gljivice

• Začetnik teme Začetnik teme klon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

klon

Obećava
Poruka
73
epa ovako, mislim da su mi se pojavile gljivice na stopalima, svrbi me izmedju prstiju i tako to, imam i objasnjenje, radim dugo, u carapama sam, leto je, toplo je itd. onda sam primetio na penisu na jednom mestu da se peruta koza, bez crvenila, bez ikakvih tackica, svraba, samo perutanje na sredini sa strane, i na kraju na prstu na ruci mi se pojavilo isto takvo perutanje bez svraba i crvenila. I sad ako imam gljivice na stopalu dal je moguce da sam preneo na prst i penis kad sam dodirivao ili cesao stopalo a nisam oprao ruke a posle npr pishao ili je mozda neka druga infekcija?
hvala unapred

Na prvi pogled može se reći samo za penis.
On se peruta zbog čarapa.
Jer,kao što si sam rekao,vreme je preterano toplo i sparno,
a čarape znaju da naprave probleme.
Perutanje penisa upravo dokazuje tu teoriju....
Stopala i ruke ne treba da te brinu,
jer problem nije alarmantan.
I ohrabrujuće deluje što nema crvenila i tačkica.
Na čarapama.
Koliko shvatam,ni na tabanima ?!
Vidiš,nije sasvim jasno zašto si češao stopalo ?
Mogao je taj svrab da se otkloni i češagijom,
a ne rukom.
Ali,već kad jesi, šta je- tu je.
Dobro je da se peruta na sredini sa strane.
To je znak da infekcija prolazi.
Jer,da se peruta na sredini po sredini,to bi se moralo
dodatno opservirati.
U svakom slučaju,prati razvoj bolesti,sa posebnim osvrtom
na čarape.
I pojavu tačkica po sredini sa strane,a u vezi perutanja penisa.

Na prvi pogled može se reći samo za penis.
On se peruta zbog čarapa.
Jer,kao što si sam rekao,vreme je preterano toplo i sparno,
a čarape znaju da naprave probleme.
Perutanje penisa upravo dokazuje tu teoriju....

Stopala i ruke ne treba da te brinu,
jer problem nije alarmantan.
I ohrabrujuće deluje što nema crvenila i tačkica.
Na čarapama.

Koliko shvatam,ni na tabanima ?!
Vidiš,nije sasvim jasno zašto si češao stopalo ?
Mogao je taj svrab da se otkloni i češagijom,
a ne rukom.
Ali,već kad jesi, šta je- tu je.
Dobro je da se peruta na sredini sa strane.
To je znak da infekcija prolazi.
Jer,da se peruta na sredini po sredini,to bi se moralo
dodatno opservirati.
U svakom slučaju,prati razvoj bolesti,sa posebnim osvrtom
na čarape.
I pojavu tačkica po sredini sa strane,a u vezi perutanja penisa.

Hoces da kazes da mu se pisa peruta zato sto nosi carape?

Ohrabrujuce je to sto nema crvenila...na carapama?

Izvini, nisam siguran da sam te razumeo pa pitam da bih bio siguran...

dobrodosao u klub. Sada si najebao kao ja. Ubuduce cim ti bude imunitet opao ili budu velike zege,a ne budes vodio racuna o higijeni dobices ih. Ne brini,ne mozes da ih preneses nikom jer samo mogu da rastu na specificnim vrstama koze kao tvoja i moja. U stvari nisam bas siguran za ono na kiti,ali ovo ostalo jesam. One vole da rastu na toplim i vlaznim mestima,tako da je najbolje da ides u rimljankama ili u necem u cemu ti se ne znoje noge.

epa ovako, mislim da su mi se pojavile gljivice na stopalima, svrbi me izmedju prstiju i tako to, imam i objasnjenje, radim dugo, u carapama sam, leto je, toplo je itd. onda sam primetio na penisu na jednom mestu da se peruta koza, bez crvenila, bez ikakvih tackica, svraba, samo perutanje na sredini sa strane, i na kraju na prstu na ruci mi se pojavilo isto takvo perutanje bez svraba i crvenila. I sad ako imam gljivice na stopalu dal je moguce da sam preneo na prst i penis kad sam dodirivao ili cesao stopalo a nisam oprao ruke a posle npr pishao ili je mozda neka druga infekcija?
hvala unapred

Mani ove muske,samo te zezaju ...
Lepo idi kod koznog lekara i dace ti kremu da mazes u slucaju i da su gljivice i da je psorijaza ... I nemoj da te je sramota,za takve stvari postoje lekari ;)
Nemoj da cekas da ti se rasiri po ostalim delovima tela.
Pozzz

images
Jel vako izgleda? Ne otvaraj! slike bolesne kite koja nije moja. Neki car je turio na krstana.

hvala unapred

Povedi malo više računa o ličnoj higijeni i skokni do dermatologa,za gljivice uzeće mikološki bris i dobićeš odgovarajuću kauzalnu terapiju ;):D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back