Gletovanje?

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Muškarci,

Umete li kvalitetno da gletujete, i kako se iskupljujete svojoj ženi kad loše izgletujete, da li joj služite kao ljudski stalak za sušenje laka na nogama, nakon što ste joj odradili medicinski pedikir i nežno poskidali kurje oči u znak izvinjenja?

Muškarci,

Umete li kvalitetno da gletujete, i kako se iskupljujete svojoj ženi kad loše izgletujete, da li joj služite kao ljudski stalak za sušenje laka na nogama, nakon što ste joj odradili medicinski pedikir i nežno poskidali kurje oči u znak izvinjenja?
šlajfovanje je nekako islo sporo:)
Ali ljubi Brat za inspiraciju❣️

Jel ova stvarno misli na gletovanje ili na drk.icu...
Jer ako misli na gletovanje, odheb sestro, pa ni ti ne znas da kuvas pa te opet neko ebe...
Ima majstor plati se lepo , standard, i odradi posao....

koncipirajući temu pošla si od pretpostavke da je imati partnerku nešto što se podrazumeva, ali je ja nikad nisam imao.

kao samotnjak, generalno praktikujem diy (do it yourself), tj. sam sam svoj majstor.
ne volim gletovanje jer ga je teško izvesti i velika se prašina diže, a i monotono izgleda, već abripa, odnosno onog sitnijeg granuliranog maltera koji pravi lepu jedinstvenu šaru.

pored radova u kući, rado bih joj pomogao i oko pedikira, tako bi ostvarili bliskost. voleo bih i da je ližem po licu, vratu i grudima, ne znam koliko je to u redu.

već abripa, odnosno onog sitnijeg granuliranog maltera koji pravi lepu jedinstvenu šaru.
Joj, ja ne volim to, em je demode, em deluje kao da je okrnjeno, više je za spoljne nego unutrašnje zidove.
Grozni su mi i oni antilop i Sahara zidovi. Od tih efekata volim samo decentni gliter, npr Tikkurila Stardust.
Elem, od gletovanja zidovi budu kao saten.
Nisam gletovala veće površine (možda ću jednom) ali ovo sitno što sam gletovala, sviđa mi se. Možda mi je to najzanimljiviji deo moleraja, naneseš glet masu pa levo desno špahtlom dok ne izravnaš, uh, so satisfying.

Back