baki razumes baki i to ieiga baki duvaju nesto u ledja
i ona se utripuje da je oooooooooono
a realno je u ozbiljnom raskoraku izmedju toga sto jeste i misli da jeste
naravno za te tardove ona je san
ali realno prc nije
ne mislim tu nesto samo na lepotu nego onako u globalu obicno su to blago pritupave
a realno da nisu ne bi se ni utripovale ponesene drrkanjem tih debila al ae
niti su nesto sadrzajne nit ostvarene po nekim bitnim pitanjima zivotnim
i kad to kazem ne mislim na decu jer realno to nije ostvarenje to je prirodni poredak
razmnozi se i mrav i krava i slon i cvet i korona virus iebote
nego ovako nema sta puno da ponudi sem te nabedjenosti koja svakog normalnog smara i rezultira samo ae idi malo vidi dal sam tamo

i bukvalno postoiji obrazac ponasanja takvih riba
1 bahatost
2 nicim opravdana samouverenost
3 hirovitost
4 nedostatak elementarne kulture u komunikaciji
5 napadi histerije i najgore moguce reakcije kad dobiju nogu u dupe ili kad ih gasiras ko gofance sto realno jeste svako ko se tako ponasa

ee sad ti pacenici po definiciji ono baki razumes to baki ieiga
svesni sebe koji na silu ubedjuju sebe da su nesto sto nisu vec nesto sto zele da budu odnosno ono sto zele da drugi misle o njima
to zadnje dele sa ovim ribama

imaju neke svoje grupe sapatnicke samoubedjenih smekera u kojima se tako valjda osecaju prijatno ili da kazem zasticenije jer realno to su tipicni ljudi gomile
svi samouvereni jaki nikada nemaju potrebu za udruzivanjem tog tipa
tu nesto smrduckaju i gasiraju se uzajamno
sve bez pokrica normalno
neki totalno neprimetni marginalni tipovi i iegiga baki tipa to i razumes baki ieiga

pocinje da mi gori pita u rerni pra cu da skratim ieiga

ono sto meni nije jasno su pod 1 motivi znaci sta to motivise te pacenikei glupace koji realno znaju da nisu to sto misle da jesu
pod 2 zasto ne rade nista da promene to sto jesu u nesto sto zapravo zele potajno ili ne da budu
i pod 3 najvise od svega zasto su u panicnom strahu od boljih od sebe odnosno od onih za koje smatraju da su bolji od njih po bilo cemu

iebiga baki msm razumes ieiga

nije mi namera da napadam nikoga
niti mi je cilj da se neko prepozna u opisanom
samo mi je malo nejasan taj fenomen glupache i pacenika
Meni je najčudniji fenomen onih kojima nije jasno, ali, i pored toga, analiziraju druge.
Čitam i zamišljam nekog školarca, koji secira žabu.
Da bi se shvatili drugi - moramo u otkriti te delove sebi. Svako od nas je glupača i poćenik; anđeo i vrag. Makar i potisnut; koji čeka da se ostvari, u pravom trenu'.
Motiv bi možda bio (nedostižna) sreća. U jednom promišljanju sam okrznuo ideju da u njoj vel'ku ulogu igraju osećaj pripadnosti i potvrda vrednosti.
Kažu da se nismo, kao vrsta, odaljili mnogo od plemenskog u nama, kojeg nosimo kroz pretke. Većina nije, a ne verujem da ikada i hoće.

Čitam i zamišljam nekog školarca, koji secira žabu

Čitam i zamišljam nekog školarca, koji secira žabu.
Da bi se shvatili drugi - moramo u otkriti te delove sebi. Svako od nas je glupača i poćenik; anđeo i vrag. Makar i potisnut; koji čeka da se ostvari, u pravom trenu'.
Motiv bi možda bio (nedostižna) sreća. U jednom promišljanju sam okrznuo ideju da u njoj vel'ku ulogu igraju osećaj pripadnosti i potvrda vrednosti.
Kažu da se nismo, kao vrsta, odaljili mnogo od plemenskog u nama, kojeg nosimo kroz pretke. Većina nije, a ne verujem da ikada i hoće.
bravo, ko ja da sam pisao !

Back