Глобална Политика и Bohemian club, гуштери и масони

Лобања и кости (енгл. Skull and Bones), позната још и као Браство смрти је тајно друштво које се налази у оквиру Јејл универзитета у Конектикату, и једно је од најстаријих студентских друштва у Сједињеним Државама. Лобања и кости одржавају одабир чланства у масонски-инспирисаном давнашњем ритуалу, који је установљен 1832. године. Друштво високошколске установе чије је
основно својство да надгледа активности је Расел асоцијација, која је названа по једном од чланова-оснивача Лобање и кости.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

The Order of Skull and Bones, once known as The Brotherhood of Death,[1] is a senior or secret society based at Yale University, in New Haven, Connecticut. The society's alumni organization, which owns its properties and oversees all the organization's activity, is known as the Russell Trust Association (R.T.A.), and is named after one of Bones' founding members.[2] In conversation, the group is known as "Bones", and members have been known as "Bonesmen".

Skull and Bones is known for its secrecy. Mid-nineteenth century Yale enjoyed the presence of freshmen, sophomore and junior societies. Undergraduates then, with their fickled allegiances, would share the rites and practices of their class society upon elevation within the undergraduate ranks. When seniors departed campus, little verifiable information was left about the rites and practices of the senior or secret societies, particularly Bones, then Scroll and Key, and then Wolf's Head.[3] George W. Bush described his experience as "so secret we can't talk about it". When asked what it meant that he and Bush were both Bonesmen, former presidential candidate, and current U.S. Senator from Massachusetts, John Kerry said, "Not much because it's a secret".[4]

List of Skull and Bones members
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Skull_and_Bones_members

List of Skull and Bones members
1960s

* David Boren (1963), Governor of Oklahoma, U.S. Senator, President of the University of Oklahoma[68][69]
* Frederick W. Smith (1966), founder of FedEx[70][71]
* John Kerry (1966), U.S. Senator (D-Massachusetts 1985.present); Lieutenant Governor of Massachusetts 1983–1985; 2004 Democratic Presidential nominee; married into H. J. Heinz family (see "H" above)[72]
* Don Schollander Olympic Gold medal swimmer.[73]
* Victor Ashe (1967), Tenn. State House (1968–1975); Tenn. State Senate (1976–1984); Mayor of Knoxville, Tenn. (1988–2003); appointed Ambassador to Poland (2004–Present) by George W. Bush[74][75]
* George W. Bush (1968), 43rd President of the United States; 46th Governor of Texas[76]
* Robert McCallum, Jr (1968), Ambassador to Australia[77][78]
* Roy Leslie Austin (1968), appointed ambassador to Trinidad and Tobago by George W. Bush[79][80]
* Stephen A. Schwarzman (1969), co-founder The Blackstone Group[81][82]

[edit] Since 1980

* Earl G. Graves, Jr. (1984), president of Black Enterprise[83]
* Edward S. Lampert (1984), founder of ESL Investments; chairman of Sears Holdings Corporation [84][85]
* Paul Giamatti (1989), actor; son of former Yale University President and Major League Baseball Commissioner A. Bartlett Giamatti.[citation needed]
* Dana Milbank (1990), political reporter for The Washington Post[86] [87] [88]
* Austan Goolsbee (1991), economic advisor to Barack Obama[89]

