Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baby Driver (2017)

http://www.imdb.com/title/tt3890160/

6b73ad1f-442a-4987-8be1-ced7a8335cba_1.9f961ab9e07ed56075e5f47ef53c2a2d.jpeg

krimic.meni u glavnom neprijatan

kriminalac, koji eto, nije kriminalac, ali je stalno u organizovanim pljackama, pa je ipak kriminalac, valjda dobre duse

reziser cak pravi kraj filma zbrda zdola ne bi li ga nagradio. za sta to?

4/10

Annihilation (3+/5)
Није за свакога јер је препун интересантних детаља које треба стрпљиво читати и склапати у једну призму која нам на крају оставља ИЗБОР да сами спознамо себе и свијет око себе или да наставимо као мува без главе.Цијели филм је једна велика метафора на неизлечиву болест,по мени канцер али не мора бити да сам у праву,можда чак и нисам.Оно што је битно да мој избор и моје схватање свијета,природе и хомосапиенса није у већини јер ја јасно видим да смо ми канцер (болест) и жао ми је због тога.Већина то не гледа тако.Природа покушава да нас се ријеши и очисти од нас(излечи од канцера) али смо толико мутирали и узнапредовали да смо је просто превазишли.Канцер у канцеру је само покушај природе да добије битку против нас.Потајно навијам за природу али бојим се да ће ову битку изгубити јер смо постали ненад*ебиви монструм.

Poslednja izmena:
ne secam se da sam gledao film da bih napravio - ИЗБОР да сам спознам себе и свијет око себе

znam ja to i bez usa filma. doduse, verujem a se demokrastka omladina i demokratska ostarina edukuju na usa filmovima, i onim nasim ds rezimskim tipa ` i tata bi sine` i sl. su se bas otkriva unutrasnje dete! ha, ha, ha

Па Е нисмо амебе,наравно да учимо цијели живот,васпитање од оца и мајке је само један сегмент у животу а док смо живи учимо и мијењамо се.
То нас разликује од других живих бића и то нам даје већу одговорност.О томе сам причао али бојим се и даље да ме не разумеш,не знам зашто се и трудиш уопште.Говорио сам о сакривеној поруци у филму,погледај га уосталом па дај свој утисак.

Poslednja izmena:
Locke (http://www.imdb.com/title/tt2692904/)

Kod filma je interesanto što je cela priča koncipirana na jednom liku i drugim ulogama koje se prikazuju kroz glasove.
Naime, u fokusu je junak koji sve vreme putuje kolima, i tokom vožnje obavlja telefonske razgovore.
Mislim da ih ukupno ima oko 40ak.
On je na putu do Londona gde se porađa žena kojoj je napravio dete tokom jedne avanture.
Rešen da joj bude podrška, u ključnom poslovnom trenutku on se rešio na odlazak u London.
Uz to, on mora neke stvari da objasni ženi koja ga sa decom očekuje kod kuće.
Facijalne ekspresije, razgovori, prekinute veze, pokušaji uspostavljanja kontrole, briga o saobraćaju i susret sa glasovima ljudi iz njegovog okruženja.

Sasvim korektno ostvarenje.
Međutim, takođe bi moglo da bude izvodljivo i da boravi u bolničkoj čekaonici, ili bilo gde drugde u nekoj vrsti izolacije.
Svakako, gužva i saobraćaj oko njega na određen način pojačavaju priču koja teče u okviru automobila gde junak razogovorima pretumbava priču svog života.

3.5/5

copy - paste! ha ha, ha

kopiras i ne mislis, tzv ds zonbi

Ајд овим ћемо завршити скретање са теме.Јел ти имаш инструкције да ДС поменеш сваки дан у негативном контексту?Па та странка је клинички мртва,што је стално дижеш из пепела,не копирам тај твој резон?Нису сви страначки активни,неко би да једноставно пише о филму.Чим си прочитао ИЗБОР активирао си се,као да си робот Бог те мазо... :D
Мислим ко још нормалан гласа за ДС?Него везано за ову тему,сви уче док су живи,да није тако Алек би још био радикал зар не?Дакле он је научио,промјенио се,прилагодио тржишту...

