Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.153
Vazno je da sto vise bledih i neoriginalnih uloga odigram i da se muvam svuda, valjda cu i ja jednom dobiti Oskara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ti je sad on kriv, Elektriko? Makar ima dobrodusan izraz lica i normalne uloge.
Bojana Stefanovic, BRANISLAV LECIC, Ivan Bosiljcic, Andrija Milosevic, Milan Kalinic, Katarina Radivojevic, Sloboda Micalovic, Mirka Vasiljevic, Marija Karan, Marija Kilibarda (nije glumica, ali jednostavno moram da je ubacim), Snezana Savic, onaj Vukasin iz Srecnih ljudi... jos dosta nasih kojima ne znam imena (uglavnom 90% ovih sa RTS-a iz raznih Boljih zivota), Cameron Diaz, Tom Cruise, Brad Pitt, Angelina Jolie, Elizabeth Taylor, George Clooney, Julia Roberts, Ben Afleck, Charlie Sheen...mozda se setim jos nekoga.
Slazem se za Gira, mada mi je nekako tesko Daglasa da mrzim.Biti "lep" i prihvatljiv zenama, svidjati im se i igrati na kartu vecitog zigola, a na kraju u starosti staviti naocare i naciniti sebe kaobajagi ozbiljnim, to je "recept uspeha"..ali samo kod nas, limunada tipova koje tu i tamo "pogura" i neki od politickih lobija pa ispadnemo veliki glumci sa zenama kojima mozemo da budemo dede.
![]()
![]()
Slazem se za Gira, mada mi je nekako tesko Daglasa da mrzim.
A ko je ovaj?
Au,brate,ni ja ga ne volim, al bih ga menjao za sve ove sto poziraju danas.
Ma veciti negativacMa mrzim i njega otkako sma procitala da je bio seksualni zavisnik. Znaci, nasao pa zasao.
Da nema takvog oca, sada vec pokojnog, i vise bih ga mrzela ali on je zaista bio legenda.
A ko je ovaj?
Prototip gargamela, da nije takav, ne bih ga pustio na film.Ma da ladno je dobar al skroz antipatican