Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.702

Talisa Soto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ova Roselyn starija od mene. Dajte nesto mladje. Zoe se dobro drzi za svoje godine.![]()
Ti to, taman kao Gondža Jevtić, Baba-Prasac (tj Deda Vepar) i onaj pripadnik nacionalne manjine koja skuplja sirovine a kojeg je Miša Majić oslobodio za odnos s 13-ogodišnjom devojčicom -- jer eto: čovek koji je znao da ode u Nemačku na rad i to legalno i koji ume da koristi tablet za internet nije bio u mogućnosti niti dužan da zna da zakonske norme države Srbije važe i za njegovu nacionalnu manjinu -- voliš baš mlađe?
Je l' ti shvataš zaјеbаnciјu? Izgleda da ni ekstremni sarkazam ne pomaže u tvom slučaju. Ako si toliko ograničen, onda stvarno nemam reči.Je l' ti shvatas zayebanciju. Izgleda da ni smajli ne pomaze u tvom slucaju. Ako si toliko ogranicen onda stvarno nemam reci.
Ovo ti sad lepo kazem, ako nisi u stanju da normalno komuniciras batali drustvene mreze, forume i ostalo, jer ces biti samo toksicni trol i nista vise.
Nemoj da trosis tudje vreme, a ni svoje.
![]()
Rachel Weisz
Najlepša žena ikada
meni jeste, a za druga misljenja me zabole dupe xDNe baš, ali svakako treba uvažiti tvoj sud, kao velikog poznavaoca i ljubitelja ženske lepote![]()
meni jeste, a za druga misljenja me zabole dupe xD