Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

A nedavno je opet izglasan za najseksepilnijeg muškarca u časopisu Glamour... Pih, ukusi su stvarno različiti. http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/sexiest-men
People magazine je još gori, po njima je "najseksepilniji muškarac" ova volina:

2n6dyz4.jpg

U čemu je stvar? Što je nabildovan? Pa danas je svaki drugi glumac nabildovan, a može se verovatno 10 boljih frajera naći u svakoj lokalnoj teretani, koji nemaju tako ružnjikavo lice i blagoteleći pogled.

Njegova pojava me neodoljivo podsjeca na Vanilla Ice-a, tzv. prvog white rappera s kraja 80's.. Mnogo kasnije (citaj: kad mu je napokon stiglo iz dupeta u glavu) se pokajao tih svojih "grijeha" i zabluda iz proslosti. U medjuvremenu su stigle zalosne 90's i jos zalosnija dance-scena, prevashodno na ovim komicnim balkanskim rejonima, pa tako uz MTV u sadejstvu sa Pinkom (da ne zaboravim i TV-Palma :) ) stigosmo do JBiebera i npr. jednog Deen-a. :lol:

CT-a bih ubacio u istu kategoriju sa npr. Markom Wahlbergom, koji beshe poceo od jednog new kidsa [ontheblock]-Sta bi na ovo rekao jedan Bane Sansajn? :) ..s tim da je Marki Mark donekle evoluirao (istini za volju, otpocetka je kao "bad boy" imao sire predispozicije za takvo nesto).. Tatum mi djeluje mlogo mlak da bi mu se nesto slicno desilo, al ko zna ko ce nam dojde poslije Dz.Bibera i kakav ce sistem vrijednovanja (prvenstveno mejdu populacijom slabijeg pola :)) vladati za par godina, mozda cak i mjeseci (samo ako prezivimo 'majanski kalendar' :mrgreen:) pa se i on snadje.. Mozda d uci retroaktivno od
images

pa ga uocimo najposle u nekom novom oficirskom kodu s isto nekom novom Debrom Vinger.. Uostalom i vecina savremenih mladjanih USA-oficira su na tegovima i steroidima, shirom razbacanih mishica.. :)

Ah dobra, stara, prosla vremena Denzela Washingtona.. :(

@Highlander pa da, i Mark Wahlberg je imao svojih 5 minuta zahvaljuci cinjenici da sad 90 % tih pozeljnih glumaca izgleda kao djevojcice...meni je on bio hot neko vrijeme,ali zbog loseg izbora uloga mi je dosadio... kao sto reche, on je bad boy a to je uvijek primamljivo , medjutim, za razliku od Channinga ima lijepo lice, nista posebno (u tome je char) ,ali lijepo....i taj smirk...

tumblr_md8z17gmmH1qhemeto1_500.jpg

i po pitanju tijela mi je bolji wahlberg...krupniji je...ima bolja ramena...mada su obojica zdepasti i nabildovani...mada svakom svoje :)...sad kad gledam Wahlbergove slike ne znam sta mi je bilo prije 3 ,4 god mada, mladost ,ludost, on lud za mnom,a meni bilo dosadno :mrgreen:

ok definitivno preduboko ulazim u ovu problematiku :lol:

Poslednja izmena:
Menjam i Volberga i tog Čeninga za jednog ženskastog, porfavor:heart::mrgreen:

Moze Josh Duhamel?Kad ga gledas ovako,uopste se ne moze reci da je ruzan,naprotiv...ali tako je,ne znam,ne mogu da objasnim.Nema ni sarma,ni harizme...sav je nekako "ravan","mlitav".Da li dobija pogresne uloge,da li je los glumac...cekam da vidim kakav ce biti u Safe haven-u,mada bih ga ja utrpala u neki psiho horor ili u neki erotski triler.Da vidimo jel' valja ili ne :hahaha:...generalno,mislim da su mlake uloge njegov problem,jer u Turistima i Fire with fire nije uopste los.

tumblr_mdriz07AkQ1qhnbx2o1_500.jpg

Poslednja izmena:
Moze Josh Duhamel?Kad ga gledas ovako,uopste se ne moze reci da je ruzan,naprotiv...ali tako je,ne znam,ne mogu da objasnim.Nema ni sarma,ni harizme...sav je nekako "ravan","mlitav".Da li dobija pogresne uloge,da li je los glumac...cekam da vidim kakav ce biti u Safe haven-u,mada bih ga ja utrpala u neki psiho horor ili u neki erotski triler.Da vidimo jel' valja ili ne :hahaha:...generalno,mislim da su mlake uloge njegov problem,jer u Turistima i Fire with fire nije uopste los.

Haha, ovaj u "Las Vegasu" igra taf-gaja, kao, bivši marinac i ti fazoni. Praktično treba da je glavni baja ako izuzmemo Džemsa Kana koji je mator. Totalno promašen kasting.

Zanimljivo da si spomenuo Oficir i džentlmen - meni Čening liči na onog drugog glumca iz tog filma, onog što nikada nije želeo da bude pilot. Ne liče stvarno, ali kao tip (tako zamišljamvojinka, marinca itd.)

