Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ghost Movie (2013) 1/5
http://www.imdb.com/title/tt2243537/?ref_=fn_al_tt_1

images

ima tu i smesne stvari neke i bas lude i blesave ali sve u svemu
smesnija mi je moja baba od filma
kad ju vidim kako kradom pije rakiju u podrumu
i navrce a posle samo leti po avlije i oko kuce
ma to je komedija
pa kad pocne da se dere na kokoske macici i kucici
smejurija

Parker - 7/10

Solidan. Radnja je uobicajena za Stathamove filmove. Neko ga zayebe, onda se on nesto sveti, uvek ista prica samo drugi glumci oko njega... Dopalo mi se kako je glumila JLo, godine je vec sustizu, ali nije losa uopste. Ostatak ekipe solidan Michael Chiklis kao negativac, Patti LuPone odlicna kao JLoina majka, Nick Nolte... Moze da se gleda opusteno. :)

The Expendables 2 (2012) 0/5
http://www.imdb.com/title/tt1764651/?ref_=fn_al_tt_1

images

ovo je sve tolko preterano i bez veze snimano neznam sta da vam kazem
prvi deo mi se cini kao gledljiv ma da i popio sam bio par piva tad
pobise grdan narod prvo kinezi ili vijetnamci nisam siguran a posle ukrajinci
to samo pada niko im nista ne moze
i pojavi se van dam e tek on ubi jednog od ekspendabli
nekog decka nemam pojma ko je on prvi put ga vidim
skoro se prikljucio grupi
silvester oteko od botoksa dolf lungren non stop pijan glumeo on u filmu kao da stalno pije
ali on je ustvari bio pijan celo vreme vidi mu se po lice jedino onaj sto lici na siptara dzejson statam
mogo da ripa i da se bije izvodi akrobacije
van dam celo vreme nosio naocari da mu se ne vide oci
dal se drogira ili pije neam pojma mozda i jedno i drugo
cak noris farbao bradu da izgleda mladji
svarceneger nije kadar ni da se sagne
a brus vilis se samo nesto kikoce ne kikoce se on al vidimu se po lice da bi
Odavno se ne ismejah ovako slatko..

Auf der anderen Seite
http://www.imdb.com/title/tt0880502/
-Film u ko-produkciji Nemačke-Italije-Turske, od režisera Fatiha Akina.
-Film se konkretno bavi emigrantima iz Turkske u Nemačkoj. Imamo 2 strane, jednu svetlu i onu manje svetlu. Profesora na univeerzitetu i prodavačicu ljubavi. Podeljen u dva dela, prvi deo je smešten u Nemačku-Verder, drugi deo u Tursku-Instanbul. Ovo delo je svojevrsna kritika i režima, tj., političkog stanja i političke represije u Turskoj.

7.5/10

vrlo dobar film :)

MV5BMTQwMDY0MTA4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzI3MDgxOQ@@._V1_SX214_.jpg

Juče posle utakmice kaže mi drug ajde da odemo do bioskopa da odgledamo film ''Zaborav''... Reko ajde ako pobedimo pa da se odmorimo malo uz neku post apokalipsu...
Nisam stigao ni da se okupam propisno nego onako usput da ne bi zakasnili na početak filma... Od ulaska u bioskop po posećenosti reklo bi se da film obećava... Eh da sam bio u pravu, ali od prvog minuta jasno je bilo da je ovo jedan od najgorih filmova koje sam gledao u bioskopu ili u životu uopšte... Sve je očajno, od scenarija, oružija koje koriste kao da su uzeli iz Star Warsa one igračke što Marko Bulat sakuplja... Ocena 4/10. Mislim da nikada nisam dao ovako jadnu ocenu, ali film je još jadniji... Preporuka moja za sve koji nisu gledali, PRESKOČITE, UŠTEDITE SEBI DVA SATA NA NEKU KONSTRUKTIVNIJU ZANIMACIJU...

Pogledajte prilog 288511

Juče posle utakmice kaže mi drug ajde da odemo do bioskopa da odgledamo film ''Zaborav''... Reko ajde ako pobedimo pa da se odmorimo malo uz neku post apokalipsu...
Nisam stigao ni da se okupam propisno nego onako usput da ne bi zakasnili na početak filma... Od ulaska u bioskop po posećenosti reklo bi se da film obećava... Eh da sam bio u pravu, ali od prvog minuta jasno je bilo da je ovo jedan od najgorih filmova koje sam gledao u bioskopu ili u životu uopšte... Sve je očajno, od scenarija, oružija koje koriste kao da su uzeli iz Star Warsa one igračke što Marko Bulat sakuplja... Ocena 4/10. Mislim da nikada nisam dao ovako jadnu ocenu, ali film je još jadniji... Preporuka moja za sve koji nisu gledali, PRESKOČITE, UŠTEDITE SEBI DVA SATA NA NEKU KONSTRUKTIVNIJU ZANIMACIJU...

