Glumci,koji to nisu

The Rock, glumio je u par.
the-rock-body-1e615.jpg

Alanis, za dana kada je bila ljuta i glasna.
alanis-god_l.jpg

Dvejn Džonson je kečer ?
Svašta.
Nisam znao za njegove rvačke dane,ali njegov uspon počinje od Povratka Mumije,gde je dobio ulogu negativca koji se pojavljuje na početku i kraju filma,a onda su pametni ljudi prokljuvili koliko je Dvejn zahvalan za tu vrstu uloga i dobio je ceo film Scorpion King.A onda je usledio Fast Five.Nadam se da će bolje iskoristiti svoju neočekivanu sreću od Hulka Hogana, od čijih filmova se sećam jedino Komandos iz predgrađa,a i taj je kršina.
Kad smo kod boraca:

Don "The Dragon " Wilson, kik bokser, koji je između ostalog ostao zapamćen po tome što je uspeo da izdrži svih 5 rundi u borbi sa aktuelnim šampionom tajlandskog boksa ,u samom Tajlandu po pravilima tajlandskog boksa.A i ne znam koliko puta je bio šampion u kik boksu ,uglavnom ušao je u Hall of Fame,rezervisanu samo za najbolje borce.Pravi fajter,a ne kao onaj falsifikat Silvester Stalone.:lol:

http://www.imdb.com/name/nm0933310/

http://1.***************/_0Rlc85iYaeE/TJtX76ZYehI/AAAAAAAAB28/K6Q2eTJchbk/s1600/Don+The+Dragon+Wilson.JPG

Poslednja izmena:
Dvejn Džonson je igrao američki fudbal na koledžu, kad tamo nije uspeo onda je nastavio sa "profesionalnim rvanjem" :lol: Sportista ima mnogo koji su po potrebi svraćali u glumačke vode, Bubba Smith
Bubba_Smith_378187827.jpg

Carl Weathers
17144.jpg

Terry Crews
220px-Terry_Crews_by_Gage_Skidmore_2.jpg

su bivši NFL igrači..

Skoro cela postava Expendables-a, svi kinezi od Brus Lija pa na ovamo i tako dalje :lol:

Dvejn Džonson je igrao američki fudbal na koledžu, kad tamo nije uspeo onda je nastavio sa "profesionalnim rvanjem" :lol: Sportista ima mnogo koji su po potrebi svraćali u glumačke vode, Bubba Smith
Bubba_Smith_378187827.jpg
Carl Weathers
17144.jpg

Terry Crews
220px-Terry_Crews_by_Gage_Skidmore_2.jpg
su bivši NFL igrači..

Skoro cela postava Expendables-a, svi kinezi od Brus Lija pa na ovamo i tako dalje :lol:

Snalažljiv čovek, video je da se od fudbala neće leba najesti a da se ni od rvanjana ne može večito živeti, pa se bacio u glumu :lol:
Za mene je istinsko otkrovenje da Carl Weathers,legendarni Dillon iz Predatora nije glumac.Čovek je toliko dobro odglumio da nikad ne bih rekao da nije profi.U suštini u Predatoru imamo dva glavna junaka ,koji nisu glumci,kao što reče Švarceneger i Carl Weathers.

Evo jednog meni simpatičnog lika,pisac u svetu filma,prava retkost !

Evo ga u Rose Red , kao dostavljač pica :lol:

rose-red-stephen-king_480x360.jpg

Sećam ga se iz par filmova,ali me je zanimalo gde je sve zaista glumio i nađoh na netu.Impresivan broj uloga za jednog pisca, makar bile i sporedne.

http://www.stephenkingshop.com/biography.htm

Band Leader - Stephen King's The Shinning (May 1997)

Dr. Bangor-Pharmacist - THINNER (1996)

Tom Holby-Head Chairman of the Board - THE LANGOLIERS (1995)

Teddy Weizak-Boarder guard/Nadine's ride - THE STAND (1994)

Cematary Caretaker - SLEEPWALKERS (1992)

Bus Driver - GOLDEN YEARS (1991)

The Priest - PET SEMATARY (1989)

