Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ili sto bi braca krvati rekli - karizma.. . Saro si gledala dokumentarac sa njim I'm Still Here ... kada smrche koku sa buzoms nekih prostitutki izmedju ostalog... vidi se u delicu sekunde... sacha klishe... ;lol:

gledah film.... najjace je sto je lik dvije godine zivio tako i prevario citav svijet da je sisao sa uma....a ono sve zbog uloge....paf didi mi je jak u filmu baj d vej :D
jedva cekam Mastera da gledam....:)

Hedy Lamarr

tumblr_md5oq1MGpH1r1a5igo1_500.jpg

tumblr_mdrx5rByOx1qisu45o1_500.jpg

tumblr_m5qsciDRz81rnlz80o1_500.jpg

Ahh.. postavila bi sliku... ali zasto? Nije lep... ali ipak je vrlo privlacan. Ima najsexy glas i oci :)

Benedict Cumberbatch je glumacko otkrice 2012 godine za mene, mada sma ga i ranije gledala. Sto ga ja gotivim, pa to se ne moze opisati. Malo mi smeta sva ova fama na Internetu (navalentne devojcice i to), ali stvarno mislim da je glumcina.

On, recimo, uopste nije lep, al ebem li ga, ima "nesto", a pojma nemam sta je to. I da, fantastican glas i dikcija. Mozes da ga slusas kako recituje telefonski imenik.

On uopste nije moj tip (ja volim crnokose kosijanere) ali kad god je na ekranu ne mos' pogled da skrenes od njega.

Evo, mene nije sramota da postavim sliku, tj. gif:

tumblr_m6acmht4TF1qbg9xgo1_500.gif

PS- Njegova mama je igrala Kasandrinu mamu u "Muckama". z:mrgreen:

Benedict Cumberbatch je glumacko otkrice 2012 godine za mene, mada sma ga i ranije gledala. Sto ga ja gotivim, pa to se ne moze opisati. Malo mi smeta sva ova fama na Internetu (navalentne devojcice i to), ali stvarno mislim da je glumcina.

On, recimo, uopste nije lep, al ebem li ga, ima "nesto", a pojma nemam sta je to. I da, fantastican glas i dikcija. Mozes da ga slusas kako recituje telefonski imenik.

On uopste nije moj tip (ja volim crnokose kosijanere) ali kad god je na ekranu ne mos' pogled da skrenes od njega.

Evo, mene nije sramota da postavim sliku, tj. gif:

tumblr_m6acmht4TF1qbg9xgo1_500.gif

PS- Njegova mama je igrala Kasandrinu mamu u "Muckama". z:mrgreen:

aaaaaa totalno se slažem! isto mislimo.z:lol:

Back