- Poruka
- 92.940
Šta je čovek u stanju sebi da napravi..neverovatno!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije ruzno kao ostalo
Ovo nije ništa dorađivano, nekim ženama nokti na njihovim sotonskim papcima prirodno tako rastu.
Ova slika me je inspirisala. Čudim se kako roditelji mogu svojoj bebisto otvori ovu temu aman zaman
Nije njena beba,ona joj je baba.Zar nije ova baba u menopauzi? Kako moze da radja?
Aha...a kako je onda u istoj kategoriji sa ovim sociopatama na slikama iznad?Nije njena beba,ona joj je baba.
Meni deluje friky..Aha...a kako je onda u istoj kategoriji sa ovim sociopatama na slikama iznad?
Divna je slika,starima vise treba ljubavi kao i deciNije njena beba,ona joj je baba.
A jbg, zena ima 210 godina, kako moze da izgleda. Celije uspore obnavljanje, starenje je normalan proces.Meni deluje friky..
Баш је то све липо! Тако триба!Šta je čovek u stanju sebi da napravi..neverovatno!!
Pogledajte prilog 1550624
Pogledajte prilog 1550625
![]()
Tako je.Divna je slika,starima vise treba ljubavi kao i deci
I ti si nekome strasna. Pardon...frikyMeni deluje friky..
Pogledajte prilog 1550647
Ova slika me je inspirisala. Čudim se kako roditelji mogu svojoj bebi
koju vole "najviše na svetu" da stave ovakvu cuclu u usta.Eto!
Joj izvini ali ovde si baš odvalio nebulozuJednom rečju "Gadno". Osim ove poslednje fotografije. Nadam se da ima neko ko može čuvati to dete kada ona umre (familija) ili otac. Neko ga je napravio, to je sigurno.
Čuda se dešavaju.Joj izvini ali ovde si baš odvalio nebulozu
Vidiš da je žena maltene na samrti, odakle ti ideja da je beba njena...
Slika je divna, ne zaslužuje da bude među ovim... Ne znam kako da ih nazovem.
Retko ko ima luksuz da doživi da bude prababa..
Ima takvih slučajeva ali su ekstremno retki. Plus ova baka što leži pored bebe ima sigurno preko 90 godina..
Mene podseća na Viktorijansko doba,kada su fotografisali mrtvaceIma takvih slučajeva ali su ekstremno retki. Plus ova baka što leži pored bebe ima sigurno preko 90 godina..