Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
uf, pa deluje onako bas plodno, mozda je to to![]()
lepa kosa
ma lepsa je na slici nego na tv-u

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uf, pa deluje onako bas plodno, mozda je to to![]()
lepa kosa
![]()
Nikad nisam razumela sta je drugima toliko epohalno kod nje..Meni je sva konjasta...- Rhona Mitra
Hah, slažemo se.
Meni recimo Evangeline Lily nikako da legne...
Da se razumemo, ne mislim da jeružna - naprotiv, slatka je...samo ne kapiram hype oko nje...Prilično mi je bezlična..plus nema ni lepo telo.
![]()
![]()
Sve u svemu, pokazalo se da žene ne znaju šta je lepa žena, a muški veze nemaju šta ženske smatraju lepim muškarcem...
Sve u svemu, pokazalo se da žene ne znaju šta je lepa žena, a muški veze nemaju šta ženske smatraju lepim muškarcem...
naravno,mi svi volimo samo ono sto je ruzno
![]()
Nikako ne kontam,ali nije da nisam pokusala da razumem,sto rece Fill
Sta vide na njemu?Nije je lep,nije je duhovit...cak ni simpatican pa opet..![]()
A tek ovu spodobu..Grrrr Sva je naduvana i glumi neku holivudsku divu...Fuj
![]()
![]()
Nikako ne kontam,ali nije da nisam pokusala da razumem,sto rece Fill
Sta vide na njemu?Nije je lep,nije je duhovit...cak ni simpatican pa opet..![]()
Meni je on odvratan kao Lazanski. Izgelda kao biftek.
Šta fali njegovoj glavudži? Misliš proporcionalno je velika u odnosu na telo? Meni je skroz ok.
![]()
![]()
E,ni meni se nikako ne svidja.Opet,kazem,stvar ukusa..ali bas,bas ne kontam sta zene vide na njemu...mozda se svidja onima sto prate svaku vest,svaki intervju,mozda je pametan ili dobar covek(mada mi ni ne deluje pametno)
Pazi sto sam napisala "nije je"I to dva puta
![]()
izgleda kao BIFTEK...fantasticna si hahahahha