Poslednja izmena:
623f45d04c26740eb4778f60693f4d1b-1474399171.jpg

Filmčina...Pravi za ''zimsko'' vreme! Nekako kompletan, možda zbog dužine! Lokacija prelepa, ostrvo...:heart: Ali u isto vreme stravično i uznemirujuće, ovo je jedan od najjezivijih filmova koje je King napravio, učini da se naježiš, da progutaš knedlu, i prodrma te kao elektrošok! Možda zato jer sa ostrva nema izlaza i sila sa kojom se suočava razgolićuje čokoladu fasadu i otkriva mračnu u i krvavu unutrašnjost! Kolm Fiore razbio, trebalo bi da dobije oskara samo za ovu ulogu...Film je na užasan način realističan, uopšte nemaš osećaj kada se završi, ''kakva izmišljotina'' već...:think:10/10

Gledala davno na RTS-u. Meni uopste nije bio strasan, ali sam se zato isplakala za tri zivota. Jos su ga davali iz tri dela, ali je emitovanje zadnjeg odlozeno zbog dana zalosti, pa sam cekala 2 nedelje da vidim rasplet i kraj. Naravno, inetrneta i torrent-a u to vreme ni od korova. Nesto mi Kingova dela ne leze, ni u pisanoj formi, ni ekranizacije. Mada su mi "Langolijeri" bili OK, imala sam utisak kao da gledam neku epizodu "Zone sumraka".

The Shape of Water (2+/5)
http://www.imdb.com/title/tt5580390/
the_shape_of_water_poster.jpg

Искрено Оскар је смеће без боје,мириса,укуса,тотално стерилан,безидејан.Једини сегмент који ме искрено додирнуо је суптилна доза еротике,све остало је поприлично бледуњаво.Филм који ћу јако брзо заборавити...

Не насмијавај ме!О чему се овде ради? Усамљена, мутава чистачица клозета у некаквој топ-секрет лабораторији оличење је потлаченог аутсајдера: ем је пролетер на самом дну социјалне љествице, ем је нема (без гласа), ем су јој два најбоља пријатеља – припадници две најмасновније мањине у Америци, после пролетера: једна црнкиња (колегиница по вц четки) и један геј (овде, за промјену, старији чича).
Е па , будући да су толико по природи ствари скрајнутe и малтене рођени да буду угњетени, они су такође и предодређени да раширених руку реагују на појаву створења из Црне лагуне као на брата најрођенијег.
Тим пре што тај брат долази из хронично потлачених и експлоатисаних региона (Јужна Америка), и што га дословно у ланцима држе милитаристички бијели амерички зликовци, персонификовани једним бездушним каријеристичким пуковником.ПРОВАЉЕНО ЈАРО!Тo могу сервирати некоме другоме,рецимо СНС боту.Ово је лоша реплика Спилберговог Е.Т-а. и ништа више.
Квазилиберали у својим инфантилним фантазијама мисле да масовно пуштање Сиријаца усред једне радикално другачије КУЛТУРЕ нема никаквих последица по ту културу јер их посматра само као масу ПОЈЕДИНАЦА – пасивних, немоћних, неасертивних, зависних, асексуалних... а кад ови после на базену почну да им ваћаре дjецу и силују ћерке.Булшит невиђених размјера,увјери ме у супротно!

Poslednja izmena:
5/10 plafon,glumci meni antipaticni,ne puca visoko produkcijski rekao bih pa i ne zasluzuje neku spec paznju ,mada ce se nekima obrti dopasti,da je bolja gluma mozda bi bio bolji utisak

gledala sam i ja i baš mi je bzvz film, mada to je tek treća verzija. postoji belgijski original za kog kažu da je mnogo bolji i glumi isti glumac, valjda onaj filip,
mada i ne verujem da se toliko razlikuje... smara malo pravljenje filmova za američku publiku... bukvalno isto sve bude. kao na primer funny games 97 i ovaj 2007

:mrgreen:
Čita se malo Dejan Ognjanović a

- - - - - - - - - -

Al inače film jes totalno sranje
Jedino ajde kao lepe boje
Ni erotika nije neka
Nekako mi je tu bez poente ubačena

I objašnjenje za to kako je ebo
Tugica

Iskreno meni je samo ta crnkinja bila car al to je zato što su mi crnci smešni

Па има мало еротике,то је свијетла тачка филма и даље бар мени.За остало проваљен булшит!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back