- Poruka
- 6.173
Kim Cattrall
možda nije neka glumica
ali imam utisak da je mogla da ispliva malo iz ekspoatisane uloge iz sexa i grada
možda nije neka glumica
ali imam utisak da je mogla da ispliva malo iz ekspoatisane uloge iz sexa i grada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kim Cattrall
možda nije neka glumica
U vreme "Sibirskog berberina" izgledalo je da uzlet tek predstoji, a on se tu završio. U čemu je problem? Suviše klasična?
Džulija Ormond
![]()
Sećam se da je u jednom intervjuu rekla da joj Holivud nije oprostio ulogu u ruskom filmu...
Televizija je puna odličnih glumaca koji nisu uspeli da dođu do velikih filmskih uloga.... A ima i obrnutih slučajeva koji batale film i odu na TV, kakva je Patricia Arquette, koja je sjajna glumica.
Među tim glumcima, istakao bih i uvek odličnu Amandu Plammer, za kojom sam posle Petparačkih priča uvek tragao, ali to su uglavnom bili neki levi filmovi, a ona je uvek bila odlična
![]()
Pa glumila je u dosta filmova pre toga, i glumi u pozorištu (školovana glumica). I napisala je tri knjige. O seksu![]()
Kim Katral zaista jeste imala značajniju karijeru u najavi, ali to je bilo pre Seks i grad. To što se konačno proslavila u TV ulozi matore kurolomke, verovatno nešto govori mada ne znam tačno šta. Možda da je sjajna glumica koja se iskazala tek kada je dobila pravu priliku, a možda i to da drugačije uloge i ne ume da odigra, zbog nečega.
A kakve su knjige?![]()
Sandra Bulok.
Za mene će karijera te žene predstavljati večnu misteriju. Posle "Brzine", koje je glup film ali u holivudskom sistemu odlična odskočna daska nije imala filmova tog nivoa produkcija mada je i pre i posle pokazivala da je dobra glumica. A onda je uzela da bude Mis tajni agent i po tome će ostati upamćena, a pošto je te filmove sama i producirala, za pretpostaviti je da je sebe našla u tome.
Posle sam čitao da je imala i neke neukusne lične probleme, tipa muž isfolirani roker se odmetnuo sa curom majstorom za tetovaže... Što se uklapa u sliku površne osobe. Lično mislim da joj je kao neka mustra za tu ulogu mis tajni agent poslužila uloga u "Demolition man", sa Staloneom i Rodmanom, to naravno ne može da se gleda. To nešto govori.
Kada sam je gledao u "28 dana", mislio sam da će biti ono što su danas Džulijen Mur, Kejt Blanšet, Kejt Vinslet...
Evo jednog koji je ikona za sunovrate glumačkih karijera
Džems Kan
http://3.***************/-GqY5rj_ED7s/TV8p1LtJmrI/AAAAAAAAFTk/LQ1rxHhXTCM/s400/james-caan.jpg![]()
Za mene lično je Ed Dilejni u "Las Vegasu" idol i trudim da jednog dana budem kao on i sve to, ali činjenica je da ovog glumca znamo kako je izgledao samo dok je bio mlad ili kada je već omatorio.
Džems Kan
http://3.***************/-GqY5rj_ED7s/TV8p1LtJmrI/AAAAAAAAFTk/LQ1rxHhXTCM/s400/james-caan.jpg![]()
Za mene lično je Ed Dilejni u "Las Vegasu" idol i trudim da jednog dana budem kao on i sve to, ali činjenica je da ovog glumca znamo kako je izgledao samo dok je bio mlad ili kada je već omatorio.
Ne znam - moje simpatije ne idu tako daleko, a imam i neku averziju prema knjigama o seksu, pogotovo kada ih pišu amateri-entuzijasti
Ja mislim da je OK glumica, a njena uloga u seriji Seks i grad je fenomenalna, i od istorijskog značaja : ) Znam da zvuči smešno jer je serija, a i njena uloga, često baš onako prostačka, ali taj lik je fenomenalan. Vi muškarci verovatno niste pratili, ili niste pratili sa zanimanjem, ali šta sve kroz taj scenario provejava, to je čudo jedno. Samanta iz te serije je verovatno neki TV ekvivalent Žene iz Bata, samo za našu generaciju. Baš sam se nauživala, jer u filmovima i knjigama ima jako malo takvih hedonistkinja. Sve neke mučenice, bokte.
.Ne može, nije dovoljno lepa. Grozno ali istinito. Ali dobila je Oskara, zar ne? Za Blind Side. Ta uloga joj i stoji
Što se tiče lepote, ne znam. Prvi put se suočavam sa Sandrom Bulok kao nekim ko nije dovoljno lep. Ali jeste tačno da Džulijan Mur na prrimer i naročito Kejt Blanšet deluju suptilnije od nje. Za Kejt Vinslet ne mislim to, nju verovatno ne bih prepoznao na ulici, ali sve u svemu možda ima nečeg u tome da su crnomanjaste glumice generalno hendikepirane.
