Глобална Политика и Bohemian club, гуштери и масони

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
Не знам да ли сте чули за елитни Bohemian Club? Имају седиште у Сан Франциску и у јулу сваке године се састају на летњем кампу у Bohemian grove, у шуми стотињак километара северно од тог града. Зимус сам видео сајт са списком чланова клуба, сад не могу да га пронађем, али неки од виђенијих су Буш, Кисинџер, Реган, Никсон, Картер, Хелмут Шмит и сећам се да је неко од европских лидера (мислим Блер, нисам сигуран) говорио хвалоспеве о том летњем кампу. Клуб постоји најмање сто година, а и летњи камп се одржава толико.

Е сад, то уопште не био био проблем (и они су људи, воле да се друже) да Bohemian Grove није озоглашено место на којем се изводе тајни ритуали, за које су многи убеђени да се на њима приносе (или су се приносиле) људске жртве. Чак и уколико се то не дешава, у ритуалу се симулира тако нешто, и уопште није наивно то што водећи лидери света учествују у томе. Ритуал се зове ''Cremation of Care'', и то много говори о учесницима. Нешто као ''Eyes Wide Shot'', али без еротике и много злокобније. Пагански ритуал обожаватеља Сове.

 

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
Дејвид Ајк је невиђена будалетина на квадрат, да не откуцам нешто теже.
Истина човек се губи, меша ..ти гуштери које они спомињу су деномимани људи...

Доста знакова вјерујем да познајете, а њих данас има баш свагдје. Имала сам објашњења и слике масонских грађевина у Србији (на жалост погубила сам их ) који не датирају од јучер већ су ту одавно, шта само потврђује чињеницу да масони су друштво и старо и распрострањено. Свакако понајвише на западу, погледајте

http://www.freemasonrywatch.org/tracingboard.html

http://www.freemasonrywatch.org/siteindex.html

http://www.freemasonrywatch.org/1index.html

http://www.freemasonrywatch.or.....cepts.html
http://www.freemasonrywatch.org/hitler_occult.html
http://www.freemasonrywatch.org/P2.html
http://www.freemasonrywatch.org/thenewage.html
http://www.freemasonrywatch.or.....berty.html
http://www.freemasonrywatch.org/racism.html
http://www.freemasonrywatch.org/mafia.html
http://www.freemasonrywatch.org/communism.html
http://www.freemasonrywatch.org/sufi.html
http://www.freemasonrywatch.org/theskulls.html
http://www.freemasonrywatch.or.....sonry.html
http://www.freemasonrywatch.or.....hurch.html
http://www.freemasonrywatch.or.....sonry.html
http://www.freemasonrywatch.org/true_blue.html
http://www.freemasonrywatch.org/occultrevival.html
http://www.freemasonrywatch.org/witchcraft.html
http://www.freemasonrywatch.org/witchcraft.html
http://www.freemasonrywatch.org/jahbulon.html
http://www.freemasonrywatch.org/baphomet.html
http://www.freemasonrywatch.org/hiramabiff.html
http://www.rosicrucian.com/frc/frceng01.htm
http://www.freemasonrywatch.org/tubalcain.html
http://www.freemasonrywatch.or.....dstar.html
http://www.freemasonrywatch.org/onedollarbill.html
http://www.freemasonrywatch.or.....sonry.html
http://www.freemasonrywatch.or....._news.html
http://www.freemasonrywatch.or.....watch.html
http://www.freemasonrywatch.org/infocus.html
http://www.freemasonrywatch.org/morganreport.html
http://www.freemasonrywatch.org/newsroom.html
http://www.freemasonrywatch.org/newsroom.html
 

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
32swastika.jpg


Another example is Al Gore's daughter Karenna's 1997 marriage to Andrew Schiff, the great grandson of Jacob Schiff. Gore's father was a Senator sponsored by Armand Hammer (Occidental Petroleum) whose own father was the founder of the American Communist party. Like Hitlery and Dubya, Al Gore is another Illuminati agent.

The Satanic Cult That Rules The World
http://rense.com/general78/stnic.htm

ускоро излази из штампе књига Ивана М. Ивановића ``Ујед за душу``. Ево и мало одломака.

