Glumica Danijela Štajnfeld žrtva silovanja

Loša kopija , ustvari pokušaj kopiranja holivudskih debilana :dosadno:

Evo i njoj minut slave iako sam već zaboravila kako se zove, a i ne deluje mi da će postići u životu nešto više, nije tip , nema pojavu ni harizmu, mala seljančica i to će i ostati.

Da funkcionalno nepismene ne pomisle da podržavam sirovine koje koriste moć da bi im ove male fufice poduvale nemoćne, padajuće đokkice zarad uloge, radnog mesta, bolje kancelarije il' jednostavno keša i gajbe u Beogradu makar i iznajmljene dok su na usluzi, postoji metod koji uvek daje rezultate , a to je " neću, makse budalo i sl." ali i one znaju da to znači gudbaj Beograde, selo moje lepše od Pariza eve me nazad, težak posao za malu platu i zato pristaju na svakojake ucene i pristajaće...takve one.
fujčina.-

O čemu ti ?

Nije moguće da prvi put čuješ kako su se odvajkada dobijale uloge i proboj u toj filmskoj industriji i to ne samo u Holivudu nego svagde pa ni mala Srbija nije izuzetak iz tog pravila?
Postoje izuzeci naravno ali i tu ima razlike, nekoj se posrećilo pa se vezala za jednog iz te branše koji je pRogurao , neke druge su dobro užuljale kolena da bi ostale u poslu, a treće zalegle po stranačkim odborima i sve se svodi koji metod su izabrale ili im je nametnut ali se nijedna nije pobunila dok gle čuda ne stiže moda iz Holivuda i ovo gore što je Mstislav napisao, izbledela popularnost.

Sve casne i postene podaju se za ulogicu pa se posle 15 godina sete silovanja kad popularnost i mladost prodju.

Da, pročitah da se sad javljaju i neke za koje nikad nisam čula, a nije da sam baš neinformisana, posle me mrzelo da dalje pratim ovo.

I nije mi jasno da svi ali baš svi još nisu uklavirili da sve i to bez izuzetaka , ove njuške što ih gledamo na malim ekranima , mucave, mutave, neobrazovane, bez dikcije i ikakvog kvaliteta , pune silikona do mere da samo plutaju u vodi , nisu dospele do medija jer su...pa pametne već zna se kako i na koji način :D

Uopšte nemam empatiju na ovakve priče.

Pa da.

Nije da je Dragan nevinašce al' kad mu se same nude šta da radi, živ je čovek i on poklekne al' ipak sa zgodnijim devojkama , ova mu uopšte nije tip.

Možda se ponudila pa je odeb'o i smislila ovu osvetu jer ceo grad je odmah upro prst na njega, dušmani jedva dočekali.

Da sam na njegovom mestu sad bi me zapamtila za ceo život.

Back