Пеђа Булатовић рецимо подједнако себе сматрам и Србином и Црногорцем, као када би теби неко спочитавао како можеш бити Србин и Шумадинац у исто време. И мени је мнооого важнија верска одредница него национална.
Апсолутно никада нисам био републиканац, од када се интересујем за политику, за Краља сам.
Био ми је симпатичан ДСС у једном тренутку али ми се смучило њихово оправдавање коалиције са Динкићем, као и то што су једно време шуровали са Шешељевим радикалима.
Интересовао сам се да будем Председним Владе и писао сам програм за то али схватио сам да сам мало полетео превисоко. Био бих срећан и задовољан да једног дана (не 2012.) будем и неко ко и на локалу на некој позицији чини нешто за све грађане Чукарице.
А ти ме прогањај по темама колико хоћеш, мени рецимо смета твој милитаризам који се по мом мишљењу негде граничи са фашизмом, региоцентризам (Срби ван Србије мање вредни од србијанских Срба), као и то што за челне функције у држави не прихваташ људе који немају потомство па ти т не спочитавам, залажи се за шта воља ти.
Када сам се регистровао на форум, нисам био члана странке, прва и једина моја странке је СНС и у њу сам ушао у 2011. и у њој сам обични члан једног локалног (општинског) стручног савета.
Прогањаш ме нон-стоп, боље се посвети деци него што се са мном прегањаш толико...
И буди без бриге, нисам ни на једној изборној листи јер немам још увек довољно политичког искуства и стажа.