САТАНИЗАМ ЕЛИТА

„Бохемијански клуб”

Широм САД велико интересовање јавности изазвало је сведочанство Аризоне Вилдер о укључености многих познатих људи у сатанизам. По њеном сведочанству и она сама је од ране младости била „посвећена” и припремана како би постала Богиња Мајка, односно велика свештеница која изводи жртвене ритуале за највише степене глобалног сатанског братства, и била је једна од три жене посвећене у тај степен на свету. По њеном сведочењу у ритуалима жртвовања који су одржавани учествовали су „чланови Британске краљевске породице, Роналд и Ненси Реган, Џералд Форд, Џорџ Буш и његови синови, Хенри Кисинџер, Њут Гингрич, Бил и Хилари Клинтон, Ротшилди, Хабсбурзи, Боб Хоуп, Руперт Мардок...”
Њене тврдње успели су да потврде два америчка новинара истраживача Алекс Џонс (Alex Jones) и Мајк Хенсон (Mike Hanson) који су лета 2000. године успели да се инфилтрирају међу чланове и направе ексклузивне снимке са једног од обреда чувеног „Бохемијанског Клуба” (Bohemian Grоove).
„Бохемијански Клуб има око 2500 чланова, чији се идентитет чува у тајности, али се зна да чланови могу бити само супер богати, они који су повезани крвном линијом са неком од породица које су Илуминати, власници највећих корпорација или високи званичници владе. Такође међу члановима клуба има холивдских филмских звезда, бродвејских продуцената, познатих музичара, сликара, писаца, поета и разних уметника.
Своја тајна окупљања организују у Црвеној шуми (Redwood) у близини Сан Франциска, и то током месеца јула. Овај месец није одабран случајно, пошто је он у паганској митологији посвећен ”Црнобогу„, којем чланови Бохемијанског Клуба одају почаст и служе обредне ритуале. Сваки од паганских богова..., поред јавног и отвореног обожавања, доживљавао је и тајно обожавање, које су могли да упражњавају само одабрани, путем припремних церемонија званих иницијације. Та тајна обожавања названа су мистеријама.” Бохемијанци су настављачи служења тих тајних церемонија, која у ствари не представљају ништа друго сем одавања почасти Сатани.
Током викенда одржавају се састанци, када камп посећују високи званичници и специјални гости, мећу којима су председник „Светске банке”, директор „Међународног монетарног фонда”, бивши, садашњи, а и будући амерички председници, директори ФБИ и ЦИА, као и власници и представници најмоћнијих светских компанија. На тим састанцима, припремају се планови рада „Клуба”, а све у циљу стварања „Новог светског поретка”, односно једне светске владе на чијем ће челу бити њихово божанство Сатана.
Британска краљица Елизабета је 1983. године показала своју оданост Клубу приређивањем паганске плесне церемоније, која је била невероватно скупа, и на чијој су се бини налазиле египатске пирамиде и вавилонска обележја, али краљица није испунила услов да постане члан. За оне који се питају зашто, од оснивања Клуба 1873, ниједан члан није био жена.
Први пут нешто више о постојању овог Клуба проговорили су новинари, који су успели 1982. године да дођу до мапе са прецизним локацијама кампова у шуми, која је површине око 2700 хектара, међутим за њих су дешавања у кампу остала тајна, или се о њима само нагађало. Међутим и та мистерија је разрешена од новинара поменутих на почетку приче, Алекса Џонса и Мајка Хенсона, који су успели да јавности прикажу о каквој врсти обреда се ради и шта се све догађа унутар кампа.
Чланови Боемског Братства имају своје свештенике, који обављају прастаре античке мистерије Вавилона, Рима и Грчке. Богови којима се моле су Молох, Иштар (Астарта), Митра, Аполон...
Обред који је забележен је церемонијално спаљивање „мрачних брига”, и свештеници који га обављају обучени су у црвене мантије и веома подсећају на келтске друиде. На средини кампа налази се велика статуа идола, односно сове, која је и симбол клуба. Свештеници у току обреда носе упаљене бакље и певају песме Великој сови. У току службе са језера у склопу комплекса, прилази барка на којој се налазе симболичка тела „мрачних брига”. Међутим постоје индиције, да се не ради увек о симболичким телима, већ да се жртвују прави људи. По доласку барке, врховни свештеник започиње обредни чин спаљивања, при чему се присутни чланови ослобађају свих своји земаљских проблема.
Имена која се нам позната од чланова клуба су Вилијам Хауард Тафт (William Howard Taft), Келвин Кулиџ (Calvin Coolidge), Херберт Хувер (Herbert Hoover), Двајт Ајзенхауер (Dwight Eisenhower), Ричард Никсон (Richard Nixon), Џералд Форд (Gerald Ford), Роналд Реган (Ronald Regan), Џорџ Буш старији и млађи (George Bush sr. and jr.), као и чланови Бушове администрације Колин Пауел (Collin Powell), Бил и Хилари Клинтон (Bill and Hillary Clinton), бивши гувернер Калифорније Пет Вилсон (Pete Wilson), садашњи гувернер Калифорније Арнолд Шварценегер (Arnold Schwartzeneger), градоначелници Сан Франциска, Лос Анђелеса и свих већих градова. Затим, астронаути (Wally Schira) и (Frank Borman), бивши директори ФБИ и ЦИА, Џорџ Шулц, Хенри Кисинџер, интернационални банкари, главе великих нафтних компанија (АRCO, Mobil, Pennzoil, Texaco).
На простору „црвене шуме” делује више кампова, и рад се одвија у више различитих група. Унутар кампова се одвијају хомосексуалне, педофилске, садомазохистичке оргије, тако да постоје „разне собе за различите афинитете” Некрофилија, опремљена потребинм реквизитима, Тамна соба, Кожна соба...
По сведочењу неких жртава, у оргијама учествују проститутке, хомосексуалци па чак и мала деца која неретко завршавају као крвне жртве у сатанистичким обредима „Бохемијанаца”.
Камп је сада тотално затворен за јавност, чуван хеликоптерима, приватним безбедоносним јединицама, војном гардом, тако да је сада немогуће видети шта се дешава у „братству”.
У сатанско деловање „Бохемијанаца”, и америчке државне администрације могао је на својој кожи да се увери и српски народ током вишемесечног бомбардовања наше земље. У војној акцији која је названа „сасвим случајно” Милосрдни анђео, нису бомбардовани само војни циљеви, већ и дечија породилишта, болнице, цивилна насеља, што веома подсећа на сатански принцип жртвовања што већег броја невиних људи њиховом божанству ....
 

