Ne smatram sebe najpametnijom osobom.
Bože sačuvaj.
Obožavam ljude od kojih mogu da čujem pametne i interesantne stvari.
Svi nešto znaju o čemu ja nemam pojma, ali zato tek imam 24 godine... imam vremena, saznaću .....
Po ovome sto pises ti si OK sa svojim i otvorena si za novo znanje,
a to moze da bude iritantno za one koji nisu.
Ali koncentrises se na pogresnu stvar, jer te pogodi njihova neljubaznost.
Ne treba da kao vruci krompir prihvatas ono sto ti kazu,
nemoj uopste da ulazis u analizu toga,
zapitaj se zasto im je uopste palo na pamet da to kazu.
Nista nije slucajno. veliki broj ljudi nema samopouzdanje i ne veruje
u svoje kvalitete i jedini nacin da to sakriju je da se ponasaju suprotno,
da su mnogo pametni, bez obzira i da su hod. enciklopedije, gomila
informacija ne leci nesigurnost u sebe.
Zato imaju glad, imaju potrebu da im neko kaze, care pametni i da
ispadnu pametniji od drugih.
Takvo ponasanje nemoj da dozivljavas kao izraz nadmoci (sto je njihova namera ali nema tu nikakve moci), to je izraz slabosti i tako se odnosi prema njima,
pomiluj ih po glavi i kazi im (sa velikim osmehom) - bravo, sunce moje pametno.
Jeste!
Bravo!
Sunce moje pametno!!
Sve je bas ovako. Jedini je problem sto si ti sunce moje pametno, a pametna jesi jer vidis problem...i to ne njihov, vec svoj..osim toga zelis da naucis nesto znas da ti nece andjeo sapnuti dok spavas ono sto te interesuje vec pitas...
e sad...
kad malkice porastes..jos samo malkice...2-3 godine, takvi ljudi ce nestati iz tvog zivota, sigurno, jer vec znas da treba da ih izbegavas i da su zamorni i smorovi...
i veruj mi vise kenjaju nego sto znaju...
ono sto oni znaju natraljavaju nos cim im se ukaze prilika...pa se jos trude da pokazu kako je to najbitnije, a sve ostalo, tj ono sto ne znaju, a ti znas nebitno!!
I jeste najbolja fora ironija i sarkazam!!
Jedino resenje, zaboravi lepo vaspitanje, razgovor otvorenu komunikaciju, s njima ne vredi...
Rekoh ti da sam prosla kroz to...
evo vidis sad..ja ispricam da ispiti mogu da se spreme brzo, ne da bih se ja zaboga hvalila??! JA???
pre bih se hvalila sto sam bila u Magacinu!!
xixixixi
nego da bih vas resila bede...jer opet skoro sam prosla kroz to!!
Ali ne vredi, ubise me forumasi, nesmem dalje banovace me zbog svih lazi!!
Uf!!
Tako da samo ti teraj svoje, ni jedan zlikovac ne zna bolje od tebe sta je TEBI bitno i sta TEBE interesuje, ni koliko si TI glupa, sve sto je dobro prihavti...ma nije zlo da se posvadjas, veruj mi..ti prijatelji ti nisu prijatelji...
inace jje medju prijateljima zajebancija najobicnija stvar, mozda si ponekad previse osetljiva..
kad resis sama sa sobom da nisi glupa, da neke stvari radis bolje a neke gore i da neke znas vise a neke manje, onda ces svaku zajebanciju da preokrenes u svoju korist..
ljudi koji mgu da se smeju na sopstveni racun su omiljeni medju pametnim, neiskompleksiranim ljudma, kakve zasluzujes u svojoj okolini!!