Помоз Бог Браћо,
Све ове групације су само продужена рука од "ОНИ" а они е то је тајна над тајнама.Ај да ми мало између нас овако јавно мењамо информације. Незнам дали и колико је вас читало Stewart A. Swerdlow и његове теорије о Планетарној Инвазији. Сда кад бисмо да кажем видели његова поређења тј. опис од "ОНИ" а онда кад бисмо по њему прихватили те тезе значи "Драко итд. ГУШТЕРИ" онда би као било да ови о којима се овде прича нису ништа друго до они који раде за "ГУШТЕРЕ-ДРАКО" али ми као СРБИ имамо једну другу линију равњања а то је Библија и ПРАВОСЛАВЉЕ. Кад се цита библија прича се у огромном броју о "ДЕМОНИМА" сад ај да видимо ко су демони?
Демони су ништа друго него пали Анђели,анђели који су ОДБИЛИ ПРВИ и ЈЕДИНИ закон БОЖИЈИ а то је Послушност Божију! И баш ради тога они бивају протерани тј. они се окрећу против Божије СВЕМОЋИ!
Да неби појединци дошли до погрешних мисли,хтео бих следеће рећи:
"Јеретичке књиге је забрањено читати и то НЕ БЕЗ РАЗЛОГА" јер то су књиге које постављају питања и питања а Ви морате бити у својој Души са вама самим начисто чак је и онда ризик велики.
Само наше писање тј. Знање о тим стварима је за нормалног Верника Православца велики јерес,али уз Божију Помоћ расуде "Добра и Зла" и наше вере и покорења према нашем Светом Оцу и надахнућу "Духом Светим" Господ Бог наш нам показује његову вољу разлучивања тих Лавирината на "Путеве Хришћанства" и стазе ЗЛА.
Нај јаче оружије које Ђаво користи јесте "НЕВЕРСТВО" тј. двоумица постојања!
Сви ови да кажем "ТАЈНИ КЛУБОВИ и ГРУПАЦИЈЕ" имају на крају једног те истог Господара иза њих а то је... ко је то то ЗНАМО СВИ,али има који виде и има их који невиде,а ми који видимо требало би да знамо следеће:"биће вам дато да видите и нећете Видети,биће вам дато да чујете и нећете Чути" и да би по тим критеријумима да се равњамо.
Зар невидите да је данас дошло до тога да њих неинтересује "ИСТИНА СВЕТА",да их интересује више пропаст ДУХОВНА и ТЕЛЕСНА.
Замислите наше СРБЕ који иду по свету и ратују за друге за неку као ПЛАТУ од 30 сребрњака и убијају и поробљавају друге у име тих 30 сребрњака/плата као војници-обезбеђење за УСА и остале по свету као да би спасили НАВОДНО СЕБЕ!
КУКАЛЕ НАМ МАЈКЕ БРАЋО СРБИ,Свето Савинци шта то радите,између нас нетече иста КРВ!
Све ово о чему се пише има једно ИМЕ и НАЗИВ а ви сами знате које!
Читајте и разумите али читајте и нећете разумети!
Ја Његово име нећу рећи ал га ви сви ЗНАТЕ!
Молите се за милост ваших најмилијих ако не за вашу!
Бог вам Помого!
Толико засад од мене

Помоз Бог Браћо,
Све ове групације су само продужена рука од "ОНИ" а они е то је тајна над тајнама.Ај да ми мало између нас овако јавно мењамо информације. Незнам дали и колико је вас читало Stewart A. Swerdlow и његове теорије о Планетарној Инвазији. Сда кад бисмо да кажем видели његова поређења тј. опис од "ОНИ" а онда кад бисмо по њему прихватили те тезе значи "Драко итд. ГУШТЕРИ" онда би као било да ови о којима се овде прича нису ништа друго до они који раде за "ГУШТЕРЕ-ДРАКО" али ми као СРБИ имамо једну другу линију равњања а то је Библија и ПРАВОСЛАВЉЕ. Кад се цита библија прича се у огромном броју о "ДЕМОНИМА" сад ај да видимо ко су демони?
Демони су ништа друго него пали Анђели,анђели који су ОДБИЛИ ПРВИ и ЈЕДИНИ закон БОЖИЈИ а то је Послушност Божију! И баш ради тога они бивају протерани тј. они се окрећу против Божије СВЕМОЋИ!
Да неби појединци дошли до погрешних мисли,хтео бих следеће рећи:
"Јеретичке књиге је забрањено читати и то НЕ БЕЗ РАЗЛОГА" јер то су књиге које постављају питања и питања а Ви морате бити у својој Души са вама самим начисто чак је и онда ризик велики.
Само наше писање тј. Знање о тим стварима је за нормалног Верника Православца велики јерес,али уз Божију Помоћ расуде "Добра и Зла" и наше вере и покорења према нашем Светом Оцу и надахнућу "Духом Светим" Господ Бог наш нам показује његову вољу разлучивања тих Лавирината на "Путеве Хришћанства" и стазе ЗЛА.
Нај јаче оружије које Ђаво користи јесте "НЕВЕРСТВО" тј. двоумица постојања!
Сви ови да кажем "ТАЈНИ КЛУБОВИ и ГРУПАЦИЈЕ" имају на крају једног те истог Господара иза њих а то је... ко је то то ЗНАМО СВИ,али има који виде и има их који невиде,а ми који видимо требало би да знамо следеће:"биће вам дато да видите и нећете Видети,биће вам дато да чујете и нећете Чути" и да би по тим критеријумима да се равњамо.
Зар невидите да је данас дошло до тога да њих неинтересује "ИСТИНА СВЕТА",да их интересује више пропаст ДУХОВНА и ТЕЛЕСНА.
Замислите наше СРБЕ који иду по свету и ратују за друге за неку као ПЛАТУ од 30 сребрњака и убијају и поробљавају друге у име тих 30 сребрњака/плата као војници-обезбеђење за УСА и остале по свету као да би спасили НАВОДНО СЕБЕ!
КУКАЛЕ НАМ МАЈКЕ БРАЋО СРБИ,Свето Савинци шта то радите,између нас нетече иста КРВ!
Све ово о чему се пише има једно ИМЕ и НАЗИВ а ви сами знате које!
Читајте и разумите али читајте и нећете разумети!
Ја Његово име нећу рећи ал га ви сви ЗНАТЕ!
Молите се за милост ваших најмилијих ако не за вашу!
Бог вам Помого!
Толико засад од мене