Truck Driver - CREEPSHOW II (1987)

Guy swearing at ATM - MAXIMUM OVERDRIVE (1986)

Jordy Verril/Truck Driver - CREEPSHOW (1982)

Hoagie Man - KNIGHTRIDERS (Directed by George Romero) (1981)

Poslednja izmena:
Hej, ja obozavam Hulka Hogana. Covek je potpuni maco kreten sa srcem desetogodisnjaka. Pa te marame. Komandosa iz Predgradja sam gledao stotinu puta. Potpuna decacka fantazija. Nedostaju mi takvi filmovi.
Elem, setih se par nemlifkinja i nemlifkovaca, ali reci cu Sasha Grey.

600full-the-girlfriend-experience-screenshot.jpg

Nisam jos stigao da odgledam 'The girlfriend experience'. Ali mejnstrim gluma nije njena vokacija, iako verujem da bi se snasla. Ona voli divljije stvari, i leze joj. Specifican lik. Poput.. Traci Lords, Zare Whites, Ovidie.

Hej, ja obozavam Hulka Hogana. Covek je potpuni maco kreten sa srcem desetogodisnjaka. Pa te marame. Komandosa iz Predgradja sam gledao stotinu puta. Potpuna decacka fantazija. Nedostaju mi takvi filmovi.
Elem, setih se par nemlifkinja i nemlifkovaca, ali reci cu Sasha Grey.

600full-the-girlfriend-experience-screenshot.jpg

Nisam jos stigao da odgledam 'The girlfriend experience'. Ali mejnstrim gluma nije njena vokacija, iako verujem da bi se snasla. Ona voli divljije stvari, i leze joj. Specifican lik. Poput.. Traci Lords, Zare Whites, Ovidie.

Niko nije hulio na presvetog Hulka! :lol:
U pravu si, takva vrsta filmova upravo leži čoveku kao što je Hulk, i ja volim Komandosa iz predgrađa iz istog razloga ( najbolja je ona scena kada uzima skejt bezobraznoj dečurliji i baci ga u u vazduh.20 minuta kasnije u filmu ona dva lika lete kroz svemir i vide skejt kako lebdi zemljinom orbitom.Tolika je snaga zamaha Hulka Hogana :hahaha: ). Ali realno to su ipak loši filmovi.

Ali realno to su ipak loši filmovi.
Nemam pojma, stimuje mi stanglicu. Izmesta mi stvarnost na par sati pa i ne mari.
Najbolji film koji sam ikada gledao rekao bih da je Besonov 'Le Grand Bleu'. Ali nikada nisam mogao da ga odgledam ponovo. I prvi put sam ga stotinu puta pauzirao kako bih mogao da disem. Dok sam Komandosa i Bez ustrucavanja gledao nonilion puta i uvek se zabavio.

21775-vinnie-jones_large.jpg

Vini Dzons, bivsi fudbaler, debitovao u Dve cadjave dvocevke a kasnije i u Snecu i raznim drugim filmovima. Uglavnom je grubijan koji terorise ostale likove.

800_henry_rollins_110117.jpg

Henri Rolins, po zanimanju muzicar, cak je gostovao i na Exitu jedne godine. U Vrelini je imao tu cast da dobije batine od Pacina, a u Sinovima anarhije glumi nacistu koga na kraju Dzeks Teler ucmeka u nekom klozetu.

21775-vinnie-jones_large.jpg

Vini Dzons, bivsi fudbaler, debitovao u Dve cadjave dvocevke a kasnije i u Snecu i raznim drugim filmovima. Uglavnom je grubijan koji terorise ostale likove.

I odglumio je u filmu The Midnight Meat Train ulogu glavnog negativca.

http://www.imdb.com/title/tt0805570/

Uloga mu je legla ko kec na deset,koje lice :lol:

1313.jpg

Tokom celog filma , nije rekao ni jednu jedinu reč ! ( Oni koji su odgledali film znaju zašto ,da ne prepričavam) ali je zato tokom svog trajanja filma na najgroznije načine likvidirao svakog ko mu je bio na dohvat ruke.Tih i ubitačan.:hahaha:

Poslednja izmena:

Back