Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

koliko sam se ja borila protiv te Metju MekKonaki fascinacije koja je trajala od njegove veze sa Penelope Kruz pa do danas ..... i nisam pokleknula,zato sto apsolutno nije moj tip jer ima metar i po,plav je,izvijestacen i ima nekako siljatu facu,al eto,kapiram sto je nekim zenama numero 1.Nije mi privlacan jer sam razvila inatnu odbojnost prema njemu :lol: mogla bi , hauever, da ga slusam satima.samo da ga slusam,eto ,ne trazim puno :lol:

i da...off topic ,glumi u posranim filmovima. lincoln lawyer je OK, pravi zabavni old skul flik, koji tacno igra n agranici da bude totalna glupost,ali nije,da li zato sto smo se uzeljeli takvih filmova ,ne znam :D

Sandler je nishta posebno, ali su mi njegovi filmovi ultimejt gilt plezr br 1.

Ultimejt gilt plezr br 2 -Vin Dizel.Al' dobro,to je za onu drugu temu :D

Poslednja izmena:
A mozda i jeste, ne znam, mene Sendler nervira ovako, vec na prvu loptu( ko i Ben Stiler) pa sam malo grublja :lol:

Meni su njih dvojica slatki, mada mi je Ben Stiler sladak, kada je bio mladji, sada onako sed :(

koliko sam se ja borila protiv te Metju MekKonaki fascinacije koja je trajala od njegove veze sa Penelope Kruz pa do danas ..... i nisam pokleknula,zato sto apsolutno nije moj tip jer ima metar i po,plav je,izvijestacen i ima nekako siljatu facu,al eto,kapiram sto je nekim zenama numero 1.Nije mi privlacan jer sam razvila inatnu odbojnost prema njemu :lol: mogla bi , hauever, da ga slusam satima.samo da ga slusam,eto ,ne trazim puno :lol:

i da...off topic ,glumi u posranim filmovima. lincoln lawyer je OK, pravi zabavni old skul flik, koji tacno igra n agranici da bude totalna glupost,ali nije,da li zato sto smo se uzeljeli takvih filmova ,ne znam :D

Sandler je nishta posebno, ali su mi njegovi filmovi ultimejt gilt plezr br 1.

Ultimejt gilt plezr br 2 -Vin Dizel.Al' dobro,to je za onu drugu temu :D

Metju Mekonahi je meni bio sladak. Nije on metar i po vec eto pise da je 183 cm. Ja sam ga upoznala, kada sam bila mladja, ali nisam obracala paznju na tu dimenziju. On je simpatican an prvi pogled, ali je seljacic. Ima glupe fore. On je mene nesto kao muvao, a ja sam imala cini mi se 11 godina.
Vin Dizel je onako sladak, kao pojava, ali nista posebno. Ja uvek kazem: "Cim je muskarac bez kose, svi mu gledaju u gace. Pola posla je gotovo."

40642_pro.jpg

http://4.***************/-nzszfv5EvWg/TanOnqKo6DI/AAAAAAAAAEo/YMka0sFDCjs/s640/jessica-alba-hair-styles-05.jpg
220px-Julia_Roberts_2011_Shankbone_3.JPG

Jel ovde na forumu postoje moderatori? Jel toliko tesko ,, banovati ,, ovu uzavrelu?! Majko mila...

Sta tebi nije jasno? Zasto tebe da ne banuju? Ti si tako sav ugasen i smrljav, pa ja ne pozivam da te neko banuje. Ne mozemo svi da budemo tako zatucani kao ti.

40642_pro.jpg

http://4.***************/-nzszfv5EvWg/TanOnqKo6DI/AAAAAAAAAEo/YMka0sFDCjs/s640/jessica-alba-hair-styles-05.jpg
220px-Julia_Roberts_2011_Shankbone_3.JPG

Meni su slatke. Posebno mi je slatka Djesika Alba. Lepa, ali tako bezvezna glumica. Nije mi jasno, zasto je toliko guraju.

