Glumac ili muzicar?

Ako je neko pevac,pa dobije ulogu i dobro odradi svoj posao,nemam nista protiv toga.Ni u obrnutom slucaju.Ljudi se bave nekim poslom zato sto im se mozda pruzila sansa i znali su da je prihvate.To ne znaci da nisu talentovani za nesto drugo.Sve sto se dobro odradi,meni je ok,ali ukoliko je to neka budala koja nema pojma..onda mi smeta.

Добар, нисам се баш најбоље изразила.

Verovatno je teško, ali nije nemoguće - talenti često idu zajedno.

Sad sam setila još dvojice komičara i muzičara:

Dadli Mur, koji je meni poznat kao odličan komičar, bio je muzičar i kompozitor

225px-Dudley_Moore.jpg

Bil Bejli, komičar, gladala sam ga u seriji Black Books, poznat je i kao muzičar

398px-Bill_Bailey_rocking_out.jpg

E, da: Meril Strip peva bolje od Dženifer Lopez i Madone zajedno :)

Poslednja izmena:
Verovatno je teško, ali nije nemoguće - talenti često idu zajedno.

Sad sam setila još dvojice komičara i muzičara:

Dadli Mur, koji je meni poznat kao odličan komičar, bio je muzičar i kompozitor

225px-Dudley_Moore.jpg

Bil Bejli, komičar, gladala sam ga u seriji Black Books, poznat je i kao muzičar

398px-Bill_Bailey_rocking_out.jpg

E, da: Meril Strip peva bolje od Dženifer Lopez i Madone zajedno :)

Не знам за ову двојицу са слика, а кад сам мислила да не може да буде добар у обе ствари мислила сам на те попут Мадоне и Џенифер... Исто ми је глупо, мада не слаже се са темом, кад се певачи окушавају као водитељи и слично.

Не знам за ову двојицу са слика, а кад сам мислила да не може да буде добар у обе ствари мислила сам на те попут Мадоне и Џенифер... Исто ми је глупо, мада не слаже се са темом, кад се певачи окушавају као водитељи и слично.

Shvatam šta hoćeš da kažeš. Ali mislim da konkretno njih dve ne mogu da budu dobre u obe stvari jer zapravo nisu stvarno dobre ni u jednoj. Meni se uvek činilo da su obe veoma vredne i ambiciozne žene ali da nikako nisu umetnici, nego zapravo proizvodi, i da iza njih stoji jedna ogromna mašinerija... Mislim da obe imaju ograničen talenat (jeste Dženifer 'korektna' u ljubavnim komedijama, ali tamo se ni ne glumi nego pozira).
A inače nisam protiv toga da se ljudi okušaju u bilo čemu. Jeste da ja ne volim filmove Klinta Istvuda, ali zamisli da se nije okušao kao reditelj - tuga, ceo život bi mu prošao u ponču i/li sa revolverom u ruci. Mislim, bio je dobar, ali pazi šta on sve još ume : )

Shvatam šta hoćeš da kažeš. Ali mislim da konkretno njih dve ne mogu da budu dobre u obe stvari jer zapravo nisu stvarno dobre ni u jednoj. Meni se uvek činilo da su obe veoma vredne i ambiciozne žene ali da nikako nisu umetnici, nego zapravo proizvodi, i da iza njih stoji jedna ogromna mašinerija... Mislim da obe imaju ograničen talenat (jeste Dženifer 'korektna' u ljubavnim komedijama, ali tamo se ni ne glumi nego pozira).
A inače nisam protiv toga da se ljudi okušaju u bilo čemu. Jeste da ja ne volim filmove Klinta Istvuda, ali zamisli da se nije okušao kao reditelj - tuga, ceo život bi mu prošao u ponču i/li sa revolverom u ruci. Mislim, bio je dobar, ali pazi šta on sve još ume : )

Управо то, мада њихове песме могу да се послушају, филмови већ више мање(за мене), ипак нису уметнице као нпр. Барбара Стрејсенд.
За Иствуда се слажем, ја такође не волим каубојске, али зато ми је "Девојка од милион долара" један од бољих филмова :D

Bjork je odlicna glumica kao i Queen Latifah - mada ona je sad vec vise glumica, isto Will Smith. Barbara Streisand, Cher, David Bowie, Eminem su isto ok. J. Timberlake nije jako los - mada ga ne podnosim ali moram da priznam da nije grozan glumac. Samo me iritira taj njegov glas.
Jennifer Lopez nikako nije dobra glumica.. ona je na nivou J. Albe. Lepo je gledati ali to je to...moja macka bolje glumi kad zeli nesto da postigne.
Britney, Madonna, Mariah Carey, 50 Cent, Jessica Simpson: :thumbdown:

Gwyneth Palthrow, Hugh Laurie, Anne Hathaway, Catherine Zeta Jones, Robert Downey Jr, Marion Cotillard, Meryl Streep pevaju odlicno. J. Depp, Reese Witherspoon su isto ok.

Back