Glumca za ulogu

Boze kakve ti originalne asocijacije imas :D
Avu Gardner je vec nesto glumatala Kejt Bekinsejl pa ne mogu da se otarasim te ideje

U stvari je svejedno - ionako niko nije kao Ava Gardner... a Mila mi se sviđa jer ume da nosi takve haljine, 'ima je' tj. nije baš skroz mršava (za razliku od Kejt), ima i neku mangupsku crtu, a bogami ima i nešto iritantno - isto kao Ava Gardner. A ostatak ekipe... Vins Von (Din Martin), Majkl Vilijems, tj. 'Omar' (Semi Dejvis), a Sinatra - takvu facu majka samo jednom rađa - Brus Grinvud.

Brus Grinvud
bruce_greenwood.jpg

Vins Von
vince_vaughn_1291736.jpg

Majkl Vilijams
6a00d8341c58f853ef0147e03e3dd0970b-800wi

Poslednja izmena:
1 - Kevin Spacey (zlokoban i glumac sa velikom moci transformacije)
kevin-spacey-the-usual-suspects.jpg

2 -Brad Pitt (šmeker, pravi je doktorčić a i on ima dosta materijala za transformaciju)
http://images.zap2it.com/images/celeb-1366/brad-pitt-2.jpg
3 - Kate Winslet (kud ćeš bezličnije lice i prozaičniju glumu, prava ženica)
87_kate_winsletlarge_image-1.jpg

4 - Uma Thurman (sexy, zlokobna, zavodljiva)
http://3.***************/-T2X9WUM77wU/Tv6jTPlGo3I/AAAAAAAABZ8/9DMDRXvWU1Y/s1600/uma-thurman-77.jpg
5 - Anjelica Houston (zlokobna, karakterna, 20 godina starija ljubavnica - skanalozni duet)
Premiere+Lifetime+America+Arrivals+5rmlsx2cxntl.jpg

6 - Judi Dench (iskusna, autoritativna, mada i osoba 5 bi mogla na mesto 6 još bolje)
Dame-Judi-Dench_0.jpg

PS. ako je 5 na 6, onda je 5: Cate Balnscet (mazohistkinja i robinja umi turman, mada je vidim debelo i za ulogu pod 3)
http://3.***************/-z8KCPhOXtEE/TaEUDBRBfWI/AAAAAAAABjY/bpo6HJh1-F8/s1600/Cate+Blanchett+%25285%2529.jpg

jel moze ova tema da se koristi kao "kasting' tema tipa da ja kazem nekog i onda da ljudi daju "glumce'
evo recimo, sprema se skorsezeov film o Sinatri. koga uzeti za citavu tu rat pack ekipu i avu gardner?

sad kad ne dobijem odgovor na ovo :lol:

Nisam baš upućena u detalje priče, ali, prva asocijacija na Avu mi je oduvek bila nekako ljiguckasta. Zato, isto tako jedna lepa crnka koja mi je ljiguckasta: Žilijet Binoš (valjda nije mnogo sićušna).

images

A Sinatra bi mi mogao biti Dižarden (on bi mi, zapravo, poslednjih dana mogao biti sve), mada mi je nekako žao da ga pipka ova Žilijet. Ali, šta ću, nemam bolji predlog, a sviđa mi se da se igram.

jean-dujardin-as-george-valentin-in-the-artist.jpg

jel moze ova tema da se koristi kao "kasting' tema tipa da ja kazem nekog i onda da ljudi daju "glumce'
evo recimo, sprema se skorsezeov film o Sinatri. koga uzeti za citavu tu rat pack ekipu i avu gardner?

sad kad ne dobijem odgovor na ovo :lol:

Idemo ziheraski:

Mila definitivno ima njen najpriblizniji look, a i dovoljno je stamena.. :lol: ..samo jos uvijek dosta neartikulisana. Imala bi sanse da se kvalifikuje ako bi vec od ovog trena pocela da uci od sopstvene majke. Poznajuci Martina, tu nema puno prostora za ekseprimentisanje, posto je on i rezirao Aviatora, ostaje Kejt! Frenk je dio nasljedja italijanske kulture na prostoru Ju-es-ej, institucija sama po sebi, tako da ni tu ne ostaje puno:-neko sa italo-pedigreom, dovoljno cool i, recimo, musko, da iznese scenografiju koja podrazumijeva dijaloge sa zestokim momcima, pripadnicima americkog podzemlja onomad.

Mark Rufalo
293.ruffalo.mark3.lc.120308.jpg

samo da se malo stese i obrije.. :lol:

Imam neki osjecaj da bi tu mogla da proradi hemija izmedju njega i Kejt.

Ovaj Delon junior mi je dosta femini mada zanimljiv izbor.. :mrgreen:

..samo mislim da bi sve to Coppola mnogo ljepse i suptilnije upakovao.

Nisam baš upućena u detalje priče, ali, prva asocijacija na Avu mi je oduvek bila nekako ljiguckasta. Zato, isto tako jedna lepa crnka koja mi je ljiguckasta: Žilijet Binoš (valjda nije mnogo sićušna).

images

A Sinatra bi mi mogao biti Dižarden (on bi mi, zapravo, poslednjih dana mogao biti sve), mada mi je nekako žao da ga pipka ova Žilijet. Ali, šta ću, nemam bolji predlog, a sviđa mi se da se igram.

jean-dujardin-as-george-valentin-in-the-artist.jpg
bas sam razmisljala o dizardenu :eek: ali kao o din martinu. naravno, tu bi problem bio jezik zato sto doticni ne moze da bkene engleski,al to cemo zanemariti :)
honduras reche mila jovovich, jos fino argumentovala.

inache zvanicno, Sinatra ce izaci 2013 i igrace ga najvjerovatnije niko drugi no Leonardo DiKaprio.Ja se naravno bunim,iako je DiKaprio dobar glumac (sad je previse usao u sablon izmucenih udovaca,al ajde), ne mislim da moze da odigra Sinatru.za pocetka,fizicki nemaju veze jedan sa drugim,ali nije Leo imao ni fizickih slicnosti sa Hauard Hjuzom,pa ga je igrao u "Aviajticaru",iako mu je odijelo bilo preveliko :lol:. . Drugi izbor, prica se, Dzoni Dep. E Depa ne volim nesto,ali SINATRA bi mu legao.

joseph-gordon-levitt-hosts-snl-video.jpg

njegovo vrijeme dolazi,lici na njega itd...vise je za supporting uloge,al ajd '. Naravno, ovo bi samo moglo kao mlad. Stariji,Johnny Depp.

george-clooney-photo-27b05.jpg

George Clooney kao Dean Martin (logicno) :D.

a4fb5ii5q6o1q5o5.jpg

Don Cheadle Sammy Davis Junior...vec ga je glumio u tv filmu o Rat Packu...i to vrlo uvjerljivo

milla-jovovich-wallpaper-785315.jpg

Ava

michelle-williams-marilyn-monroe345345.jpg

but of course

ustv_the_kennedys_greg_kinnear.jpg

greg kinear kao kenedi

andrew_garfield_03.jpg

andrew garfield kao peter lawford

i ne znam ko joe bishopa...neki komicar,al niko ne lici...

i tako..ovaj...bilo bi cool da ova tema bude za to,mada samo sugestija. neko kaze il neku licnost il opis lika i tako...

Poslednja izmena:

Back