Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisam ni ja. Skupio sam većinu stvari, čekam još 2 pisma preporuke od organizacija, i moram da pišem one eseje. XD To me najviše i smara. -_- A da, krenuli i kolokvijumi.
kolko ja nemam srece to je strasno, bukvalno sam sve skupio, i profesori su me ispalili za preporuke, ladno ne mozes da ih navatas nigde po faksu, a na mail i ne odgovoraju
Ja sam odmah od profesora izjurio preporuke, još u novembru sam završio sa tim, jer sam znao da će da me ispale ako čekam. :T Još samo da ispišem esej i mogu da predajem papire.
e meni je ostao samo esej, iscimao profesore na mail, nego kazi mi, ovo transkripti, znam da su mi rekli da se predaju od zadnjeg semestra, to je u nasem slucaju prvi semestar u tekucoj godini 2012/2013 ali mi jos nismo imali ispite, tek krecu, msm ja sam samo jedan predmet ocistio sa predispitnim obavezama, kad to onda predajemo
Ja sam jednostavno tražio transkript ocena i dali su mi transkript svih položenih ispita do sada. U svakom slučaju, meni se stanje i nije promenilo od kad sam izvadio prepis ocena.
Popuniš aplikaciju koja je dostupna na sajtu i pošalješ poštom/ odneseš lično do određenog datuma. Nemaju neke velike standarde, ali odbacuju sve ispod 7.5 i ko nema neke vannastavne aktivnosti. Zatim te zovu na intervju. On traje 10tak minuta (u mom slučaju 25 jer sam se raspričao xD) i tu te pitaju stvari vezane za tvoju aplikaciju, šta hoćeš od sebe i slično. Usual stuff. I to je to, onda te odaberu (hopefully) i postaješ finalista. Finaliste idu na TOEFL, zatim ide placement i početkom maja valjda se dobija informacija gde si smešten. Ideš u Avgustu za SAD.