Gledam nešto ove postove i sabiram ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
random_cloud_form:
chokolada:
Milojko Vasic:
A biovlast si spomenuo samo 2 puta, što je svojevrsni rekord do sada !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sto se smejes glupaco?

Pazi, prozivka je bila uz potpuno prihvatanje odgovornosti za eventualno nastalu raspravu tj. prepucavanje. Mislim, malo si ga preterao brate sa tim analizama, biovlastima i dominacijama. Ali nesto mi nije jasno: zašto si se Oblače okomio na Čokoladu, kad je prozivka bila moja a ne njena ?

Milojko Vasic:
Pazi, prozivka je bila uz potpuno prihvatanje odgovornosti za eventualno nastalu raspravu tj. prepucavanje. Mislim, malo si ga preterao brate sa tim analizama, biovlastima i dominacijama. Ali nesto mi nije jasno: zašto si se Oblače okomio na Čokoladu, kad je prozivka bila moja a ne njena ?
Vidi ti moga viteza. :P
Okomio se na mene zato sto sam ja zensko i zato sto biovladam. :shock: :lol:

Milo, pitao sam nju jer mi se doticna neandertalka podrugljivo smeje tako na nizu tema. Naravno, ova tema nije bila kap koja je prelila bure pa sam ja kao odreagovao, jer se ne uzivljavam u ovu igragriju, ali ako napada ona, napadacu i ja. Dakle, nas obracun je stariji od tvog posta koji je samo mesto novog okrsaja.
Vise se ne zna sta nosi dan a sta noc, na ovom forumu, evo i rastaman mi preti, to nije u redu, oduvek sam postovao pravila ponasanja krstarice.

I naravno, coko, ne, nisam te napao zato sto si zensko, jos ces me optuziti za mizoginiju i seksizam

Pozdrav svima osim cokoladi

random_cloud_form:
Pozdrav svima osim cokoladi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo gore je super, osecam se kao da sam u prvom razredu osnovne. Ono kao dajem svima bombonu, ali njoj ne dam zato sto me je pogodila loptom na fizickom. :lol:

Pa kako da se ne smejem kada svaki put pises o istoj yebenoj biovlasti (kao ubedjujes nas u nesto), a nikog nije briga. :shock: :roll:
E da jos nesto dodam ja tebe nisam napadala vec sam se smejala, mnogo si duhovit. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back