Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra prica,traju preko dva sata,vreme proleti ,i taman kad se ocekuje rasplet ono kraj filma.bice treci nastavak i to iz dva dela...Jennifer Lawrence nije losa kao crnka...:flert:Woody Harrelson ..nabacio kosu :mrgreen:Donald Sutherland kao i uvek dobar,e kad je Lenny Kravitz poceo da glumi :lol:

The Hunger Games 8/10

images

The Hunger Games: Catching Fire 8/10

images

Poslednja izmena:
Pacific Rim
Bravou Del Toro, bravou. :klap: :super:
Pozitivno iznenadjena. Iako volim ove sci-fi gluposti u svakom obliku, ipak su efekti odradili svoje ovde. Besprekorno.
Prica nije unikatna (malo Power Rangers malo Transformers malo War of the Worlds) ali sve u svemu film vredi da se pogleda.
Ako ste prosle godine gledali Battleship i svideo vam se, ovaj obavezno stavite na listu.
(Ili ako igrate StarCraft, stavite oba na listu. :mrgreen: Protoss attack. :malav: )

Pacific Rim
Bravou Del Toro, bravou. :klap: :super:
Pozitivno iznenadjena. Iako volim ove sci-fi gluposti u svakom obliku, ipak su efekti odradili svoje ovde. Besprekorno.
Prica nije unikatna (malo Power Rangers malo Transformers malo War of the Worlds) ali sve u svemu film vredi da se pogleda.
Ako ste prosle godine gledali Battleship i svideo vam se, ovaj obavezno stavite na listu.
(Ili ako igrate StarCraft, stavite oba na listu. :mrgreen: Protoss attack. :malav: )

Da li si ga gledala u bioskupu, ili vako obično?

Pošto sam ja gledao u 3D i dadoh mu 6 valjda, i to jedva. Verujem da ovako ne bi zaslužio ni dvojku. Toro je bar za mene zakopan, mislim i onaj Pan mi se nije dopao, a na imbdovskoj lestvici se dobro kotira, tako da on sigurno nije za mene.

Već sam pisao o filmu, tako da se ne ponavljam. Mnogo je teo, mnogo je sve zbrzao, mnogo toga nabacano i svega ima mnogo, osim naravno vremena da se to mnogo upakuje u valjan paket, koji bi predstavljao ne nešto umetnički visoko, ali zabavno za šta i služe ovi olivuđanski letnji klišei. :)

Najbolja fora je bila kada je neko rekao da bi bolje bilo da je Toro radio Gospodara, pu pu, daleko bilo..

Da li si ga gledala u bioskupu, ili vako obično?

Pošto sam ja gledao u 3D i dadoh mu 6 valjda, i to jedva. Verujem da ovako ne bi zaslužio ni dvojku. Toro je bar za mene zakopan, mislim i onaj Pan mi se nije dopao, a na imbdovskoj lestvici se dobro kotira, tako da on sigurno nije za mene.

Već sam pisao o filmu, tako da se ne ponavljam. Mnogo je teo, mnogo je sve zbrzao, mnogo toga nabacano i svega ima mnogo, osim naravno vremena da se to mnogo upakuje u valjan paket, koji bi predstavljao ne nešto umetnički visoko, ali zabavno za šta i služe ovi olivuđanski letnji klišei. :)

Najbolja fora je bila kada je neko rekao da bi bolje bilo da je Toro radio Gospodara, pu pu, daleko bilo..

Kad sam to cula, kao da su se sve nocne more ostvarile. :lol:
Inace, obicno, kvalitetan snimak, veliki ekran ali kuci. I ne u 3D zbog cega mi je mnogo zao. To cu kad kupim cvike. :mrgreen:
Dobio i od mene 6.

P.S. Ljudi, imate li vi IMDB liste ili tesko?

Paradies Liebe aka Paradise Love 9/10 (4+) F :ok:
Obožavam razotkrivanje tabu tema,hrabar i inteligentan film,svaka čast za Ulrich Seidl-a,tvorca ove autentične provokativne erotske drame o nepravdi,crno-bijelom svijetu,bogatim,siromašnim,bahatim...dubok i snažan film s pozadinom,porukom...

