Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Mnogi glumci glume muzicare, a mnogi muzicari pokusavaju da glume. Sta mislite o takvom dvostrukom angazmanu? Rijana, Madona, Britni, Bon Djovi,Vil Smit, Dejvid Heslhof, Brus Vilis, Ivan Bosiljcic,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dženifer Lopez, dobra i kao jedno i kao drugo i još mnogo toga!
Мало ми је глупо то, мислим да не може баш у оба да буде сто посто успешан.
Uspešan ili dobar ?
Добар, нисам се баш најбоље изразила.
Verovatno je teško, ali nije nemoguće - talenti često idu zajedno.
Sad sam setila još dvojice komičara i muzičara:
Dadli Mur, koji je meni poznat kao odličan komičar, bio je muzičar i kompozitor
![]()
Bil Bejli, komičar, gladala sam ga u seriji Black Books, poznat je i kao muzičar
![]()
E, da: Meril Strip peva bolje od Dženifer Lopez i Madone zajedno![]()
Mnogi glumci glume muzicare, a mnogi muzicari pokusavaju da glume. Sta mislite o takvom dvostrukom angazmanu? Rijana, Madona, Britni, Bon Djovi,Vil Smit, Dejvid Heslhof, Brus Vilis, Ivan Bosiljcic,...
Не знам за ову двојицу са слика, а кад сам мислила да не може да буде добар у обе ствари мислила сам на те попут Мадоне и Џенифер... Исто ми је глупо, мада не слаже се са темом, кад се певачи окушавају као водитељи и слично.
Shvatam šta hoćeš da kažeš. Ali mislim da konkretno njih dve ne mogu da budu dobre u obe stvari jer zapravo nisu stvarno dobre ni u jednoj. Meni se uvek činilo da su obe veoma vredne i ambiciozne žene ali da nikako nisu umetnici, nego zapravo proizvodi, i da iza njih stoji jedna ogromna mašinerija... Mislim da obe imaju ograničen talenat (jeste Dženifer 'korektna' u ljubavnim komedijama, ali tamo se ni ne glumi nego pozira).
A inače nisam protiv toga da se ljudi okušaju u bilo čemu. Jeste da ja ne volim filmove Klinta Istvuda, ali zamisli da se nije okušao kao reditelj - tuga, ceo život bi mu prošao u ponču i/li sa revolverom u ruci. Mislim, bio je dobar, ali pazi šta on sve još ume : )
Verovatno je teško, ali nije nemoguće - talenti često idu zajedno.
Ivan Bosiljcic mi je odvratan!