Džulijen Mur i Kejt Blanšet izgledaju kao kad bi manekenke dobro izgledale, tj. bolje od manekenki, a Sandra je obična (za holivudske standarde), a nikada se nije ni trudila da bude 'ribetina' (osim onog filma o takmičenju za mis). Ovaj film za koji je dobila Oskara je baš takav kako si ga opisao, tako da ni ne znam da li je do Sandre ili do priče. Meni ionako nikada nije bila simpatična, tj. potpuno sam imuna na njen šarm (ako ga poseduje), a kao glumica je korektna, ali ništa posebno, što se mene tiče. Sad će Tzar da se javi da objasni : )
Sandrica je cudo. Jedna od retkih glumica cije sve filmove imam.
Ne znam po kom osnovu se ona kvalifikuje kao propalitet. Sandra je najplacenija glumica na svetu. Osvojila je Oskara. Sve tri glumice koje si pomenuo kad se spoje nisu imale karijeru kao Sandra Bulok.
Ovo nije tema ni o kakvim o propalitetima, nego o glumcima i glumicama čiji su počeci najavljivali uspešniju karijeru od one koju su docnije ostvarili. Zašto nisu, razlozi mogu biti različiti. Laura San Đakomo, na primer, usvojila je dete koje zahteva naročitu negu i prihvatala je uloge samo na TV.
Sandra Bulok je ovde navedena upravo kao jedna od najboljih i meni lično omiljenih glumica čiji dobar deo potencijala je istrošen u budalastim filmovima, i tu konstataciju ne menjaju nikavi Oskari i honorari (uzgred, ne verujem da je najplaćenija glumica).
U pogledu toga da je "sve tri glumice" (Blanšet, Vinslet, Mur) nisu imale karijeru kao ona, onda bih, primenjujući tvoje kriterijume, mogao da kažem da njih tri imaju ukupno dva Oskara i 9 nominacija uglavnom u mnogo boljim filmovima nego što je taj Sandrin. Plus što su Blanšet i Vinslet mlađe od Sandre Bulok, Vinslet čak 11 godina.
Džems Kan
Džejms Gandolfini (one roll wonder).
On je više late bloomer. Zar nije sada zvezda? A možda ima još fore - ima tek 50 godina, iako izgleda mnogo starije.
Odličan u Welcome to the Rileys, a vidim da sada snima nekoliko filmova godišnje. Fenomenalan glumac.
To je tačno. Ja sam verovatno jedina osoba na planeti koja nije gledala Sopranove, i jedina njegova uloga koje se sećam je ona scena iz 'True Romance'. To je možda najbolja scena u filmu - on i Patriša Arket su stvorili čaroliju, i tu se tačno vidi da je car. Nezaboravno.E, to nisam gledao, hvala za preporuku. Možda grešim, ali on je zvezda gotovo isključivo zbog Sopranovih. Oduzmi mu taj deo karijere u kome je pokazao neviđeni potencijal, mislim da bi jako malo bio poznat, a to stanje ne bi odražavalo ono koliko, videli smo, može da dobaci.
A sto ne verujes da je najplacenija glumica.
http://www.guinnessworldrecords.com...-it-into-guinness-world-records-2012-edition/
Sandra je osvojila Oskara iz prve i jedine nominacije. Cisto da pokaze da moze. A onda nazad na komedije i zezanje.
Ne postoji uspesnija karijera od karijere Sandre Bulok. Da celog zivota budes zvezda, da 30 godina igras glavne uloge, da budes najplaceniji glumac. Ona je kao zenski Tom Kruz. Postoje tamo neki bolji glumci i gomila njih koji imaju Oscara, a Tom nema. Ali reci da je underachiever je besmislica.
sarabubasara
Sto se tice Sandre,smatram da joj mjesto nije definitivno na ovoj temi...zhena je iscrpila maksimum ix sebe, zaradila tol'ko para da je to nemoguce, sampionka je u tim rom komovima , za neke riba i po i ima Oskara.Previse,previse.Meni nije narocito simpaticna jer mi nije neka glumica, pa bi rekla da nema to veze nikakve sa izgledom, vec sa glumom.Kejt Vinslet je poruzna bila prije operacija i sad nije neka riba, ali je mnooogo bolja glumica od nje.Isto vazi i za Kejt Blanshet, pa i za Dzulijen Mur. Ona je sarmantna,ali nije nesot talentovana glumica.
Mada, Honduras me je bacila u razmišljanje kada je rekla da ima ograničenje jer "nije dovoljno lepa". Ne znam da li nije lepa, ali sam krenuo da se preslišavam koliko glumica crnki (crna kosa crne oči) poznajem i zaključio sam da ne znam nijednu. Aj sad pomozite vi meni. Vinona Rajder? Holi Hanter osvojila Oskara u fenomenalnom filmu, kao crnka (što verovatno i jeste) ali joj ne pada na pamet da bude u tom fazonu?