Na dnu postera piše coming soon.
Na šta li su mislili?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na dnu postera piše coming soon.

Taj njegov aktivizam mi je bio više lično profitabilno usmeren, nego kao neka šira plemenita borba, kad bi mu dirnuli poslovanje tek onda bi se zahuktao sa nekim Filadelfija političkim porukama... stvar utiska kao što kažeš, meni je bio zanimljiviji kao lik u određenoj situaciji, a ne kao aktivista, plemeniti borac, to su mi nekako priče za oskara kad ih se holivud dohvati i odradi na svoj način.šta znam, stvar je utiska. ja sam dallas gledala nekako u svetlu aktivizma tog perioda, ne kao pojedinca koji postiže neznamti kakvu političku ulogu zaista i bukvalno, ali ipak, pomalo metaforski, to i jeste tako, nema aktivizma bez pojedinaca kojih bi se to ticalo, kao što nema ni nikakve političke akcije.
S druge strane, metaforske finese ovog drugog filma su mi potpuno promakle. Mačka mi se jedino i svidela, Odisej i sa mošnicama i bez njih, ali se očigledno nisam udubila u tananost. Umetnici i ja očigledno idemo drugačijim putevimaI uopšte to umjetnici, talenat, uspeh, zavrzlame.. sve je to mnogo kul, ali ... čini mi se mnooogo puta ispričana priča.
![]()
Gotivna stara horor parodija sa povremeno prilično jezovitim momentima...Gotivan je taj naivan i pozitivan duh osamdesetih, prosto odmoriš mozak od modernog ludila...10/10
Vau, zatucanost i nepismenost na nivou...
To verdener [Dansk drama, 2008]
http://www.imdb.com/title/tt1065318/
Danski.
Drama.
Po istinitoj priči.
Dobar.
Ocena:4/5
Devojka, jehovin svedok, koja je odrasla u takvoj porodici se zaljubljuje u momka koji je ateista. Biva rastrzana između ljubavi prema porodici i ljubavi prema momku

![]()
Gotivna stara horor parodija sa povremeno prilično jezovitim momentima...Gotivan je taj naivan i pozitivan duh osamdesetih, prosto odmoriš mozak od modernog ludila...10/10

La grande belezza http://www.imdb.com/title/tt2358891/
šta znam... Prvi deo filma mi je bio ok, kao neka satira cele te društvene klase i kritika savremene umetnosti. Simpa su te treš zabave, sa popularnim hitovima u pozadini...
Drugi deo filma, kad počinje to razmišljanje o svom životu, to me smorilo pa sam izgubila koncentraciju i verovatno propustila da ukapiram poentu ( i Svetice i svega).. verovatno nešto oko smisla života... nekakav jecaj suočavanja sa starošću, šta li... Nemam pojma. Nije mi prijao.

И ја сам таквог утиска.
Ти жабари стално уводе некакве шатро религијске компоненте, које треба да имају неку просветљујућу функцију, са као, неком, благом дозом богоугодног хумора. Мени је то промашен филм.
moguće, ipak im je tu Vatikan
moguće, ipak im je tu Vatikan
![]()
nekad te stvari smetaju, a nekad baš budu savršena celina sa filmom... u tome je valjda razlika u kvalitetu.