Umesto da si lepo, otišao na neko pivo, danas bi mamurao ko čovek, a ovako...

Safe Haven (2013)

Gledljiv film, drži pažnju, mada ništa specijalno... Recimo da ima par dobrih scena i izjavljenih rečenica, ali je zato i pun rupa u scenariju i dosta nerealan... Ocena 7/10

My Little Bride (2004)

Razočarenje... Detinjast film koji nema nikavu poentu :confused:

LOL (Laughing Out Loud) ® (2008)

Neočekivano dobar!!! Baš sam se nasmejala par puta u toku filma, skroz simpatični glumci i scenario :) Odnos između majke i kćerke je zapravo ona karika koja drži ceo film, a Sofi i Krista su to fantastično dočarale... Za razbibrigu i više nego odličan! Ne znam zašto, ali podsetio me je na naš film Lajanje na zvezde :)

P.S. Postoji i američki remake, pa pazite da se ne prevarite ;)

Dirty Pretty Things - Slatke pokvarene stvari
http://www.imdb.com/title/tt0301199/?ref_=sr_6
-Gledao sam ga pre par dana, i sada sam ga se setio, gledajući najavu na tv-u za Ameli Pulen.
-Film koji se bavi probelem imigracije iz ugla onih s druge strane zakona; ljudi iz raznih delova hrle na zapad; u ovom slučaju destinacija je V.B. Gluma odlična, scenario dobro drži priču. Odri maestralna, ka uvek.

MV5BMTQ2NDQyMTU5Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwODc5NjQ3._V1._SX485_SY326_.jpg

7/10

Ôdishon-Audicija
http://www.imdb.com/title/tt0235198/?ref_=sr_1
Hvaljen kao jedan od najboljih horora, pogotovo azijskih(što u prevodu znači svetskih). Film se račva na dva dela; prvi u kome se upoznajemo sa likovima, i u njemu nema elemenata horora, pa ni jedne opake scene. Drugi deo je opako zajebaana stvar. Toliko preokreta, ludih scena, i odličan kraj.
Meni lično je draži "Kokuhaku", iako to čak i ne potpada pod granu horora.
8/10 (mislim da je film mogao još bolji da bude, kao da do kraja nije razrađen potencijal)
audition_231373.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1937149/?ref_=sr_1&licb=0.36701734096727945

ne znam zasto, ali volim spanske trilere, jos kad glumi belen rueda... :heart:

dobra misterija, bez pukotina...kad je misterija veca, onda je puna pukotina, a onda se bolje zadovoljim vrapcem u ruci ;)

elem...nestaje zenino telo iz mrtvacnice...zovu muza na mesto nestanka i tu pocinje igranka... odlicna gluma belen (mozda sam pristrasna..)

iiii SPOJLER!!!
zao mi je sto ipak nije ona ta koja je sve isplanirala, bas bi bila zena zmija, ovako je nikakva, jos ga je naterala da pobegne sa mesta zlocina... :sad2:

hvala na preporuci dq, ako moze jos neka preporuka, bila bih zahvalna... :super:

Exam (2009)

tumblr_mhmg52vZNp1rvwutzo1_500.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1258197/

Nista epohalno, sto se dosad nije videlo u filmskom svetu, ali opet zanimljivo i drzi paznju...
Bila bi fora da naprave ovako nesto kod nas kad je u pitanju konkurs za dzab; bio bi to dobar slesher :mrgreen:

Elem, vuce mi malo na "Cube" i na slicne filmove gde pratimo neku mikro grupu i njeno funkcionisanje pod pritiskom...
Igra u kojoj grupa "jede" samu sebe, ispoljavajuci najprimitivniji nagon ka opstanku i cist makijavelizam...

Kraj filma je rafo, ali u fazonu onih smesnih klinackih mozgalica...
Scenario na momente ima bas propusta, ali ipak funkcionise i "radi" gledaoca do kraja filma...

Likovi su dosta interesantni, mada je gluma tanja...

Ocena: 7

P.S.Ona sa djozlucima me podseca na Anu Markovic iz "Mileta Tranzicije" :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back