Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nađe 7.3?A posto vidim da je koncept da se dodeli i ocena filmu o kome govorimo, evo za ovaj italijanski, iz posta iznad, ocena 7.3

U svakom slučaju vrlo brutalno, ne previše, ali stvara one trenutke kada skočiš u stolici! Tamo gde sam nekada živeo bejaše veliko polje kukuruza gde smo se mi, DECA, često jurili i skrivali...
Sećam se maštanja i straha, scene u poljima kukuruza gde napetost raste su jedne od najboljih, tada su deca znala da se igraju uz pomoć svoje mašte ne nečije tuđe oličene u igricama, internetu...Odlični Džon Frenklin, Kortni Gejns, Linda Hamilton, koja je bila super psiho riba osaamdesetih, šteta što nije više iskorišćena od ''Sarah Connor''! Priča o pogubnosti verskog fanatizma i nasilja ali i proročanska poruka da dolazi vreme kada će ''deca'' uzeti ''puške i oštre mačeve'' što bi rekao Dilan i oboriti poredak u svetu kakav je danas, uz naravno ubijanje odraslih koji ga personifikuju, ali takođe i oda izumirućoj, idiličnoj ruralnoj americi, ali se može preneti na Evropu i na nas...9/10
![]()
Verovatno najslabiji od svih de palminih! Prosto da ne poveruješ da je to on radio...Ima neke super momente i lokacije, ali kao da u jednom trenutku nije znao šta želi od filma...Ipak zbog super cica i relax od franky goes to hollywood mmm Tema ima super potencijal ali...8/10
![]()
ili ''Duck, you sucker!''
Filmčina! Iako se u početku čini da je dosta slabiji od ''Za šaku dolara'' kasnije se radnja razvija i širi svoja krila, da tako kažemo! Dvojac Štajger i Koburn odličan ali i mnogi drugi ''sporedni'' glumci, tipa Vali, koji glumi doktora, zatim Sen Džon...Sviđa mi se totalno autentičnost tih filmova imaš osećaj stvarnosti, nenameštenosti iako budžet nije bio mali...Efekti su odlični, posebno explozije i bitke uopšte jedni od najboljih koje sam video...Kada se pogleda par ovakvih filmova čovek zaista nema potrebu da se vrati ''modernim''...Ima i mnogo dublje poruke od očiglednih...! 9/10

Ali u isto vreme stravično i uznemirujuće, ovo je jedan od najjezivijih filmova koje je King napravio, učini da se naježiš, da progutaš knedlu, i prodrma te kao elektrošok! Možda zato jer sa ostrva nema izlaza i sila sa kojom se suočava razgolićuje čokoladu fasadu i otkriva mračnu u i krvavu unutrašnjost! Kolm Fiore razbio, trebalo bi da dobije oskara samo za ovu ulogu...Film je na užasan način realističan, uopšte nemaš osećaj kada se završi, ''kakva izmišljotina'' već...
10/10