chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
random_cloud_form:a jedan lik mi rece da imas neandertalske crte lica, jel tacno to?

Ma sta god ti kazes.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
random_cloud_form:a jedan lik mi rece da imas neandertalske crte lica, jel tacno to?
random_cloud_form:slobodno se smej, poput hijene pod upeklim suncem savane...
random_cloud_form:chokolada:Milojko Vasic:A biovlast si spomenuo samo 2 puta, što je svojevrsni rekord do sada !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto se smejes glupaco?
Vidi ti moga viteza.Milojko Vasic:Pazi, prozivka je bila uz potpuno prihvatanje odgovornosti za eventualno nastalu raspravu tj. prepucavanje. Mislim, malo si ga preterao brate sa tim analizama, biovlastima i dominacijama. Ali nesto mi nije jasno: zašto si se Oblače okomio na Čokoladu, kad je prozivka bila moja a ne njena ?
Uz dužno poštovanje i iskrene simpatije prema tebi, draga Čokoladice, moram da se javim da kažem da nisam ovo napisao da bih tebe odbranio, nego me baš zanimao razlog takve reakcije. Stvarno me zanima.chokolada:Vidi ti moga viteza.![]()
Pa znam ja to Milojko :wink: samo sam se malo zezala. :wink:Milojko Vasic:Uz dužno poštovanje i iskrene simpatije prema tebi, draga Čokoladice, moram da se javim da kažem da nisam ovo napisao da bih tebe odbranio, nego me baš zanimao razlog takve reakcije. Stvarno me zanima.
random_cloud_form:Pozdrav svima osim cokoladi
Aha, sad razumem.random_cloud_form:... nas obracun je stariji od tvog posta koji je samo mesto novog okrsaja ...