Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

z:shock:z:shock:
:rotf:

A_na_temu -

600full-richard-gere.jpg

Gir ima neshto.Ja sam ga prva pljuvala dok nisam gledala njegove starije filmove, Priti Vumen, Amerikan Dzigolo i onaj...kako se zvashe...da,oficir i dzentlmen :lol:

Nekako classy. Romantik kao sto reche.Melanholik.

richard.jpg

Kao lojalno kuche neko.Aww.

upravo...jos kada sam cula izjavu,od pre 2-3 godine kada je rekao da i posle ( ne znam koliko godina braka ) toliko vremena i dan danas kada ugleda svoju zenu kao oseti nesto u stomaku ( tako nekako se izrazio ) doslo mi je da padnem u nesvest.... :) Mozda nije najlepsi,ali definitivno mi je muzevan i romantik i takooooooooo :)

da,da, sad kad pominjes, muzevan je i romantican sto je uvijek dobitna kombinacija :D
mada, mogao bi da snima bolje filmove u zadnje vrijeme...

moj doprinos temi...Jude Law.
Nikad necu shvatiti lozenje drugih zena na njega.

poslednje sa girom sam gledala hachika i tu sam se raspala :D
a jude law,jaoo i on mi se svidja,ne u meri kao gir,ali sam izvalila da se u poslednje vreme nesto lozim na britance,imaju mi nesto umetnicki u sebi :D

Gir ima neshto.Ja sam ga prva pljuvala dok nisam gledala njegove starije filmove, Priti Vumen, Amerikan Dzigolo i onaj...kako se zvashe...da,oficir i dzentlmen :lol:
Nekako classy. Romantik kao sto reche.Melanholik.

On najbolje hoda od svh glumaca. Onako elegantno, iz kukova :) Travolta to radi džiberski, tj. preteruje, ali Gir je prava mera.
Moram:

Poslednja izmena:
U okačenoj sceni igra, zato 'vrcka'. Inače samo hoda kao dorćolski mačor.

Inace volim tu pesmu. Prica o laznoj ljubavi. Cesto sam bila zrtva prevaranata, jer sam naivna, iskrena, postena, zaljubljiva, atraktivna, lepa, zgodna, zavodljiva, ljubazna, pristojna, postena, cestita itd. Ne volim bas da pricam o sebi. Ispasce da se hvalim, ali zbog svoje dobrote cesto sam bila prevarena. Na primer, neki decko sa koji me muva mi kaze da nije ozenjen, a onda saznam da jeste. Ne volim te prevarante. Ja veoma postujem svetost braka. Ranije sam bila u vezama sa razvedenim muskarcima, ali sada vise nisam. Rekla sam sebi da necu da budem u vezi sa njima. Oni obecavaju brak, ali nista od toga, a i prilicno su skrti i samo kukaju da trose pare na decu.

On najbolje hoda od svh glumaca. Onako elegantno, iz kukova :) Travolta to radi džiberski, tj. preteruje, ali Gir je prava mera.
Moram:

e vidis, to nisam primjetila do sad :)
sve u svemu- old skul . and there can't ever be anything wrong with that :) ....i da...meni je on ljepsi sa crnom kosom... znam da je 50 % njegovog sharma u sjedama,al bolji mi je kad je bio mlad :).

@tema
Jude Law mi je totalna misterija.Jos je sad ocjelavio pa ni na sta ne lici, kapiram ja plave oci (nijesam ih neki fan kad smo vec kod toga) i taj britanski sharm,al ni m od muzevnog nema, nit mi je nesto pretjerano sofisticiran on di ader hend...ljiga klasicna,nit' tamo nit' vamo...a ja ionako ne volim takve tipove tako da...i izgleda zlo. na slikama je jos i ok (koje su photoshopovane pedeset puta),al ovako aj rili dont get it

a127853c450d17c008616c1ed9a0cfcf.jpg

Poslednja izmena:

Back