Sad vidoh, odlicno zapazanje :)) sitne svjetlije oci i veca glava..pojma nemam kako mi je misao tu prosla pored.. Pamtim Davida kao solidnog, ok glumca u dosta filmova, ali eto niko ga se i ne sjeca danas :neutral: ,ali ajde da budemo korektni sad i do kraja, ruku na srce, i RGere je takodje imao licnog smeka (izuzev sad fizikalija i licnog opisa), mada mi se utisak brzo prelivao u kako da opisem sad... njanjanja :lol: ..mislem onaj napor kad se trudi da bude vise emotivniji nego sto jeste, pa se sav rasprsne u momentu..
Kako bese ta pateticna rijec!? :think: only pathetic?! :mrgreen:

Sad sto se tice izgleda CT-a, ajd kazem, sem ociju na ovom tipu ne vidim nista izrazajno, ono oko njih, tj. faca djeluje nezgrapno i tako nekako nakalamljeno.
Tijelo ko tijelo, ko povede racuna i kome je stalo do tog, moze iole svako da izgradi... mislem sad, u sta ja zabasah da opisujem.. :lol: alah-se-uvalih

@Saro

Ok je Mark, predano obavlja posao koji je zapoceo nasavsi se u filmskim vodama, ali ne mogu da se otarasim te njegove NKOTB-epizode, pa mi nekako jos uvijek izgleda neuvjerljiv u izrazaju. Bad boy sam stavio u znake navodnika jer ocekujem neki njegov dublji psiholoski doprinos ispred kamere da bih ga takvim doista okarakterisao i maknuo negdje unaprijed na svojoj vrijednosnoj skali.. Bad boy kao negdasnji ulicni tabadzija sa inim mladalackim porocima iz proslosti mi ipak nije to to.
Bad boysi su mi recimo Christian Bale i Rutger Hauer.

Kad smo kod toga naletih prije neki dan na ovo, pa malo klasike, a pomaloradi i muzike, drugacije od dance-pokreta B )

usput i za wild child, malo "zenskastija"-baby face, JD :p

ee da, neki tok misli mi sad izbaci ovog:

mark_dacascos.jpg

Mark Dacascos, ne znam zasto al sad mi djeluju tu nekako slicni, ovak malo i fizicki, a i u scenskom doprinosu, s tim da je i ovaj Mark vise bio klasicni film. tabadzija :lol:

ali ok, umio je i da navuce look dominantnog..

mark-dacascos-20061016-169237.jpg

za kraj malo i njegovog densa

zgodan filmic iz mladosti dok sam se kao klinjo, kao i drugi omladinci/drugari palio na tabanje.. :mrgreen: :lol:

Dobar je Džejms Din al ja volim tako te mršave hipsterolike frajerčiće,što mršavije to bolje. Ništ ne valjam :lol:
A volim i ove femi ljigaste tipa James Spadera:zper:

DollarQueen
Može :lol:
On me maaalkice podseća na Kolina Farela al s lepšim obrvama..nije ružan al baš što kažeš, ravna crta.

Moz Bowie??

mladji?
david-bowie-poWjwv.jpg

stariji?? :mrgreen:
david-bowie-fShg3e.jpg

ni ja ne razumijem fascinaciju channing tatumom... mnogo je sirov, pa i u moru sirovina ne izgleda nista posebno...
mozda zato sto su sad aktuelni bejbi fejsovi i momci koji izgledaju kao djevojcice...justin bieber iz muzike, a iz sivjeta filma rob pattinson i slicni...to onda shvatam....mada andrew garifeld :heart: on ima nesto pa mi ne smeta sto je sav onako zenskast u izgledu :D ah.
al to je izuzetak.

zato mislim da je channing tatum ljudima zgodan i sad je sexiest man alive...vrijeme je takvo da muzevnih muskaraca vise nema u javnosti, pa je iskocio on...totalna suprotnost danasnje mode...i uspjelo mu je.

ali ne uspijevam da ga smatram atraktivnim,nikako...ajde da je nesto visok, ali mi izgleda zdepasto i nisko...mada sad vidjeh 1.85 sto je ok...svejedno...

channing-tatum.jpg

ovo mu je jos i OK slika...ni u stvarnom zivotu da ga vidim, ne bi se okrenula za njim...a ne u svijetu filma , muzike and mode... i siriusli...sexies man alive?not rili.

Ma nije ni u top 1000. Uopste mi nije sexy, niti lep, niti sarmantan. Dosadan da. Iritira da. Privlacan: nikako.

Hej wildy, sad se nesto sjetih, kolaju price da bi trebalo skoro da pocne snimanje novog filma o N.Tesli, a Bowie ga je poslednji put solidno predstavio u 'Prestizu'.
E sad Tesla je isto tako bio "zgoljast" :p , tipicni licko-krseviti tip.
Jedan od glavnih konkurenata za naslovnu ulogu kazu da je K.Bejl, mada sam skeptican prilicno u njegovu interpretaciju. Nisu bas podudaran kov ljudi, premda su oba psiho, svaki na svoj nacin.

