Globaltel internet 5gb za 300 dindži?

mario80

Stara legenda
Poruka
76.732
Interesuje me ova opcija za vikendicu i povremeno možda iptv. Ugl za vikendicu internet. Mesečno piše 300 din 5 gb protoka.

Ima li neko iskustva sa ovim mitrovićevim?
Jel može samo internet da se fura ili mora neki paket?

Screenshot_2021-05-15-11-55-05-136_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Znači ništa od televizije ok nije loše za surf onda kao neka light varijanta za vikendicu. Jel može samo da se aktivira internet ili mora neki paket da se ima? Onda nisu konkurentni kod vipa ima za 300 din 150 min razgovora ka svima i 1,5 gb interneta. Ja odmah uzmem 600 din 200 min 3 gb.
U principu me samo internet zanima.
Stavio bih onaj ruter sa sim.

Otkad koristim add block uopšte mi se ne troši internet za surf.

Znači ništa od televizije ok nije loše za surf onda kao neka light varijanta za vikendicu. Jel može samo da se aktivira internet ili mora neki paket da se ima? Onda nisu konkurentni kod vipa ima za 300 din 150 min razgovora ka svima i 1,5 gb interneta. Ja odmah uzmem 600 din 200 min 3 gb.

Pa moraš broj kod njih da imaš da bi imao net, tako da ne može samo net.

Interesuje me ova opcija za vikendicu i povremeno možda iptv. Ugl za vikendicu internet. Mesečno piše 300 din 5 gb protoka.

Ima li neko iskustva sa ovim mitrovićevim?
Jel može samo internet da se fura ili mora neki paket?

Pogledajte prilog 926829
Može, ja koristim i zadovoljan sam. Ne mora paket možeš samo internet taj od 300 i da obnavljaš.

E sad što reče Maxa na YouTube se to brzo spuca pa dopuniš sa 300 i dobiješ još 5gb.

Za 40gb mesečno sav protok ide punom brzinom, preko toga spuštaju brzinu.

Što ne potrošiš za mesec dana ti se prenosi u sledeći mesec ako obnoviš pretplatu.

Može za 600 dindzi dobiješ 10gb neta mesec dana.

Nema tu b od brzog interneta uvek malim slovima piše da je to što dobijaš najbolje što imaju a pošto je 90% srbije još uvek na bakarnim žičicama iz doba kraljevine možete samo da se slikate hehe :mrgreen:

Moja tašta ima crni bakelitni telefon koji ima onu pločicu " vlasništvo sfrj" ili tako nešto :lol: i tu nude brzi optički internet.

A kada nastane neki problem tehničke prirode samo ti pošalju dopis da ti je instalacija u zgradi krš i da ne mogu da ti isporuče uslugu. Da sam popraviš to jelte. Smrdljivi telekom.

Poslednja izmena:

Back