Nisam baš upućena u detalje priče, ali, prva asocijacija na Avu mi je oduvek bila nekako ljiguckasta. Zato, isto tako jedna lepa crnka koja mi je ljiguckasta: Žilijet Binoš (valjda nije mnogo sićušna).
A Sinatra bi mi mogao biti Dižarden (on bi mi, zapravo, poslednjih dana mogao biti sve), mada mi je nekako žao da ga pipka ova Žilijet. Ali, šta ću, nemam bolji predlog, a sviđa mi se da se igram.
bas sam razmisljala o dizardenu

ali kao o din martinu. naravno, tu bi problem bio jezik zato sto doticni ne moze da bkene engleski,al to cemo zanemariti

honduras reche mila jovovich, jos fino argumentovala.
inache zvanicno, Sinatra ce izaci 2013 i igrace ga najvjerovatnije niko drugi no Leonardo DiKaprio.Ja se naravno bunim,iako je DiKaprio dobar glumac (sad je previse usao u sablon izmucenih udovaca,al ajde), ne mislim da moze da odigra Sinatru.za pocetka,fizicki nemaju veze jedan sa drugim,ali nije Leo imao ni fizickih slicnosti sa Hauard Hjuzom,pa ga je igrao u "Aviajticaru",iako mu je odijelo bilo preveliko

. . Drugi izbor, prica se, Dzoni Dep. E Depa ne volim nesto,ali SINATRA bi mu legao.
njegovo vrijeme dolazi,lici na njega itd...vise je za supporting uloge,al ajd '. Naravno, ovo bi samo moglo kao mlad. Stariji,Johnny Depp.
George Clooney kao Dean Martin (logicno)

.
Don Cheadle Sammy Davis Junior...vec ga je glumio u tv filmu o Rat Packu...i to vrlo uvjerljivo
Ava
but of course
greg kinear kao kenedi
andrew garfield kao peter lawford
i ne znam ko joe bishopa...neki komicar,al niko ne lici...
i tako..ovaj...bilo bi cool da ova tema bude za to,mada samo sugestija. neko kaze il neku licnost il opis lika i tako...