Globaltel - Pitanja i odgovori

Pa šta bi po ovome značilo prenos broja:
uMqMswy.png

Pitao sam Globaltel preko imejla da li oni u neograničenim pozivima prema svima uključuje i pozive ka fiksnoj telefoniji. Odgovorili su mi da li su ti pozivi ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju. Da li mreže u nacionalnom saobraćaju podrazumevaju i mreže fiksne telefonije?
Mislim da se pozivi ka fiksnom tarifiraju posebno. Recimo mts daje 150 minuta uz postpaid, pa onda naplacuje po minutu 1.20 din.

edit: Zapravo to je kad se zove sa fiksnog, mislim da u postpaidu ima nacionalnih minuta toliko i toliko po tarifi a preko toga naplacuju.
E sad to neograniceno kod Globaltela, ne znam sta znaci. Ako je to sto mislim, onda su oni ultra povoljni u odnosu na druge.

edit2: mts tek od omorike 1 daje neograniceno u nacionalnom saobracaju, a tu je ukljucen i fiksni.

Poslednja izmena:
Ne vidim Globatelu neku svetliju budućnost.Izlazio je Pink pre i sa Grand mobile koji je reklamirao Šaša Popović pa ništa nisu uradili.I Alo novine su imale svoju "mrežu" koristeći vipove predajnike pa ništa nisu uradili.Bila je još neka glupava mreža i ime sam joj zaboravio,radila na vipove predajnike,na srpskom sajtu niko nije odgovarao,naručio sam besplatnu sim karticu izninostranstva, naravno tako nerazvijeni nisu omogućili dopunjavanje kartice na trafici i naravno bili su beskorisni i brzo propali

U, pa ja koristim oko 8 meseci. Mogu reći da su do sad odlični zbog prenošenja nepotrošenog saobraćaja i ne smanjuju brzinu kad se utroši pola, ko neki. Bio i lep gratis pred Novu Godinu. :super: Akacija jedino ne valja.

Jedino sad kako je VIP promeni vlasnika, ne znam kakav će biti dil sa A1, da li će to potrajati.

Tom jel može na pripejdu samo internet da se aktivira vidim imaju 300 din 5 gb 30 dana? Ili ide uz još neki paket?

Ovi virtualni operateri ugl služe za pranje para prilikom promene vlasničke strukture i za potkusurivanje.
Da kad uplatiš tih 300 možeš samo na net da ga potrošiš.

Ali ima jedan problem na žalost, ne sa netom, nego sa SMS. Ne stižu mi poruke od banke. Šta je u pitanju, slučaj ili nešto drugo, ne znam.

Zato što je globaltel virtualni operater i kada je mreža u kojoj gostuje prebukirana domicilnim saobraćajem - globaltel ispada iz igre tj kreće zezanje.
Ako je preko interneta onda taj koji te zove ima loš upload, isto kao i sa skajpom vajberom.

Danas sam se naoštrio oko 11 i prošetao do reciklomata sa nekoliko flaša i naravno - ovaj pun i izvan funkcije. Kada se to obično prazni da znam? Sa kontejnerima u kraju? Jel ih neko snimio?

Back