gost 102443

Buduća legenda
Poruka
31.186
У војној акцији која је названа „сасвим случајно” Милосрдни анђео, нису бомбардовани само војни циљеви, већ и дечија породилишта, болнице, цивилна насеља, што веома подсећа на сатански принцип жртвовања што већег броја невиних људи њиховом божанству ....

Kakve gluposti.Operacija bombardovanja SRbije zvala se ''Operation Allied Force'', sto se lako moze proveriti na relevantnim sajtovima.Civilni ciljevi su gadjani vecinom zato sto je nasa PVO tu locirala svoje sisteme odbrane; recimo, klinika ''Dragisa Misovic'' je gadjana zato sto je u njenom unutrasnjem dvoristu bio postavljen PA top ''Bofors''; to vise nije civilni, vec legitimni vojni cilj, a za to zahvaliti nasoj vlasti.
Ako autori gorenavedenog clanka ne znaju ni kako se zvala operacija bombardovanja njihove zemlje, kako ocekivati da znaju bilo sta drugo?
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Kakve gluposti.Operacija bombardovanja SRbije zvala se ''Operation Allied Force'', sto se lako moze proveriti na relevantnim sajtovima.Civilni ciljevi su gadjani vecinom zato sto je nasa PVO tu locirala svoje sisteme odbrane; recimo, klinika ''Dragisa Misovic'' je gadjana zato sto je u njenom unutrasnjem dvoristu bio postavljen PA top ''Bofors''; to vise nije civilni, vec legitimni vojni cilj, a za to zahvaliti nasoj vlasti.
Ako autori gorenavedenog clanka ne znaju ni kako se zvala operacija bombardovanja njihove zemlje, kako ocekivati da znaju bilo sta drugo?

Apsolutno tačno. Tadašnja vlast (SPS-SRS) žrtvovala je i onih 17 ljudi u TV Beograd znajući da će TV biti bombardovana.
 

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Шалом шалом,ти ме стварно све висе изненађујеш ха ха ха...
Хвала милом Богу па неко овима овде нешто показује али мала вајда
знаш како је речено," и чуће и неће чути и видеће и неће видети" управо тако
А сад кад би наши схватили коме иду на вечеру и договоре и где нас одводе ...
али они су сви тј. већина али Хвала Богу има и нас у свету
Журим морам да идем други пут
 

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
Apsolutno tačno. Tadašnja vlast (SPS-SRS) žrtvovala je i onih 17 ljudi u TV Beograd znajući da će TV biti bombardovana.

аххх..сатаниста брани своје....како лагање..да је наша ПВО намерно се крила међу цивилима...пошто видим да сте све јуначине..јесте чули за ратни положај...био он на брду..или у парку..када је рат..све је ратиште...а иначе нападима на путнички воз код Грделице....исто се крила ПВО....:rolleyes:


http://sr.wikipedia.org/wiki/НАТО_агресија_на_СРЈ
 

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
Шалом шалом,ти ме стварно све висе изненађујеш ха ха ха...
Хвала милом Богу па неко овима овде нешто показује али мала вајда
знаш како је речено," и чуће и неће чути и видеће и неће видети" управо тако
А сад кад би наши схватили коме иду на вечеру и договоре и где нас одводе ...
али они су сви тј. већина али Хвала Богу има и нас у свету
Журим морам да идем други пут
Ваљда ће прогледати једном..
Свако добро
 

fatcat

Ističe se
Poruka
2.748
Civilni ciljevi su gadjani vecinom zato sto je nasa PVO tu locirala svoje sisteme odbrane; recimo, klinika ''Dragisa Misovic'' je gadjana zato sto je u njenom unutrasnjem dvoristu bio postavljen PA top ''Bofors''; to vise nije civilni, vec legitimni vojni cilj, a za to zahvaliti nasoj vlasti.

