Glumac Džin Hekman i njegova supruga pronađeni su mrtvi u svojoj kući

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.646
Glumac Džin Hekman i njegova supruga pronađeni su mrtvi u svojoj kući u Santa Feu u Novom Meksiku, saopštila je policija. Hekman je osvojio Oskara
za glavnu ulogu u filmu Francuska veza Vilijema Fridkina iz 1971. godine, a zatim i za najbolju sporednu mušku ulogu u vesternu Klinta Istvuda Neoprostivo.

Iz kancelarije šerifa u Santa Fea u izjavi za Skaj njuz su naveli da trenutno nema dokaza da je u pitanju zla namera, ali da tačan uzrok smrti za sada nije utvrđen.
Lokalni mediji navode da je par preminuo zajedno sa svojim psom.

Hekman (95) je osvojio Oskara za glavnu ulogu u filmu Francuska veza, Vilijema Fridkina iz 1971. godine, a zatim i za najbolju sporednu mušku ulogu u vesternu Klinta Istvuda, Neoprostivo (1992).Takođe je bio poznat po ulozi Leksa Lutora u filmovima o Supermenu kasnih sedamdesetih i osamdesetih, kao i po zapaženim ulogama u filmovima Prisluškivanje i Misisipi u plamenu.

Njegova supruga Betsi Arakava (63) bila je pijanistkinja.(dnevno)

Francuska veza, jedan od mojih omiljenih filmova, nikad ne bi bio tako upečatljiv bez Hekmana.

Jeiga, možda su od starosti? Usled prirodnih okolnosti što bi se reklo prirodnom smrću.
Ozb. Tako moja učiteljica i njen muž...božmeoprosti..

Пише да је пар преминуо заједно са својим псом.

И он је, изгледа, умро од старости.

Clip_2.jpg

Francuska veza, jedan od mojih omiljenih filmova, nikad ne bi bio tako upečatljiv bez Hekmana.

Jeiga, možda su od starosti? Usled prirodnih okolnosti što bi se reklo prirodnom smrću.
Ozb. Tako moja učiteljica i njen muž...božmeoprosti..
Procitah negde da veceras RTS1 oko 23 h emituje film Francuska veza , a povosom smrti Džina Hekmana

Novine pišu da su bili mrtvi već neko vrijeme i pokazuju znakove raspada, ili i mumifikacije koja se zbiva spontano u tom podneblju. Bili su u odvojenim mjestima, i za sada je najvjerojatnije da je on spontano umro, a ona se maknula sama jer su oko nje nađene razbacane tablete.
Jedina prava tajna je mrtvi pas, dok su im druga dva ostala živa, no bili su drugdje. Monoksid baš nije vjerojatan, stvara dim, ali nije isključeno. Najvjerojatnije nije zajedno planirano, jer bi bili nađeni skupa, a i ostavili bi možda kakav zapis
.

Back