Sendler je lep, ono nista vanserijski ali lep... al je onako mlak i tunjav...
a Metju klasican amer, onaj njihov izvestacen i uvezban osmeh, izbeljeni zubi, pun sebe :thumbdown: al da je zgodan, zgodan je... plocice, gooza, bicepsi tricepsi... mislim ko se lozi na to, full package

e tako i ja dozivljavam metjua,privlacan da,ali je kao ken,iskvarcovan,misicav,izbeljeni zubi,nekako cak i vestacki prica...blahh...ne kazem da nije privlacan,alii.....a recimo meni sandler nije ruzan,ima nosinu,ali ima mi nesto ( iako njega kao ni njegove filmove ne volim ),a i recimo moja drugarica se lozi na njega....ne mogu reci da je ruzan.... :)

e tako i ja dozivljavam metjua,privlacan da,ali je kao ken,iskvarcovan,misicav,izbeljeni zubi,nekako cak i vestacki prica...blahh...ne kazem da nije privlacan,alii.....a recimo meni sandler nije ruzan,ima nosinu,ali ima mi nesto ( iako njega kao ni njegove filmove ne volim ),a i recimo moja drugarica se lozi na njega....ne mogu reci da je ruzan.... :)

Meni deluje da je Metjuu posao da bude lep. Sendler mi je sladak i nos mu je super. Koliki nos... ;) Moj najsladji glumac je:

ethan-sandler-0.jpg

Izvinite zbog velike slike. Nemam vremena da nadjem manju, ali on ima sve sto se meni svidja.

Izgleda jezivo. Kao onaj drugi vampir Robert Pattinson. I on mi je isti. Ne bih rekla da su ruzni - to je stvar ukusa - samo mi je manje jezivo da gledam bilo koju horor scenu, nego njih u romanticnoj ulozi. Narocito kad su nasminkani onako "belo". Kao da su bolesni. Nisu atraktivni, niti sexy... dodje mi da im poklonim Oligovit da malo ojacaju. :D

Robert-Pattinson.wix_mp.jpeg
Uf, Pattinson je stvarno nikakav... u najboljem slučaju je podnošljiv kad nije našminkan belo i ne igra ovog kretena Edvarda, ali i onda nije nešto. Gledala sam jedan film sa njim u glavnoj ulozi, Water for Elephants, i naprosto je dosadan, nije ni da kažeš da loše glumi, nego prosto prosečno, nema uopšte ono nešto što bi glavni glumci trebalo da imaju.Fizički je Ok ali ništa specijalno... Al kad je našminkan kao Edvard,.sav deluje bolesno i nikakvo.

A nedavno je opet izglasan za najseksepilnijeg muškarca u časopisu Glamour... Pih, ukusi su stvarno različiti. http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/sexiest-men
People magazine je još gori, po njima je "najseksepilniji muškarac" ova volina:

2n6dyz4.jpg

U čemu je stvar? Što je nabildovan? Pa danas je svaki drugi glumac nabildovan, a može se verovatno 10 boljih frajera naći u svakoj lokalnoj teretani, koji nemaju tako ružnjikavo lice i blagoteleći pogled.

ni ja ne razumijem fascinaciju channing tatumom... mnogo je sirov, pa i u moru sirovina ne izgleda nista posebno...
mozda zato sto su sad aktuelni bejbi fejsovi i momci koji izgledaju kao djevojcice...justin bieber iz muzike, a iz sivjeta filma rob pattinson i slicni...to onda shvatam....mada andrew garifeld :heart: on ima nesto pa mi ne smeta sto je sav onako zenskast u izgledu :D ah.
al to je izuzetak.

zato mislim da je channing tatum ljudima zgodan i sad je sexiest man alive...vrijeme je takvo da muzevnih muskaraca vise nema u javnosti, pa je iskocio on...totalna suprotnost danasnje mode...i uspjelo mu je.

ali ne uspijevam da ga smatram atraktivnim,nikako...ajde da je nesto visok, ali mi izgleda zdepasto i nisko...mada sad vidjeh 1.85 sto je ok...svejedno...

channing-tatum.jpg

ovo mu je jos i OK slika...ni u stvarnom zivotu da ga vidim, ne bi se okrenula za njim...a ne u svijetu filma , muzike and mode... i siriusli...sexies man alive?not rili.

Poslednja izmena:
A to bi kao trebalo da bude sehi?
Cudna mi cuda, igra striptizera pa je kao najseksepiliniji. Ako je u tome stvar, sto ne proglase nekog pravog striptizera za Sexiest Man Alive. :p

On jeste pravi striper, film je sniman po njegovom životu. Meni nije seksi, ali dobro igra. Ovo što on radi je teško, ne može to svako.
Smešno mi je što ga branim, jer nisam njegova obožavateljka, samo mi za njega i nije čudno - skinuo se i igra, pa to je dovoljno da pobediš u izboru za najseksi muškarca (a možda su glasali gej muškarci a ne žene?). Uostalom, zar nismo prošle nedelje diskutovali o Dženifer Aniston, koja je navodno najseksi glumica na svetu? Hihi, možda je i ovaj izbor namešten.

Back