Gledanje u solju..

Moze mi neko pogledati u solju? Poslacu slike ako ste u mogucnosti :) Please :confused:
Evo, ja ću ti reći i bez gledanja, posebno sam intuitivna danas.

Što se poslovne strane tiče, ako to što si zacrtala zaista želiš, moraš da se potrudiš.
Ima i nekih ljubavnih dešavanja.... on je tu negde i mota se po tvojoj šolji. Šanse da se desi ono što bi ti htela su 50%. Bila bih i preciznija oko dešavanja, ali pena na levoj strani šolje se uzbućkala.
Vidim ti i neki glas, neko će te pozvati telefonom do kraja dana, ili ćeš dobiti sms, ili će ti neko nešto lajkovati na fb. Šanse 90%.
Što se tiče zdravlja, vidim da si preležala ove zime bar jednu prehladu, a ako nisi, do kraja godine ćeš sigurno.

Poslednja izmena:
fuj turska kafa :bljak: :sad2:
Inače, prava turska kafa se pravi od vode u kojoj su se dan pre ukućani kupali. Nakon što se svi članovi porodice izmenjaju u koritu (prvo najmlađi, pa do najstarijih), deo se odvoji u stranu. Sutradan se kafa pristavlja u rano jutro, i onda kuva na tihoj vatri bukvalno satima. Zbog porekla vode, takva kafa je puna hormona, zbog čega se smatra naročito okrepljujućom i lekovitom.

Inače, prava turska kafa se pravi od vode u kojoj su se dan pre ukućani kupali. Nakon što se svi članovi porodice izmenjaju u koritu (prvo najmlađi, pa do najstarijih), deo se odvoji u stranu. Sutradan se kafa pristavlja u rano jutro, i onda kuva na tihoj vatri bukvalno satima. Zbog porekla vode, takva kafa je puna hormona, zbog čega se smatra naročito okrepljujućom i lekovitom.
i kako ti hormoni uticu na buducnost u solji, to je ono sto mene zanima!!

:lol: ne bavimo se mi takvim predvidjanjima ovde... nego ti lepo reci sta te muc, pa ti mi popstavimo jos par potpitanja i lepo postavimo dijagnozu, ocas posla... bez cekanja po redovima, zakazivanja... nema lazi nema prevare

Zelim i da i meni neko gleda u solju,

Poslacu vam sliku. I nadam se da cete mi gledati. Molim vas.

Neznam kako da posaljem sliku. Mozda zato sto sam nova na forumu pa mora da sacekam... :/

Kako poslati sliku da mi neko gleda u solju?

Kako poslati sliku da mi neko gleda u solju?

Најбоље ја теби да дам мустру како се шаље слика.
Па ти сутра отвориш ПП сандуче и видиш шта сам ти послао.
Али сутра. Ујутру кад устанем, божездравља, запалим цигар и уз кафвицу, онда идем у тоалет да видимо ми то, понећу апарат за сликање шоље.
Отвори ти сутра да видиш јеси добила нешто.

Nista o tome ne znam, samo znam da volim kad mi neko gata. SVE sto znate pisite, i vasa iskustva, i cujem da je Crkva valjda protiv toga.. Pisiteee :)

Uzdaš se u sebe. Ništa više ti od toga ne treba. Od vere u sebe. Šta će ti to? A, šta mora biti kao biti...biće i bez toga. Ja verujem u to, da je sudbina negde na neki način predodređena, ne zacrtana i definitivna nego kao kada slikaš...imaš boje i platno, pa ako umeš slikaćeš, ako ne, dzaba ti skup pribor, ali ako imaš taj talenat, onda ćeš i s običnim bojama uspeti a ako nemaš i nisi predodređen za slikara, sve bajne škole ti neće biti od pomoći...ali da je na tebi kao čoveku, kako ćeš to da iskanališeš, sve, da upotrebiš i iskoristiš. Svoje potencijale.

Zato se mani gluposti i okreni sebi.

Nije to greh, kao greh...nego verovati svemu više, nego sebi.

Ja nekada nisam kapirala to, kada mi je jedan sveštenik rekao i otvorio oči, pa rekao: "Jelena, ti si najveći grešnik od svih. "I ja pitam: "Pa, kako oče, to sad?" "Jer nemaš vere u sebe,a to je greh najveći od svih".

Znači, ljudi pustite to sve, jačajte veru u sebe. A, onda sve što dođe ili ne, ti bićeš sposobna da se izboriš s tim. U prvima da uživaš, koje su lepe. U drugima da budeš lav, kada dođu mutna vremena.

Puno sreće ti želim. I svako dobro.

:bye:

Back