prsho
Elita
- Poruka
- 15.164
istrimujem vadzajnu i nepitam dal se zaprala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smanjujes korisnu povrsinu i zapreminu iz godine u godine te sve vise pritiskaju ti zidovi a odrazi se i na razmisljanjeJoj, ja ne volim to, em je demode, em deluje kao da je okrnjeno, više je za spoljne nego unutrašnje zidove.
Grozni su mi i oni antilop i Sahara zidovi. Od tih efekata volim samo decentni gliter, npr Tikkurila Stardust.
Elem, od gletovanja zidovi budu kao saten.
Nisam gletovala veće površine (možda ću jednom) ali ovo sitno što sam gletovala, sviđa mi se. Možda mi je to najzanimljiviji deo moleraja, naneseš glet masu pa levo desno špahtlom dok ne izravnaš, uh, so satisfying.
kod gletovanja je caka da se koristi lampa dok se radi iz raznih uglova kako bi se videle neravnine na vreme.Joj, ja ne volim to, em je demode, em deluje kao da je okrnjeno, više je za spoljne nego unutrašnje zidove.
Grozni su mi i oni antilop i Sahara zidovi. Od tih efekata volim samo decentni gliter, npr Tikkurila Stardust.
Elem, od gletovanja zidovi budu kao saten.
Nisam gletovala veće površine (možda ću jednom) ali ovo sitno što sam gletovala, sviđa mi se. Možda mi je to najzanimljiviji deo moleraja, naneseš glet masu pa levo desno špahtlom dok ne izravnaš, uh, so satisfying.
Da.kod gletovanja je caka da se koristi lampa dok se radi iz raznih uglova kako bi se videle neravnine na vreme.
Prevalim se na leđa, neka i ona malo šljaka i znoji se... : ravnopravnost :Muškarci,
Umete li kvalitetno da gletujete, i kako se iskupljujete svojoj ženi kad loše izgletujete, da li joj služite kao ljudski stalak za sušenje laka na nogama, nakon što ste joj odradili medicinski pedikir i nežno poskidali kurje oči u znak izvinjenja?