Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
L'avenir
https://m.imdb.com/title/tt4120176/
Гледао само због моје филмске љубави Изабел. Но, мршаво је то, импотентно, бескрвно и неинспиративно.

Лоше и без набоја. Нисам се бавио режисером, његовим ликом и делом, али очигледно је у питању неки квази интелектуалац Модерне, који се у ложи на те нихилистичко-анархистичке идеје које су посебно иритантне када човек уђе у неке мало зрелије године.

А зазвучало ми је интригантно, Изабел наставница филозофије, а ја се сетих Учитељице клавира...

kakav film! kakvo ludilo! Kemp estetika u perihelu...Muziku, kao i u prvom delu, uradio Lajbah.:cool:

Nakon propasti nacisticke kolonije na mesecu i njihove Vril - invazije na zemlju 2018, zemlja je nuklearno desetkovana. Potomci ljudi beze u naci-bazu na mesecu. Vlada elitna sekta Stiv Dzobsovaca koji veruju u zatvoreni sistem. Ali,pojavljuje se brat A.Hitlera koji otkriva da su oni i svi do tada vladajuci potomci drevnih vanzemaljaca koji se danas kriju u unutrasnjosti takozvane "suplje zemlje" i da tamo lezi neogranicena energija - Vril, spas za svo covecanstvo! Ocena: jaka 7-ca. http://filmativa.ws/online-sa-prevodom/iron-sky-coming-race/

Greta - 8/10

Dobar filmic. Lici na starinske trilere/drame 80tih-90tih tipa Single White Female. Takvi se vise ne snimaju, ali je Neil Jordan napravio jedan sa odlicnom ekipom glumica. Isabelle Huppert moja omiljena evropska glumica, Chloe Grace Moretz u verovatno najboljoj ulozi do sada i Maika Monroe (It Follows).

Radnja prati Chloe koja zivi sa cimerkom (Maika) u New Yorku gde upoznaje stariju gospodju francuskinju (Isabelle) u kojoj nalazi zamenu za majku koja je nedavno preminula. Pocinju druzenje koja dobija neocekivani obrt.

Preporuka. :)

За викенд одгледао два сјајна филма у биоскопу.

1. Џон Вик 3
Овај веома жељени наставак оправдао је очекивања. Наставља се прича из другог дела где су се Џону накачиле све могуће убице на главу. Крвава акција од првог до последњег минута, главни јунак је преживео, али није остао поштеђен. И занимљиво да смо сазнали његово право порекло. Биће и 4. дела.

2. Хотел Мумбаи
Филм на основу истинитог догађаја из 2008. урађен је изузетно темељно и озбиљно. Мучна атмосфера терора траје читава два сата. Добра глума, сцене, дијалози. Одличан филм.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back