Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 245.173
Ako hoću iz mts-a da prenesem broj u Globaltel, na primer ako mi je broj 064 123 45 67, kako bi mi glasio broj telefona kod Globaltela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako ti promene broj to onda nije prenosenje broja, po nekoj logici.Ako hoću iz mts-a da prenesem broj u Globaltel, na primer ako mi je broj 064 123 45 67, kako bi mi glasio broj telefona kod Globaltela?
Mislim da se pozivi ka fiksnom tarifiraju posebno. Recimo mts daje 150 minuta uz postpaid, pa onda naplacuje po minutu 1.20 din.Pitao sam Globaltel preko imejla da li oni u neograničenim pozivima prema svima uključuje i pozive ka fiksnoj telefoniji. Odgovorili su mi da li su ti pozivi ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju. Da li mreže u nacionalnom saobraćaju podrazumevaju i mreže fiksne telefonije?
To VIP vec radi.Pa šta bi po ovome značilo prenos broja:
![]()
Svi brojevi iz Srbije,fixni i mobilni.Pitao sam Globaltel preko imejla da li oni u neograničenim pozivima prema svima uključuje i pozive ka fiksnoj telefoniji. Odgovorili su mi da li su ti pozivi ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju. Da li mreže u nacionalnom saobraćaju podrazumevaju i mreže fiksne telefonije?
Da kad uplatiš tih 300 možeš samo na net da ga potrošiš.Tom jel može na pripejdu samo internet da se aktivira vidim imaju 300 din 5 gb 30 dana? Ili ide uz još neki paket?
Ovi virtualni operateri ugl služe za pranje para prilikom promene vlasničke strukture i za potkusurivanje.
To znachi to shto pishe, prepaid ako ne potroshish do tada, puj pike nema vishe, tj nema ga...Uzeo sam ovu karticu kevi i sad, pre neki dan sam dopunio đubretom 600 dinara ali mi piše: trajanje kredita do 20.9.
To znači da tih 600 din đubreta nestaje ili?
Не ѕнам о чему причаш ми кад смо tjerci platjali prepaid posle nekog vremena puj pike ne vhazhi ode...Pa to mi piše odavno a đubretom sam dopunio tel pre 5-7 dana u bg
Da aktiviram taj kredit nekim paketom ili?
A jel' prosao kredit koji si uplatio? Ili je neki dogovor da taj kredit vazi krace.... Obicno kod nas posle 90 dana od zadnje uplate anulira se kredit, ali 10 dana je vec previse, cak i za drZeksa.Pa to mi piše odavno a đubretom sam dopunio tel pre 5-7 dana u bg
Da aktiviram taj kredit nekim paketom ili?
Sve je prepaid i prenosi se sav nepotrosen saobraćaj. Pozitivno do sad.Kako vam se svidja ovaj Pinkov operater?