Svaka cast na rezonovanju. Dobar si skoro kao Djejmi Sej (i skoro jednako glup). Raspitaj se da li NATOu treba portparol kad sledeci put budu izmislili razlog da nekog bombarduju. Samo dzaba kad ne znas engleski. Nema veze. Mozes makar nama da objasnjavas sta su legitimni vojni ciljevi.
 

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
Свети Апостол Павле нас је одавно упозорио:
„Ти људи су лажни апостоли, духовни посленици, који се граде да су апостоли Христови. И није чудо, јер се сам Сотона гради да је светли анђео. Није, дакле, ништа изузетно што се и слуге његове граде да су слуге праведности. Њихов свршетак биће по делима њиховим"
(2 Кор. XI, 13-15).
 

R.Žiskar

Elita
Poruka
15.609
Civilni ciljevi su gadjani vecinom zato sto je nasa PVO tu locirala svoje sisteme odbrane; recimo, klinika ''Dragisa Misovic'' je gadjana zato sto je u njenom unutrasnjem dvoristu bio postavljen PA top ''Bofors''; to vise nije civilni, vec legitimni vojni cilj, a za to zahvaliti nasoj vlasti.

Iskreno se nadam da ce jednog dana neko tvoj ili tebi drag biti "legitiman cilj" u sred bolnice...

Ta PVO sigurno nije bila tvoja, nemoj da je prisvajas...
 

gost 102443

Buduća legenda
Poruka
31.186
Svaka cast na rezonovanju. Dobar si skoro kao Djejmi Sej (i skoro jednako glup). Raspitaj se da li NATOu treba portparol kad sledeci put budu izmislili razlog da nekog bombarduju. Samo dzaba kad ne znas engleski. Nema veze. Mozes makar nama da objasnjavas sta su legitimni vojni ciljevi.


Sho', boss, will do.:ok:
 

mvcom

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.122
Шалом шалом,ти ме стварно све висе изненађујеш ха ха ха...
Хвала милом Богу па неко овима овде нешто показује али мала вајда
знаш како је речено," и чуће и неће чути и видеће и неће видети" управо тако
А сад кад би наши схватили коме иду на вечеру и договоре и где нас одводе ...
али они су сви тј. већина али Хвала Богу има и нас у свету
Журим морам да идем други пут

Sva sreća što ova sekta ima sve manje i manje pristalica jer sve više njih uviđa svoju zabludu.U najboljem slučaju 30% i to sa sve ovim šiptarima i krvatima koji im zdušno daju podršku ne libeći se svakakvih grozota da Srbiju i srbe što više satanizuju.
Najveći dobitak je što počinju polako da gube glavu i počinje da gubi nerve a samim tim i mogućnos za realnim i normalnim razmišljanjima.
 

gost 41715

Elita
Poruka
17.690
Не знам да ли сте чули за елитни Bohemian Club? Имају седиште у Сан Франциску и у јулу сваке године се састају на летњем кампу у Bohemian grove, у шуми стотињак километара северно од тог града. Зимус сам видео сајт са списком чланова клуба, сад не могу да га пронађем, али неки од виђенијих су Буш, Кисинџер, Реган, Никсон, Картер, Хелмут Шмит и сећам се да је неко од европских лидера (мислим Блер, нисам сигуран) говорио хвалоспеве о том летњем кампу. Клуб постоји најмање сто година, а и летњи камп се одржава толико.

Е сад, то уопште не био био проблем (и они су људи, воле да се друже) да Bohemian Grove није озоглашено место на којем се изводе тајни ритуали, за које су многи убеђени да се на њима приносе (или су се приносиле) људске жртве. Чак и уколико се то не дешава, у ритуалу се симулира тако нешто, и уопште није наивно то што водећи лидери света учествују у томе. Ритуал се зове ''Cremation of Care'', и то много говори о учесницима. Нешто као ''Eyes Wide Shot'', али без еротике и много злокобније. Пагански ритуал обожаватеља Сове.


Zar Bohemian club nije usko povezan sa drustvom Skull and Bones? Ili je to ista stvar?
 

Top