Pitanje:-Imas li ti nekog svog favorita za Teslu, tak nekog "uvrnutog"?? :mrgreen:

Odosmo u off sasvim sad, ali eto bzvz mi nesto palo na pamet.. :lol:

Hej wildy, sad se nesto sjetih, kolaju price da bi trebalo skoro da pocne snimanje novog filma o N.Tesli, a Bowie ga je poslednji put solidno predstavio u 'Prestizu'.
E sad Tesla je isto tako bio "zgoljast" :p , tipicni licko-krseviti tip.
Jedan od glavnih konkurenata za naslovnu ulogu kazu da je K.Bejl, mada sam skeptican prilicno u njegovu interpretaciju. Nisu bas podudaran kov ljudi, premda su oba psiho, svaki na svoj nacin.

Pitanje:-Imas li ti nekog svog favorita za Teslu, tak nekog "uvrnutog"?? :mrgreen:

Odosmo u off sasvim sad, ali eto bzvz mi nesto palo na pamet.. :lol:

Off je dobar povremeno, ne bi valjalo bez toga:D
Jao videh ..ne znam stvarno za Bale-a. Obožavam ga inače ali baš kao što i sam kažeš, stvarno su potpuno drugačiji karakteri. Doduše, Bale bi se sigurno dobrano potrudio, podložan je transformacijama ..i sad baš gledam u Teslinu sliku na netu i pokušavam da prilepim Bejlovu facu na nju ..fizički bi ga mogli srediti ali :lol:
Inače, ne znam da li je provereno ali na istom mestu gde sam videla da je Bale glavni kandidat za Teslu, piše da Tomasa Edisona treba da igra Nikolas Kejdž :mrgreen:
Zamisli taj tandem, ma samo zamisli...:lol:

Dobar je bio Bouvi u Prestižu..Mada mi je bio nekako preokruglast u licu..da ne poveruješ da to govorim.

A ovako na prvu loptu mi baš niko ne pada na pamet..ali dao si mi dobar domaći zadatak za večeras!
Idem da skuvam kafu i da kopam po arhivi mozga u potrazi za kandidatom:D

Misles duel umjesto tandema!? :p ..da, mislim da bi film izgledao upravo kao logican nastavak "Prestiza".. Edison je bio bas onako ljigavac, a Kejdz.. paa moglo bi, jer isto tako bas i nisam njegov fan. :neutral:
Za Bejla, upravo kako kazes, uz moc transformacije, ne sumnjam da to ne bi odradio do tancina, prije svega supruzi za ljubav, koja mu je i najveca zivotna inspiracija.. :)
Ali ono sto mislim je, da ne bi ipak umio da mu udahne duh. (Tesli)

Nesto vise u medjuvremenu je i mene zakopkala citava stvar, pa naletih na ovaj susret:

i blah, :( razocarah se dobrano..., zamisljao sam nekog daleko profesionalnijeg, koji ne slazi tako do nivoa M.A.Polak, iako cijenim njegov entuzijazam. Mozda grijesim, ali ostajem veoma skeptican po pitanju da ce se nesto kvalitetno iznjedriti iz citave price.

Ali ok, ovde smo da se zezamo, zar ne.. :p

eheh Bouvi & round face, shta da kazem, zamisljam to kao logican slijed tereta godina.. penzion, leskarenje na kaucu i.. nezamjenjiva Imanina kuhinja.. :lol: pricaju da :cmok: :zaljubljena: putuje kroz zeludac i tako.. :mesi: :lol:

ali za kraj jos, da ne muchimo dalje se, npr. ja bih nekako volio njega da ugledam u glavnoj ulozi

adrien_brody_restaurant_001.jpg

Utisak iz "Pianiste" koji je ostavio na mene, onako bledunjav, neuhranjen, izrazenih jagodica.., i na kraju produhovljen.. mnogo mi je jak..!
Nos pomalo iskace iskace iz profila, :p ali to bi se dalo lagano kompenzovati..

A sad prepustam temu drugima. :)

nije mi Brodi za Teslu...prvo, jer mislim da je precijenjen glumac sa jednom cestitom ulogom u zivotu, mada ovaj detachment hvale...previse mi je depresivan i mucav za Teslu...za Teslu mi treba neki gospodin covjek,suzdrzan, al ne otvoreno depresivan... Bejla ne gotivim.... drven jeste, moze i fizicki da prodje, ali ne prodaje mi sliku naucnika nikako...uvijek mi je djelovao kao zilot...
Danijel Dej Luis? Mada on polako zalazi u godine, iako super izgleda za iste....
daniel-day-lewis-2012-afi-fest-02.jpg
glumacki bi sigurno mogao...

Zoakin Finiks! inace :heart: ...ne samo sto je zgodan,nego je podcijenjen glumac maksimalno...
joaquin_phoenix.jpg
Nikola-Tesla-243x300.jpg

:D?:manikir:

Poslednja izmena:

Back