= nista novo ,nista specijalno,cekamo nastavak ..sa nadom da ce biti bolji od ovog drugog....

zbog duzine filma ko ide u Cineplexx Delta City treba da zna da prave pauzu od 15 minuta ..i karta je skupla za 50din ....smesno evo njihov odgovor Tačno je da će biti organizovana pauza tokom filma, pošto se tako radi u čitavom regionu po preporuci stvaraoca filma. Verujemo da će svima prijati kratka pauza tokom filma. Pozdrav iz Cineplexxa! Sa prikazivanjem filmova koji su duži od 150 minuta bioskop ima mnogo manje prostora za emitovanje filmova po danu u sali. Iz tog razloga je došlo do izmene u cenovniku, stvarno verujemo da je nadoknada simbolična, pogotovo za film kao što je Hobit.

ja sam gledao gde ne prave pauzu :mrgreen: a cene su 400 i 450...din zavisi od termina

Pa oni svoje goste stvarno smatraju idiotima, popišao bi im se posred sale i na Hobita bi im se popišao, i izgazio bi 3D naočare, koje su mi prošli put ispale i zamalo se razbile. Govnna bahata. Čuj simbolično. Nataknem ih ja simbolično za dzabe, vrag ih odneo.

smesno..jedan pitao...a sta je sa filmovima kracim od sat ipo..jer tada cena niza..naravno odgovora nije bilo :lol:
hoce mangupi da zarade koji dinar vise :P

= nista novo ,nista specijalno,cekamo nastavak ..sa nadom da ce biti bolji od ovog drugog....

zbog duzine filma ko ide u Cineplexx Delta City treba da zna da prave pauzu od 15 minuta ..i karta je skupla za 50din ....smesno evo njihov odgovor Tačno je da će biti organizovana pauza tokom filma, pošto se tako radi u čitavom regionu po preporuci stvaraoca filma. Verujemo da će svima prijati kratka pauza tokom filma. Pozdrav iz Cineplexxa! Sa prikazivanjem filmova koji su duži od 150 minuta bioskop ima mnogo manje prostora za emitovanje filmova po danu u sali. Iz tog razloga je došlo do izmene u cenovniku, stvarno verujemo da je nadoknada simbolična, pogotovo za film kao što je Hobit.

ja sam gledao gde ne prave pauzu :mrgreen: a cene su 400 i 450...din zavisi od termina

Sit se ismejah. Pazi konstataciju ,,se tako radi u čitavom regionu". Znači treba se ugledati na Šiptare, Bugare, Šimuniće, BiH itd. Sjajno. A tek konstatacija ,,nadoknada simbolična, pogotovo za film kao što je Hobit. Kao da je u pitranju 7 samuraja, a ne mrtvi Hobit, ma šta to značilo.

A, pauza za vreme filma me podseća na Zakon o saobraćaju i tahografe, gde vozač mora da pravi pauze na svakih par sati. Vreme filma u klasičnom smislu je prošlo. Oni se danas ugledaju na video igrice i serije iz dobro poznatih razloga.

Pauza za vreme filma, hahhahaa, još ne verujem.

Brødre (2004)
Drama.
Skandinavac.
Dobri dramski zapleti, malo je falilo da bude baš dobar film.

Muž i otac dve male devojčice odlazi iz Danske u Afganistan kao vojnik. Njegovoj ženi javljaju da je tamo poginuo, a ona se smuvala sa njegovim bratom.Međutim, ispostavlja se da je on živ, oslobađaju ga i vraćaju u Dansku.

Zadnja tri minuta nisam imao prevod, kad žena odlazi kod njega u zatvor/bolnicu i nešto se dogovaraju...Ako se neko seća šta je bilo zadnja tri minuta neka napiše da sad ne jurim novi prevod.... Suštinski mu je ona oprostila čim je došla tamo da ga obiđe i da se vide i da je sve proteklo bez neke tuče i histerije....

dobra je prica. jeste amerikanska, ali je dobra. moze se ocekivati niz filmova sa slicnom temom astronauti u svemiru.

glumci su nekako u drugom planu, verujem namerno. radnja je non stop u prvom planu. na kraju ima spektakularan pogled na sandru odozdo pa do gore, mozda je obicna, nije vamp ni sponzorusa, ali je extra...i ukus i miris

8/10

Upravo sam odgledala. Svideo mi se. 7/10
Mozda Sandra ponovo odnese nekog Oskara kuci. :D

• Podržavam
Reactions: 27E
the-wind-that-shakes-the-barley.jpg

Ovo je drugi put da ga gledam ali kao da mi je prvi, tako sam skontao da mnogo zavisi od kvaliteta snimka, k oji mora bitti izvrstan da bi se zapazili svi detalji pre svega boje i upečatljiva priroda...Težak film posebno jer govori o levičarskim zabludama glavnih junaka i njihovom brutalnom slomu...Ekipa je odlična posebno Marfi...10/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back