Secikesa
Ističe se
- Poruka
- 2.799
Мислим да је скулл анд бонес, нека њихова мања група...али да је реч о истим...
Scull and Bones je drustvo na Jelu,tako reci regrutni centar za nove "elitne" narastaje, usmeravaju ih jos od studentskih dana ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да је скулл анд бонес, нека њихова мања група...али да је реч о истим...
Јесте,тачно.... само што су сви после у бохемијан клубу...Scull and Bones je drustvo na Jelu,tako reci regrutni centar za nove "elitne" narastaje, usmeravaju ih jos od studentskih dana ...
Помоз Бог Браћо,
Све ове групације су само продужена рука од "ОНИ" а они е то је тајна над тајнама.Ај да ми мало између нас овако јавно мењамо информације. Незнам дали и колико је вас читало Stewart A. Swerdlow и његове теорије о Планетарној Инвазији. Сда кад бисмо да кажем видели његова поређења тј. опис од "ОНИ" а онда кад бисмо по њему прихватили те тезе значи "Драко итд. ГУШТЕРИ" онда би као било да ови о којима се овде прича нису ништа друго до они који раде за "ГУШТЕРЕ-ДРАКО" али ми као СРБИ имамо једну другу линију равњања а то је Библија и ПРАВОСЛАВЉЕ. Кад се цита библија прича се у огромном броју о "ДЕМОНИМА" сад ај да видимо ко су демони?
Демони су ништа друго него пали Анђели,анђели који су ОДБИЛИ ПРВИ и ЈЕДИНИ закон БОЖИЈИ а то је Послушност Божију! И баш ради тога они бивају протерани тј. они се окрећу против Божије СВЕМОЋИ!
Да неби појединци дошли до погрешних мисли,хтео бих следеће рећи:
"Јеретичке књиге је забрањено читати и то НЕ БЕЗ РАЗЛОГА" јер то су књиге које постављају питања и питања а Ви морате бити у својој Души са вама самим начисто чак је и онда ризик велики.
Само наше писање тј. Знање о тим стварима је за нормалног Верника Православца велики јерес,али уз Божију Помоћ расуде "Добра и Зла" и наше вере и покорења према нашем Светом Оцу и надахнућу "Духом Светим" Господ Бог наш нам показује његову вољу разлучивања тих Лавирината на "Путеве Хришћанства" и стазе ЗЛА.
Нај јаче оружије које Ђаво користи јесте "НЕВЕРСТВО" тј. двоумица постојања!
Сви ови да кажем "ТАЈНИ КЛУБОВИ и ГРУПАЦИЈЕ" имају на крају једног те истог Господара иза њих а то је... ко је то то ЗНАМО СВИ,али има који виде и има их који невиде,а ми који видимо требало би да знамо следеће:"биће вам дато да видите и нећете Видети,биће вам дато да чујете и нећете Чути" и да би по тим критеријумима да се равњамо.
Зар невидите да је данас дошло до тога да њих неинтересује "ИСТИНА СВЕТА",да их интересује више пропаст ДУХОВНА и ТЕЛЕСНА.
Замислите наше СРБЕ који иду по свету и ратују за друге за неку као ПЛАТУ од 30 сребрњака и убијају и поробљавају друге у име тих 30 сребрњака/плата као војници-обезбеђење за УСА и остале по свету као да би спасили НАВОДНО СЕБЕ!
КУКАЛЕ НАМ МАЈКЕ БРАЋО СРБИ,Свето Савинци шта то радите,између нас нетече иста КРВ!
Све ово о чему се пише има једно ИМЕ и НАЗИВ а ви сами знате које!
Читајте и разумите али читајте и нећете разумети!
Ја Његово име нећу рећи ал га ви сви ЗНАТЕ!
Молите се за милост ваших најмилијих ако не за вашу!
Бог вам Помого!
Толико засад од мене
Mirdita, Шалом
Dakle, ne mogu da verujem da si čitav uvodni post prepisao/la sa drugog foruma
Pa nije to inostranstvo, pa da ljudima trebaju vize da bi stigli tamo i videli da je duplikat
Имаш линк у мом профилу, Ајк је доказани преварант. Човек је вероватно у праву у неким стварима, али прича о рептилима је СФ...Истина човек се губи, меша ..ти гуштери које они спомињу су деномимани људи...
Имаш линк у мом профилу, Ајк је доказани преварант. Човек је вероватно у праву у неким стварима, али прича о рептилима је СФ...![]()
Nikakav problem prijatelju.
Samo sam mislio da, ako si već preneo sve zareze, slike i linkove, mogao si da staviš i znake navoda.
A jeste dobra tema. Dugo nisam verovao u to, odbijala me je ta Ajkova priča o gušterima... Ali kad se gušteri stave na stranu, a reptili shvate kao metafora, može dosta toga da se sazna.
Mada cenim da će puno Dunava proći ispod mostova pre nego što većina ljudi počne da uviđa da u toj priči ima nešto.
Jel?A gde je sad SSSR?