Добро велиш....и ја сам већ негде у неком посту, рекао да се ради о демонима.....осим оваквих варки, биће кажу Св.Оци и лажних НЛО...јер демони могу да мењају облик...и да се показују маловернима у разним облицима...и само један рецепт је за то...МОЛИТВА...

свако добро од Господа Брате

Mirdita, Шалом :D

Dakle, ne mogu da verujem da si čitav uvodni post prepisao/la sa drugog foruma :):roll:
Pa nije to inostranstvo, pa da ljudima trebaju vize da bi stigli tamo i videli da je duplikat

Па????
Не контам, ако јесам шта?
Нешто је мање битно?
И даље остаје проблем.....учинила ми се као добра тема и поделио са Братијом и Сестрама..и шта сад?

Nikakav problem prijatelju.
Samo sam mislio da, ako si već preneo sve zareze, slike i linkove, mogao si da staviš i znake navoda.

A jeste dobra tema. Dugo nisam verovao u to, odbijala me je ta Ajkova priča o gušterima... Ali kad se gušteri stave na stranu, a reptili shvate kao metafora, može dosta toga da se sazna.

Mada cenim da će puno Dunava proći ispod mostova pre nego što većina ljudi počne da uviđa da u toj priči ima nešto.

Mi u zgradi ,nas oko 100,kad ustanemo ujutru oko pola 6, skupimo se u podrumu zgrade,svi smo goli i samo na sebi svako ima plast.

Prvo Poglavar zgrade izabere nesto zensko i onda mu ona gura Svetu Bananu u dupe.

E onda posle toga ide pevanje Himne Hvala Rotsildima , a onda recitacija Masonsko Sunce Je Spas.

Onda oko 6 cekamo da prodje neko pored zgrade.Uhvatimo ga i zrtvujemo.Posle toga ide dorucak koji se sastoji od pecene zrtve plus hrana iz McDonaldsa.

Истина човек се губи, меша ..ти гуштери које они спомињу су деномимани људи...
Имаш линк у мом профилу, Ајк је доказани преварант. Човек је вероватно у праву у неким стварима, али прича о рептилима је СФ...
laughing021.gif

Имаш линк у мом профилу, Ајк је доказани преварант. Човек је вероватно у праву у неким стварима, али прича о рептилима је СФ...
laughing021.gif

Знам, за то...... ја знам да су то демони.........ал њему би то маро неко рећи.....

Nikakav problem prijatelju.
Samo sam mislio da, ako si već preneo sve zareze, slike i linkove, mogao si da staviš i znake navoda.

A jeste dobra tema. Dugo nisam verovao u to, odbijala me je ta Ajkova priča o gušterima... Ali kad se gušteri stave na stranu, a reptili shvate kao metafora, može dosta toga da se sazna.

Mada cenim da će puno Dunava proći ispod mostova pre nego što većina ljudi počne da uviđa da u toj priči ima nešto.

Сигурно хоће, јер је некима требало 50 година да сконтају да комунизам није добар..а неки и данас то никако да сконтају..гуштери су метафора за демоне...јер се њему вероватно тако приказују, нађу човекову слабост....баш због тога што ће та прича да одбија људе...нису они мутави...

Back