Gledate li rukomet?

Najgluplji i najgori sport !!! To i nije sport vec chobanisanje. Satro, gomila znojavih muskarace se nesto bacaka i dodaje loptom, trci tamo-vamo, kao satro neka pravila i "muska" igra ! FUJ !!! Ako si musko imas citavu paletu borilackih sportova pa se pokazi kao muskarac. Nisam protiv grube igre ali da to onda bude gruba igra a ne ovo sr..je. Cak je i vaterpolo interesantniji. Ali je fino, razvija kolektivni duh i telo, mozak ko j...e, pare se peru...

Po meni je jedan od najgrubljih grupnih sportova (odalame te po glavi,vilici,ma gde stignu,a ti cuti pa vracaj). Ne volim borilacke vestine :lok: Mada nije vise onaj stari rukomet, sad ima par glupih pravila. Nije tako jednostavan kao sto se cini.
Pa ti prati onda zenski rukomet, tamo imas zenska znojava tela, sigurno vise prija :lol: salim se ;)

Pratim,navijam! Mada vise se nerviram al ajd xD

ne mogu da verujem, da sam pristala, ali jesam...dala baba dinar da udje u kolo, dva bi da iyadje al ne moze....tek sutra na minus beskonacno, po snegu i ledu moja porodica u skracenom izdanju, mislim bey pasa, dolayi u arenu na finale....ej 500 km u jednom danu da bi gledala *i debelo platila sto je najgor,e kako rekoste ynojava muska tela koja jure ya loptom...
ali merak moje dece nema cenu....

ustvari ima i to mnogo vecu no sto mi se svidja, al neki ide.....

Back