Quantcast

Glumac i reditelj Rale Milenković: IZBORI U OVAKVOJ SITUACIJI POTPUNO BESMISLENI

комшија

Legenda
Poruka
56.205
https://www.danas.rs/politika/milenkovic-izbori-u-ovakvoj-situaciji-potpuno-besmisleni/

Milenković: Izbori u ovakvoj situaciji potpuno besmisleni

Dok ne budemo u situaciji da svi jednako znamo o svemu, pravu istinu, od Savamale do Jovanjice, besmisleno je organizovati i ići na izbore, izjavio je za N1 glumac i reditelj Radoslav Rale Milenković komentarišući najavljene izbore i da li ih treba bojkotovati.

1578480375300.png


Piše: FoNet 08. januara 2020. 11.18

Mislim da su izbori u ovakvoj situaciji potpuno besmisleni, sav taj cirkus sa nekakvim evropskim birokratama koji su kao nešto pokušali da poprave uslove, nisu popravili ništa, ocenio je Milenković.

Mislim da je bojkot jedini način da se najpre sve zaustavi, ocenio je Milenković, da se pokaže, učini očiglednim svima, da je besmisleno sve ovo, i da se u nekom procesu dođe do jednog normalnog sistema i načina komunikacije, do medija, do uspostavljanja slobode.

Moramo se osloboditi te boleštine koje imamo svakog dana na svim nivoima, u smislu odsustva bilo kakvog informativnog programa u medijima s nacionalnom frekvencijom, gde je sve samo propaganda, i još češće – gomila gadosti, pljuvanja, ogovaranja, rekao je Milenković u Novom danu.Govoreći o proslavi Božića i paljenju dva Badnjaka na Cetinju, Milenković je rekao da mu je teško da o svemu tome govori, jer je postalo nemoguće da se razdvoji nešto što je vera, neko osećanje i institucija u kojoj se traži nada.

Zato što postoji plan firmi koje jedna od druge otimaju nekakvo vlasništvo. Kada počne o vlasničkim listovima da se priča, onda su to neke dve firme, a zapravo alibi za sve su neka suptilna osećanja ljudi kada je u pitanju vera, rekao je Milenković.

On je „predložio“ patrijarhu Irineju da „proredi malo vozni park“.

Predlažem Irineju da taj malo vozni park proredi, da sednu u neke fabije i da ove mercedese malo podele sirotinji, da prilože i oni malo narodu, osim što narod njima prilaže.

Ali sve to nema veze s verom, nego sa firmom koju mi finansiramo stotinama miliona evara, koja ne plaća porez, nema kasu, ukazao je Milenković.

Moramo biti svesni da ta firma koja ne plaća PDV, sa ogromnom količinom nekretnina, ne uzvraća svome stadu ni približno, pa ni malo, koliko je stado vaspitano da prilaže, zaključio je Milenković.

Na pitanje šta će grupa Samoodbrana, kojoj pripada, raditi u narednom periodu, Milenković kaže:

„Samoodbrana će da pije čaj, dok je ovako zima, da se u vedrom spokoju druži, razmenjuje mišljenja, i da javno objavljuje misli članova, uz jednu prijateljsku podršku, poštovanje jedni drugih, uverena da je to prvo što čovek treba da uradi – da kaže šta misli i da pokuša da to utemelji na nečemu što je znanje“.


1578480673600.png


:bravo:
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.